BON'A PARTE Recenzje

17 491
Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 4 z 5

Ved ikke hvad der gjorde det til en god oplevelse. Fik det jo bare leveret til et posthus. Hvor jeg selv hentede pakken. Vil lige tilføje efter at have prøvet bluserne. Jeg bruger altid medium, men a... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Jeg modtog en kjole i størrelse M som absolut var meget stor i forhold til det skulle være en Medium.

Oceniono na 5 z 5

Altid hurtig levering - og aldrig nogen problemer med at returnere varer som ikke passer til det forventede. Så dejligt at handle hos Bon’a parte

Oceniono na 5 z 5

man får altid det man bestiller, også hurtigt, returvarer får man også altid pengene retur, jeg har købt hos dem i alt den tid de har eksisteret.

1. Sklep z odzieżą damską
  2. Projektant wnętrz
  3. Sklep z bielizną ozdobną

Napisane przez firmę

BON'A PARTE ønsker at kombinerer en feminin stil med komfort og god pasform, så du kan føle dig velklædt og godt tilpas – hver dag."" Hos os finder du både vores eget eksklusive brand BON'A PARTE og et nøje udvalgt sortiment af populære modebrands. Med rødder i skandinavisk design og mange års erfaring indenfor mode, skaber vi tøj, så det passer til din hverdag og særlige øjeblikke. Det er skabt til at man skal føle sig velklædt uanset situation. Vi tror på, at mode skal være enkel, inspirerende og nem at gøre til sin egen. Derfor skaber vi tidløse designs, gennemtænkte detaljer, og alsidige styles så du let kan lave din personlige stil. Vores kollektioner er nøje udvalgt med omtanke for både komfort og et tidløst udtryk med et feminint aftryk, så du kan bygge en garderobe, der holder sæson efter sæson. Når du handler hos os, skal det føles trygt og enkelt. Derfor arbejder vi hver dag på at skabe en god kundeoplevelse med personlig service, sikker handel, hurtig levering og en enkel returproces. Vi tror på ærlighed, hjælpsomhed og respekt, og vi gør os umage for at være en webshop, du kan have tillid til. Vores mål er enkelt: at hjælpe kvinder med at føle sig velklædte, komfortable og godt tilpas – uanset anledning.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

17 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

(17 491)

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 204

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Utrolig lang leveringstid og endnu længere tid med at tilbagebetale kunder retur vare

Bestilte et par bluser, der gik 14 dage før de kom,ville returnere dem og så kommer det vilde.... Der gik næsten 3 uger før mine penge kom retur, det er sidste gang jeg handler der. Alt for lang leveringstid og alt for lang tid om at tilbagebetale kunder,vder er heldigvis så mange andre steder at handle.

2 marca 2026

Hej Charlotte,

Vi beklager meget, at du er en af de kunder der blev ramt af systemskiftet på vores eksterne lager, der netop resulterede i forsinkelser på levering og håndtering af retur.
Dette er absolut ikke vores normale standard.

Team Bon'a Parte

Oceniono na 1 z 5

Dårlig stil

Bestilte kjole, jakke og strømpebukser i håb om, at det kunne nå frem i tide til, jeg kunne have det på ved min fars begravelse.
Fik ordrebekræftelse med alle 3 ting.
Efter nogle dage kom besked om, at pakken var på vej. Nu kun med jakken og strømpebukser. Ved opringning fik jeg oplyst, at kjolen var udsolgt.
Flot!!! Eller....nej. Dét er bare ikke i orden - hverken at tilbyde et alternativ - eller i det hele taget, at I ikke har givet besked, så jeg kunne nå og annullere hele ordren.
Handler ikke her mere.

11 marca 2026

Hej Ina,

Vi er meget kede af at læse om din oplevelse.

Når en vare desværre er udsolgt og ikke kan leveres, bliver den annulleret fra ordren, og der sendes normalt en mail med information om dette.
Vi beklager meget, hvis denne besked ikke er nået frem eller ikke har været tydelig!

Fine styles

Fine styles, hurtig levering. God pasform, som jeg forventede.

25 lutego 2026

Hej Ane,

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at du er glad for styles, pasform og den hurtige levering.

Oceniono na 5 z 5

Altid god service og rigtig flot tøj…

Altid god service og rigtig flot tøj som passer perfekt til min stil.

25 lutego 2026

Hej Eyrun,

Tusind tak for din anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du altid oplever god service, og at du har fundet noget tøj der passer perfekt til din stil :)

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og dejlige varer

14 lutego 2026

Hej :)

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at du er glad for varerne og den hurtige levering.

alt var godt

Alt fungerede som det skulle

17 lutego 2026

Hej Vivi,

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at alt fungerede som det skulle.

17 lutego 2026

Hej Kate,

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at leveringen var hurtig.

Oceniono na 5 z 5

Stort udvalg af forskellige mærker

Stort udvalg af forskellige mærker, samt hurtig levering.👍

12 lutego 2026

Hej Pia,

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at du er glad for det store udvalg af mærker og den hurtige levering.

Oceniono na 5 z 5

Som altid fine stykker tøj og hurtig…

Som altid fine stykker tøj og hurtig levering

11 lutego 2026

Hej Lene,

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at du som altid er glad for tøjet og den hurtige levering :)

Oceniono na 2 z 5

Dårlig, utydelig information ifm køb

Har netop modtaget et fint kort med mit køb og fået 15% rabat på mit næste køb.
Dejligt. Jeg finder 2 varer på jeres hjemmeside, 799 kr ialt. Bestiller varerne og taster rabat koden ind. Den er ikke gyldig, står der. Dernæst taler jeg med jeres medarbejder i kundeservice (13/2) som undersøger, hvorfor koden ikke virker. Nederst på kortet står der med 1 millimeter utydelig skrift: gælder kun nye varer og til 30/4.
Det er misvisende at skrive så vigtig en information med en utydelig lille kursiv skrift. Bonaparte er ellers en god forretning, men dette giver en dårlig kundeoplevelse på en ellers fin gestus. Det er ærgerligt. Det giver færre stjerner på den konto..

13 lutego 2026

Hej Anette,

Tak for din ærlige feedback. Vi er selvfølgelig kede af at høre, at rabatkoden skabte en dårlig oplevelse – især når intentionen netop var at give en positiv ekstra gestus.

Vi forstår godt din pointe omkring informationen på kortet, og at betingelserne burde have været tydeligere fremhævet. Den tager vi med videre, så kommunikationen bliver mere klar fremover.

Oceniono na 4 z 5

Fin bluse

Fin bluse , mega flot farve.

11 lutego 2026

Hej Louise,

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at du er glad for blusen – og at farven ramte helt rigtigt :)

Flot tøj

Flot tøj, rimelige priser og lynhurtig levering. Godt sted at handle.

31 stycznia 2026

Hej Annelise,

Tusind tak for din anmeldelse!
Skønt at høre, at du er tilfreds med både tøjet, priserne og den lynhurtige levering.

Oceniono na 5 z 5

Gode varer i fin kvalitet

Gode varer i fin kvalitet. Hurtig levering.

9 lutego 2026

Hej Tina,

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at du er tilfreds med kvaliteten og den hurtige levering.

Oceniono na 5 z 5

God og hurtig måde at bestille nyt tøj…

God og hurtig måde at bestille nyt tøj på.
Hurtig levering og god måde at sende varer retur på

1 lutego 2026

Hej Connie,

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at bestillingen var nem, leveringen hurtig, og at du også synes returprocessen fungerer godt.

Oceniono na 5 z 5

God serviceog hurtig ekspedition.

God serviceog hurtig ekspedition.

1 lutego 2026

Hej Kate,

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at du oplevede god service og hurtig ekspedition.

Bon'a Parte

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej