Oceniono na 5 z 5

Skønt tøj, passer perfekt. God kundeservice, hurtig levering 🚚 Altid tilfreds. Gode rabatter. Fuldt ud tilfreds😊

Oceniono na 5 z 5

Varer lige som de var ønsket. Hurtig forsendelse, alt ok som vanlig. Mvh Inge Jessen

Oceniono na 5 z 5

Jeg har været kunde i mere end 20 år, og jeg har altid været tilfreds med varerne som er god kvalitet . Jeg har stadig tøj i skabet som jeg bruger og som holder pasform og stil. Forsendelse og kundes... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Glad for produktet - leveringstid -> altså jeg kan kun sammenligne med, hvad andre online butikker leverer - her sløv. Ellers havde der været 5 stjerner

1. Sklep z odzieżą damską
  2. Projektant wnętrz
  3. Sklep z bielizną ozdobną

Napisane przez firmę

I 30 år har vi hos BON’A PARTE designet lækkert modetøj til hele familien. Ud fra vores stærke, skandinaviske designtradition fortolker vi modens højaktuelle tendenser og designer unikke kollektioner, som kun findes hos os. Vores kollektioner har uendelige kombinationsmuligheder, og det enkelte outfit kan med få tilpasninger dresses op og ned til et helt nyt look. Kvalitet er afgørende for BON'A PARTE, specielt med hensyn til kvalitet af vores design, materiale, udskæringer og detaljer. Shop online - nemt og sikkert!

4,6

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Oceniono na 5 z 5

Stort udvalg af forskellige mærker

Stort udvalg af forskellige mærker, samt hurtig levering.👍

12 lutego 2026

Hej Pia,

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at du er glad for det store udvalg af mærker og den hurtige levering.

Oceniono na 5 z 5

Som altid fine stykker tøj og hurtig…

Som altid fine stykker tøj og hurtig levering

11 lutego 2026

Hej Lene,

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at du som altid er glad for tøjet og den hurtige levering :)

Oceniono na 2 z 5

Dårlig, utydelig information ifm køb

Har netop modtaget et fint kort med mit køb og fået 15% rabat på mit næste køb.
Dejligt. Jeg finder 2 varer på jeres hjemmeside, 799 kr ialt. Bestiller varerne og taster rabat koden ind. Den er ikke gyldig, står der. Dernæst taler jeg med jeres medarbejder i kundeservice (13/2) som undersøger, hvorfor koden ikke virker. Nederst på kortet står der med 1 millimeter utydelig skrift: gælder kun nye varer og til 30/4.
Det er misvisende at skrive så vigtig en information med en utydelig lille kursiv skrift. Bonaparte er ellers en god forretning, men dette giver en dårlig kundeoplevelse på en ellers fin gestus. Det er ærgerligt. Det giver færre stjerner på den konto..

13 lutego 2026

Hej Anette,

Tak for din ærlige feedback. Vi er selvfølgelig kede af at høre, at rabatkoden skabte en dårlig oplevelse – især når intentionen netop var at give en positiv ekstra gestus.

Vi forstår godt din pointe omkring informationen på kortet, og at betingelserne burde have været tydeligere fremhævet. Den tager vi med videre, så kommunikationen bliver mere klar fremover.

Fin bluse

Fin bluse , mega flot farve.

11 lutego 2026

Hej Louise,

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at du er glad for blusen – og at farven ramte helt rigtigt :)

Flot tøj

Flot tøj, rimelige priser og lynhurtig levering. Godt sted at handle.

31 stycznia 2026

Hej Annelise,

Tusind tak for din anmeldelse!
Skønt at høre, at du er tilfreds med både tøjet, priserne og den lynhurtige levering.

Oceniono na 5 z 5

Gode varer i fin kvalitet

Gode varer i fin kvalitet. Hurtig levering.

9 lutego 2026

Hej Tina,

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at du er tilfreds med kvaliteten og den hurtige levering.

Oceniono na 5 z 5

God og hurtig måde at bestille nyt tøj…

God og hurtig måde at bestille nyt tøj på.
Hurtig levering og god måde at sende varer retur på

1 lutego 2026

Hej Connie,

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at bestillingen var nem, leveringen hurtig, og at du også synes returprocessen fungerer godt.

Oceniono na 5 z 5

God serviceog hurtig ekspedition.

God serviceog hurtig ekspedition.

1 lutego 2026

Hej Kate,

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at du oplevede god service og hurtig ekspedition.

Fin og hurtig levering

Hurtig levering og fint med retur label medsendt

2 lutego 2026

Hej Lars,

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at leveringen var hurtig. Det glæder os at høre at medfølgende retur­label var nem og praktisk :)

Oceniono na 5 z 5

Nemt at handle på nettet

Nemt at handle på nettet. Hurtig levering og nemt at returnere, hvis varen skal byttes. God kvalitet. høflig betjening, når man ringer.

26 stycznia 2026

Hej Inger Lise,

Tusind tak for din anmeldelse!
Det er skønt at høre, at du oplevede at det var nemt at handle hos os og at det er enkelt at returnere varen.
Og så er vi selvfølgelig glade for at høre, at du er glad for kvaliteten.

Fantastisk pakke

Fantastisk pakke, at hente.

27 stycznia 2026

Hej Bente,

Tusind tak for din anmeldelse!
Ja det er altid dejligt, når man kan afhente en pakke, man glæder sig til at åbne :)

Undskyld.

Jeg modtog tre t shirts.da jeg åbnede den første pakke var blusen alt for stor.
Siden har jeg åbnet de andre som jeg er meget glad for.
Tak for det.

9 stycznia 2026

Hej Kit,

Tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du er rigtig tilfreds med de øvrige t-shirts, selvom den første desværre var for stor.

Jeg har været tilfreds kunde i mere end 20 år

Forsendelse og kundeservice er også i top.

28 stycznia 2026

Hej Marianne,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og for din loyalitet gennem mere end 20 år!
Det glæder os at høre, at kvalitet, pasform og stil holder – selv over tid :)
Og dejligt at både forsendelse og kundeservice fortsat lever op til dine forventninger.

Lækkert tøj

Lækkert tøj, og super hurtig levering

23 stycznia 2026

Hej Jeanette,

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at du er glad for tøjet og den hurtige levering.

Dejlige bukser

Bukserne har et godt snit og er virkelig lækre at have på.🤗

27 stycznia 2026

Hej Jette,

Tusind tak for din anmeldelse!
Fedt at høre, at du synes bukserne har et godt snit og at de er behagelige at have på :)

Gode tilbud

Gode tilbud , meget hurtig leveret , godt pakket ind

28 stycznia 2026

Hej Pernille,

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at du er tilfreds med både tilbuddene, den hurtige levering og den gode indpakning.

Glad for produktet

Ellers havde der været 5 stjerner

16 stycznia 2026

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du er glad for produktet.
Vi beklager, at leveringstiden ikke levede op til dine forventninger.
Vi arbejder hele tiden på at blive bedre og derfor tager vi din feedback med videre.

Team Bon'a Parte

Oceniono na 5 z 5

Jeg synes altid Bonaparte's tøj har…

Jeg synes altid Bonaparte's tøj har været af min kvalitet, størrelserne passer og det kommer fint pakket ind.
Levering og information ligeledes fin.

17 stycznia 2026

Hej Berit,

Tusind tak for din anmeldelse!
Hvor er vi glade for at høre, at du altid oplever god kvalitet, pasform og fin indpakning – og at både levering og information lever op til forventningerne :)

Bon'a Parte

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej