Vi fick hjälp med det vi behövde. Bra frågor om vårt behov och konkreta förslag på lösningar. Trevligt och professionellt bemötande av en person som kunde systemet. Vi ska i nästa steg koppla på b... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har inte hunnit testa tjänsten men hoppas att det kommer att bli bra och systemet ska uppfylla alla krav vi har. Supporten har gjort sitt jobb perfekt och professionellt. Har haft kontakt med Lova på... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Lättsamt program att använda och hantera. Även mycket bra att man kan integrera bokningsprogramet på sin egen hemsida om man så önskar. Det är även bra att man kan ställa in påminnelse mail/sms som au... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
När Bokadirekt fick storhetsvansinne sökte jag mig till Bokamera. Allt jag sökte finns här, enkel och bra kalender, utskick, enkelt boka patienter och en app. För mig är en plattform som marknadsför... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
BokaMera är ett gratis bokningssystem / bokningsprogram med egen hemsida för företag, föreningar och privatpersoner. Registrera dig idag och kom igång med marknadens bästa bokningsprogram på några minuter. Via webben eller iPhone/Android appar kan du eller dina kunder enkelt boka tider.
Sambandsvägen 5, 35236, Växjö, Szwecja
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Har lägsta nivån på abonnemang, men får ändå god support när det är något och tycker att gränssnittet är någorlunda självförklarande. Lätt att komma igång, efter litet klickande :)

Odpowiedź od BokaMera
systemet i sig fungerar bra men jag saknar en del finesser för att det ska ha det lilla extra. ibland är det svårarbetat, svårt att veta var man hittar det man söker.

Odpowiedź od BokaMera
Smidigt och lätt, har alltid något inbokat att se fram emot. En stund av guld i tillvaron.

Odpowiedź od BokaMera
Nöjd med BokaMera. Det kommer bli ännu bättre om man kan få till ett presentkort i systemet. Där man inte behöver binda upp det på ett datum. Annars som sagt nöjd kund med support och bemötande.

Odpowiedź od BokaMera
Boka mera är den hittills mest kompletta lösning vi hittat för vår verksamhet. Att lägga upp nya tjänster och integrera på vår egen hemsida är myckets enkelt och intuitivt, Bokameras videor har hjälp oss otroligt mycket att komma igång.

Odpowiedź od BokaMera
Vi är verkligen så nöjda med Boka Meras tjänst! Den passar vårt företag och nöjdast av allt är vi med deras support. Vi får alltid återkoppling inom närmsta dygnen.

Odpowiedź od BokaMera
Har bokat present till min mamma både fotvård och hjälp att välja kläder och allt fungerade utmärkt

Odpowiedź od BokaMera
Fungerade smidigt, snabbt och enkelt. Inga problem och man fick en bekräftelse med kostnaden, är väldigt nöjd med tjänsten.

Odpowiedź od BokaMera
En trevlig enkel hemsida som ger en möjlighet att Visa upp sin verksamhet och få andra bli intresserade. Boka tider och ställa frågor om så önskas.
Tidstyrning med prissättning är perfekt att kunna reglera.

Odpowiedź od BokaMera
Utan att kontakta supporten blev det väldigt rörigt med inställningar m grupper o.d.
Passade inte det behov jag har.

Odpowiedź od BokaMera
Så himla lätt att administrera, jätte bra för bokningar 👍

Odpowiedź od BokaMera
Vi använder BokaMera för bokning av gästlägenhet, besöksparkering och laddplats i vår Brf och alla verkar nöjda eftersom det används frekvent och alla verkar belåtna.

Odpowiedź od BokaMera
En jättebra tjänst med många finesser som man bara kan se hos BokaMera.
Bra support kunniga och tillmötesgående.
Kan bara rekomenderas.

Odpowiedź od BokaMera
Fantastiskt system och enkelt att sätt upp för uthyrning av Gästlägenheten i vår Bostadsrättsförening. Enkelt och tydligt vid bokningar. Saknar lite bättre uppföljningsmöjligheter av tidigare bokningar i form av statistik.
Chattsupporten fungerar utmärkt.

Odpowiedź od BokaMera
Mycket enkelt att använda och ett värdefullt verktyg som underlättar arbetet.