BOLIA Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 5 z 5

I’m absolutely delighted with my purchases. I love BOLIA! I’ve already shared a reel on my social media, and I hope you enjoy my content. Thank you for the inspiration and beautiful design. See yo... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Et klart besøg være, med fantastisk service og god inspiration. Fik gode ideer med på vejen, det var hele køreturen værd.

Oceniono na 5 z 5

Fremragende oplevelse hos Bolia Vi har nu købt sofa hos Bolia for anden gang, og endnu en gang har det været en rigtig god oplevelse. Personalet er utrolig dygtige, professionelle, venlige og meg... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Jeg er meget tilfreds med Bolias produkter, både design og holdbarhed. Jeg købte en krukke og underskål. Jeg havde modtaget en underskål der afveg i farve og jeg var i tvivl, om det var den rette je... Zobacz więcej

1. Sklep meblowy
  2. również w kategorii:
  3. Dekoracje i architektura wnętrz
  4. Dodatki do mebli
  5. Sklep z meblami do salonu
  6. Sklep z meblami zewnętrznymi
  7. Sklep z sofami

Napisane przez firmę

Velkommen til Bolia. Et skandinavisk designunivers, inspireret af den foranderlige natur, der omgiver os. Vores designs er udtænkt af anerkendte designere fra hele verden og skabt i hånden af de dygtigste møbelsnedkere - i kun de bedste, mest holdbare materialer. Tidløst design, der er skræddersyet til dig, og skabt til at holde i generationer.

Napisane przez firmę

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 465

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Personalet var meget imødekommende.

Personalet var meget imødekommende.
Det, som trækker ned er, personalet ikke går med ovenpå, hvor stolen står og fortæller om fordele, samt ulemper med returdrejefunktionen.
Jeg spørger om kvalitets forskel på to forskellige stykker skind og det har hun svært ved at svare på ( en kollega hører mit spørgsmål og kommer medarbejderen til hjælp ).

31 sierpnia 2026

Hej Pia,
Tak for din feedback. Jeg er ked af du ikke helt fik den hjælp du efterspurgte, men jeg håber at du alligevel fik svar på de spørgsmål som du har haft.

Giv os endelig et kald hvis der er noget vi kan hjælpe med at afklare.

Oceniono na 5 z 5

Fik en rigtig god service oplevelse i Roskilde. Tak til Amalie for en professionel indsats.

Hej Jesper,
Vi er utroligt glade for at høre om din positive oplevelse i butikken i Roskilde. Tusind tak for din fine feedback, det sætter vi stor pris på.

Personlig.

Meget venlig og personlig service. Engageret og professionel information om produktet.

28 sierpnia 2026
Opinia niezależna

Hej Else,
Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os utroligt meget at høre, at du oplevede en venlig og personlig service, samt engageret og professionel information om vores produkter. Vi sætter stor pris på din feedback.

God og venlig betjening

Let, venlig og hurtig betjening

Hej Henrik,
Mange tak for din positive tilbagemelding! Vi er glade for at høre, at du har oplevet en let, venlig og hurtig betjening hos os.

God betjening og service

God betjening og service

Hej,
Vi er glade for at høre, at I har haft en god oplevelse med vores betjening og service. Tak for jeres positive feedback.

Oceniono na 5 z 5

Super god og kompetent medarbejder

Super god og kompetent medarbejder ! Fik den bedste hjælp og service ! En sand fornøjelse

Hej Mette,
Mange tak for din fine anmeldelse! Det glæder os utroligt meget at høre, at du fik den bedste hjælp og service.

Altid super god service

Altid super god service

29 sierpnia 2026
Opinia niezależna

Hej,
Mange tak for de rosende ord! Vi er glade for, at I altid oplever god service hos os.

Bolia har bare go’e

Bolia har bare være super til at vejlede os i valgt af sofa og stof…
Og tålmodig, da vi gik og ventede på vores byggeri blev færdig, så vi kunne bestille…
Alt i alt en rigtig god oplevelse…

26 sierpnia 2026

Hej Bjarne
Mange tak for jeres flotte anmeldelse!
Vi er så glade for at høre, at vores vejledning og tålmodighed har bidraget til en rigtig god oplevelse for jer i forbindelse med valget af sofa og stof. Vi sætter stor pris på jeres feedback.

I ønskes en skøn weekend

Rigtig god købsoplevelse

Bolia Aalborg er en fortryllende butik, meget inspirerende.
Jeg forelskede mig i et skab, som jeg bare måtte eje. Ovenikøbet nedsat meget i pris.
Sødt, hjælpsomt personale og fremragende service.
Jeg er ny kunde og vender helt sikkert tilbage igen.

4 sierpnia 2026

Hej Sarah
Mange tak for den fine anmeldelse!
Det glæder os meget at høre, at du havde en en god og inspirerede oplevelse i butikken. Vi ser frem til at byde dig velkommen en anden gang.

De bedste hilsner

Fremragende oplevelse hos Bolia

Fremragende oplevelse hos Bolia

Vi har nu købt sofa hos Bolia for anden gang, og endnu en gang har det været en rigtig god oplevelse. Personalet er utrolig dygtige, professionelle, venlige og meget hjælpsomme. Man føler sig virkelig godt vejledt og taget seriøst gennem hele processen.

Stor ros til medarbejderne hos Bolia for den gode service. Det er bestemt ikke sidste gang, vi handler hos jer! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

24 sierpnia 2026

Hej,
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Hvor er det dejligt at høre, at I igen har haft en rigtig god oplevelse med vores service. Vi sætter stor pris på jeres feedback og ser frem til at byde jer velkommen igen :-)

Oceniono na 5 z 5

Imponerende service og medarbejdere som…

Imponerende service og medarbejdere som svarer på mails efter lukketid…

19 sierpnia 2026

Hej Michael
Tusind tak for de venlige ord! Vi er så glade for at høre, at vores service har levet op til dine forventninger.

Oceniono na 4 z 5

God service og stemning i butikken

God service og stemning i butikken, mwget kundeservice venligt personale men IT systemet/ taste ordrer ind skal der arbejdes på…

13 sierpnia 2026

Hej Rasmus
Vi er glade for at høre, at I oplevede god service og stemning. Vi tager jeres feedback til os og vil arbejde på at forbedre det. Tak for jeres ærlige anmeldelse.

Du må have en dejlig dag.

Altid sød og venlig

Altid sød og venlig , godt service

23 sierpnia 2026

Hej Gul
Mange tak for din flotte anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse i butikken.

Du må have en skøn dag.

Oceniono na 3 z 5

HØJE FRAGTOMKOSTNINGER

OK forløb. Men ikke ok at det enten koster 250 kr at få en pude sendt , alternativt afhentning 50 km væk.

23 sierpnia 2026

Hej Per
Mange tak for din anmeldelse.
Vores fragtpriser udregnes altid efter pakkens størrelse og vægt, og det er noget vi desværre ikke kan ændre på. Alternativt kan man afhente ordren gratis på vores pickup point, som i dit tilfælde desværre ligger 50 km væk - det beklager jeg meget.

Oceniono na 5 z 5

God service og varer af god kvalitet.

Hej Kontaktede jer angående levering. Fik god service og mail tilbage med bekræftelse på hvornår hylder blev leveret. Så flotte hylder 🤗.
Hilsen Anna Jensen

17 sierpnia 2026

Hej Anna
Mange tak for den fine anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du fik god service og er tilfreds med dine nye hylder :-)

Hjælpsomme og venlige medarbejdere

Hjælpsomme og venlige medarbejdere. Altid god oplevelse

22 sierpnia 2026

Hej Lutfi
Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med personalet i butikken.

Du må have en dejlig dag.

God, flot service

God, kompetent vejledning. Kendte til produktet. Lyttede til vores behov

20 sierpnia 2026

Hej Jeanne
Vi er glade for at høre, at personalet var kompetent og lykkede til jeres behov. Tak for de venlige ord!

Oceniono na 5 z 5

meget god betjening og hjælpsomme…

meget god betjening og hjælpsomme personale

3 sierpnia 2026

Hej Mona
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse i butikken. Mange tak for din feedback, det sætter vi stor pris på.

Behagelig & professionel

Tak for en yderst professionel og behagelig oplevelse, med tid og god vejledning. Stor ros til Aarhus Bolia.

20 sierpnia 2026

Hej Lene
Mange tak for din flotte anmeldelse.
Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse i butikken i Aarhus. Vi sætter stor pris på din feedback.

Mathilde, BOLIA

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej