BokaMera Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Vi fick hjälp med det vi behövde. Bra frågor om vårt behov och konkreta förslag på lösningar. Trevligt och professionellt bemötande av en person som kunde systemet. Vi ska i nästa steg koppla på b... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har inte hunnit testa tjänsten men hoppas att det kommer att bli bra och systemet ska uppfylla alla krav vi har. Supporten har gjort sitt jobb perfekt och professionellt. Har haft kontakt med Lova på... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Lättsamt program att använda och hantera. Även mycket bra att man kan integrera bokningsprogramet på sin egen hemsida om man så önskar. Det är även bra att man kan ställa in påminnelse mail/sms som au... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

När Bokadirekt fick storhetsvansinne sökte jag mig till Bokamera. Allt jag sökte finns här, enkel och bra kalender, utskick, enkelt boka patienter och en app. För mig är en plattform som marknadsför... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Producent oprogramowania

Napisane przez firmę

BokaMera är ett gratis bokningssystem / bokningsprogram med egen hemsida för företag, föreningar och privatpersoner. Registrera dig idag och kom igång med marknadens bästa bokningsprogram på några minuter. Via webben eller iPhone/Android appar kan du eller dina kunder enkelt boka tider.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 26

Napisz recenzję

Mycket hjälpsam och trevlig

Mycket hjälpsam och trevlig! Känner oss trygga efter genomgång att vi vet hur det fungerar.

2 września 2026

Hej Vilhelmina,

Stort tack för ditt fina omdöme. Det glädjer oss att höra att ni känner er trygga och säkra med systemet efter en genomgång av vår personal. Vi önskar er en fin dag.

Oceniono na 5 z 5

Jättegullig tjej med stort tålamod.

Jättegullig tjej med stort tålamod.

26 sierpnia 2026

Hej Susanne,

Tack för ditt fina omdöme om vår kollega.
Vi önskar dig en fin dag.

Med vänlig hälsningar, BokaMera teamet.

Bra bemötande och hjälp!

Tillmötesgående och trevlig, återkopplade även med problem som inte kundes lösas på en gång.

13 sierpnia 2026

Odpowiedź od BokaMera

Tack så mycket för din positiva feedback! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Det är viktigt för oss att vara hjälpsamma och hålla dig uppdaterad genom hela processen.

Önskar dig en fin dag!

Oceniono na 5 z 5

Vi fick snabb hjälp med det vi behövde

Trevligt och professionellt bemötande av en person som kunde systemet.
Vi ska i nästa steg koppla på betalning vid bokningen. Får vi problem så vet vi vart vi vänder oss.

10 sierpnia 2026

Odpowiedź od BokaMera

Stort tack för det fina betyget och de snälla orden!

Vad roligt att höra att du är nöjd med vårt bemötande och att ni fick konkreta lösningar som passar era behov.

Lycka till med nästa steg med implementeringen av betallösningen. Tveka inte att höra av er om det dyker upp några frågor eller funderingar!

BokaMera Support

Oceniono na 5 z 5

Direkt svar till min fråga.

Direkt svar till min fråga.

23 lipca 2026

Hej Jeremy,

Tack för ditt lämnade omdöme. Vi uppskattar det väldigt mycket.

Önskar dig en fin sommar.
BokaMera Support

Jättebra service snabbt och enkelt

Jättebra service snabbt och enkelt
Jättenöjd och rekommenderar starkt.

23 czerwca 2026

Odpowiedź od BokaMera

Tack för ett fantastiskt omdöme! Vi strävar alltid efter att erbjuda snabb och enkel service, så det är jättekul att höra att vi lyckades. Tack för att du rekommenderar oss!

Ha en fin dag!

Oceniono na 5 z 5

Strålande genomgång och hjälp att komma…

Strålande genomgång och hjälp att komma igång med Lova.

6 czerwca 2026

Hej Anders,
Tack så mycket för ditt fina omdöme!

Vad roligt att du uppskattade genomgången och hjälpen från Lova. Om du skulle ha några frågor eller önskar ytterligare hjälp är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ha en riktigt fin dag!

Oceniono na 5 z 5

Mycket trevlig och lyhörd försäljare…

Mycket trevlig och lyhörd försäljare som gjorde en bra presentation av programmet. Jag fick även svar på de frågor som är aktuella just nu.

27 maja 2026

Hej Niclas,

Tack så mycket för ditt fina omdöme. Vi håller med dig om att vår säljare Lova är helt fantastisk.
Önskar dig en fin dag.

BokaMera support

Oceniono na 1 z 5

Bokamera ligger under Spiris som var…

Bokamera ligger under Spiris som var tidigare Visma Spcs. Läs gärna recensionerna där. Jag visste inte detta när jag startade kontot. Dom säljer in att man ska ringa dom rätt bra, kontot krånglade från start, och nu kan jag inte avsluta varken licenser eller konton. Min spåkula säger att det höga betyget här kommer att dala rejält med tiden.

27 maja 2026

Hej Freddy,

Tack för din feedback. Vi ser att kontot är helt nytt och vill gärna förstå vad som har krånglat för dig, eftersom det i din recension inte riktigt framgår vad problemet är eller hur det hänger ihop med att BokaMera är en produkt av Spiris.

Hör gärna av dig till oss på info@bokamera.se så kan vi gå igenom vad som hänt och hjälpa dig vidare, oavsett om det gäller något i kontot eller om du vill avsluta det.

BokaMera support

Lugn och saklig

Lugn och saklig. Respektfullt bemötande.

13 maja 2026

Hej Kristina,

Tack för ditt fina omdöme. Vår säljare Lova är väldigt duktig på sitt arbete och vi uppskattar när ni tar er tiden att berömma henne!

Önskar dig en fin kommande helg.
BokaMera Support.

Jättebra möte

Jättebra möte, bra service, kunnig och lyssnade av mina behov!

21 kwietnia 2026

Odpowiedź od BokaMera

tack för ditt fina omdöme!

Vi roligt att du kände dig hörd och nöjd med vår service. Vi ser fram emot att hjälpa dig vidare framöver.

Ha en fortsatt fin dag!

Oceniono na 5 z 5

Väldigt trevligt dam jag pratade med

Väldigt trevligt dam jag pratade med, och hjälpsam!

31 marca 2026

Odpowiedź od BokaMera

Stort tack för de fina orden. Roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande från oss och att vi kunde hjälpa dig.

Om du skulle ha fler funderingar efter mötet är det bara att höra av dig till oss.

Ha en superfin dag!

Mycket bra demonstration

Mycket bra demonstration av bokningsprogrammet.
Utmärkt och tydligt språk som var lätt att höra i Teams presentationen. Vi hade förberett med frågor. Alla besvarades på bra sätt.

23 marca 2026

Odpowiedź od BokaMera

Stort tack för de fina orden!

Vi är glada att höra att demonstrationen var tydlig och att ni fick svar på alla era frågor. Det var ett nöje att få presentera bokningsystemet för er, och vi uppskattade verkligen att ni var så väl förberedda.

Vi ser fram emot den fortsatta kontakten med er.

Ha en fortsatt fin dag!

Informativ

Informativ, lättfattad information/demostration av en kunnig och trevlig person.

21 marca 2026

Odpowiedź od BokaMera

Stort tack för de fina orden!

Vad roligt att du uppskattade demot och att informationen kändes tydlig. Vi strävar alltid efter att göra våra möten både givande och lättsamma.

Vi ser fram emot den fortsatta kontakten med er. Tveka inte på att höra av er om några frågor skulle dyka upp!

Ha en fin dag!

Odpowiedź od BokaMera

Tack för ditt omdöme på 5 stjärnor. Det betyder mycket för oss att du valde att dela med dig av din upplevelse!

Vi strävar alltid efter att bemöta våra kunder på ett proffsigt och trevligt sätt, och vi är glada att du upplevde bemötandet på det viset.

Vi önskar dig en fortsatt fin dag!

Oceniono na 5 z 5

Snabb återkoppling på intresseanmälan…

Snabb återkoppling på intresseanmälan uppföljt av en proffsig och trevlig demo.

12 marca 2026

Odpowiedź od BokaMera

Tusen tack för de fina orden och de 5 stjärnorna!

Kul att du uppskattade demot och den snabba återkopplingen. Vi ser fram emot att hjälpa er vidare i systemet. Tveka inte på att höra av er om fler frågor uppstår efter demot.

Ha en fantastisk fin eftermiddag!

Oceniono na 5 z 5

Vänlig och snabb support!

10 marca 2026

Odpowiedź od BokaMera

och tack för ditt omdöme.

Vi är väldigt glada att du är nöjd med vår support.

Önskar dig en fin dag.

Oceniono na 4 z 5

Användarvänligt

Bra support och relativt användarvänligt. Toppen att man kan koppla till swish som betalmedel och att det går att anpassa systemet efter behov.

28 lutego 2026

Odpowiedź od BokaMera

Tack för att du valde att dela med dig av din upplevelse av BokaMera och supporten!

Om du har förslag på hur systemet kan uppnå ännu större användarvänlighet så att ditt omdöme ökar till 5 stjärnor är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Vi önskar dig en fin måndag!

Oceniono na 5 z 5

Effektiv genomgång av allt som vi…

Effektiv genomgång av allt som vi behövde veta för att ta ett beslut.

25 lutego 2026

Tack för feedbacken!
Vad roligt att höra att ni var nöjda med genomgången, och att vi kunde hjälpa er fram till ett beslut.

Vi önskar en härlig fredag!

Tydlig och klar information

Tydlig och klar information

24 lutego 2026

Odpowiedź od BokaMera

Tack för ditt 5-stjärniga omdöme. Det glädjer oss att du valde att dela med dig av din upplevelse, och att du tyckte vi gav tydlig information.

Vi önskar en riktigt fin dag!
Med vänliga hälsningar, BokaMera support

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej