Vi fick hjälp med det vi behövde. Bra frågor om vårt behov och konkreta förslag på lösningar. Trevligt och professionellt bemötande av en person som kunde systemet. Vi ska i nästa steg koppla på b... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har inte hunnit testa tjänsten men hoppas att det kommer att bli bra och systemet ska uppfylla alla krav vi har. Supporten har gjort sitt jobb perfekt och professionellt. Har haft kontakt med Lova på... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Lättsamt program att använda och hantera. Även mycket bra att man kan integrera bokningsprogramet på sin egen hemsida om man så önskar. Det är även bra att man kan ställa in påminnelse mail/sms som au... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
BokaMera är ett gratis bokningssystem / bokningsprogram med egen hemsida för företag, föreningar och privatpersoner. Registrera dig idag och kom igång med marknadens bästa bokningsprogram på några minuter. Via webben eller iPhone/Android appar kan du eller dina kunder enkelt boka tider.
Sambandsvägen 5, 35236, Växjö, Szwecja
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Trevlig visning av ert bokningssystem ärligt och tydligt.

Odpowiedź od BokaMera
Bra hjälp med att komma igång. Effektiv och förklarande. Enkelt att komma igång. Helt nöjd med supporten.

Odpowiedź od BokaMera
Jag hade en genomgång av hur man lägger upp event med mera och killen som supportade var tydlig, pedagogisk och kunnig!

Odpowiedź od BokaMera
Så hjälpsam och kunning och vill verkligen kundens bästa !

Odpowiedź od BokaMera
När Bokadirekt fick storhetsvansinne sökte jag mig till Bokamera. Allt jag sökte finns här, enkel och bra kalender, utskick, enkelt boka patienter och en app. För mig är en plattform som marknadsför min sida inte intressant, det gör jag själv.
Servicen är något så otroligt bra, vilket är viktigt för mig. De svarar nästan omedelbart och har alltid en lösning, klar pluspoäng på det. Funderar du på ett nytt system så prova detta, finns en gratisversion du kan börja med.

Odpowiedź od BokaMera
Har inte hunnit gå igenom alla funktioner än, men ju mer jag använder tjänsten ju mer logisk och komplett känns den.

Odpowiedź od BokaMera
Använder gratisversionen som fungerar toppen. Deras kundservice är proffsig. Inget dåligt att säga om BokaMera!

Odpowiedź od BokaMera
Överlåter mycket åt kunden men fick god hjälp av Pontus.

Odpowiedź od BokaMera
Hon var väldigt kunnig och hjälpte mig med mycket.

Odpowiedź od BokaMera
Upplever ett ödmjukt sätt av personalen att hantera mina bristande kunskaper och ger tydlig information om BokaMera;s möjligheter för mitt lilla företag.

Odpowiedź od BokaMera
Väldigt trevligt och proffsigt bemötande. Hjälpsamma och tålmodiga även med en icke datakunnig kund.

Odpowiedź od BokaMera
Osmidigt system som inte är speciellt användarvänligt för kunderna. Svårt att implementera enkla funktioner och är inte speciellt enkel att anpassa utefter ens egen verksamhet. Överlag okej program.
Deras support kan väldigt lite om Google och därav funkar inte funktioner så som spårning eller konverteringar med programet.
Dyker även upp många buggar som skapar svårigheter för kunderna. Droppen gick även nu när de höjde priset med 2000kr/år för att kunna använda sig av rabattkodsfunktionen.

Odpowiedź od BokaMera
Mycket trevligt samtal och genomgång av ert system. Snabb återkoppling på frågetecken som dök upp och mycket trevlig tjej.