Jag hade problem med anslutning av internet, trots flera omstarter fungerade det ej. Ilshat hjälpte till att ge mig den hjälp jag behövde & gjorde detta på ett professionellt sätt men ändå med en f... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jag har fått världens bästa hjälp med att starta upp en ny router idag, och även i går med min gamla router som gått på lunch. Vilket otroligt tålamod och fantastiskt bra hjälp. Du får 10 av 10. Len... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kundtjänstsupportenpå InternetNord (Internetbolaget) , och då speciellt Oualid, är outstanding. Lugn och sansad och tar sig verkligen tid att sätta sig in i kundens problem och med stor vilja försöka... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bytte från Telia till Internet Nord i maj - spenderar 4 mån per år i Sverige. Vilken höjdare! Snabb och vänlig service genast. Även när det trasslat med driftsstörningar har informationen varit snabb... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Internetnord erbjuder konkurrenskraftiga internettjänster till rätt pris och kvalitet; som du vill ha det – när du vill ha det. Vi har from 2024 bytt namn från Internetbolaget till Internetnord då vi växer och även finns i andra länder.
Lings väg 2, 169 70, Solna, Szwecja
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Snabb återkoppling och trevligt bemötande
Louis på kundtjänst var mycket hjälpsam och kunde lösa våra önskemål direkt.
Stort tack!
Har varit I kontakt med dem gällande ett missförstånd mellan beställnings siten och leverantören. Löstes smidigt och vänligt.
Uppkopplingen fungerar utmärkt. Ovanligt snabb service från kundsupporten när jag behövde lite mer kvalificerad support.

Odpowiedź od Internetnord
Världens bästa kille som hjälpte med support Hjälpsam trevlig duktig Han återkom och följde upp att allt fungerade. Ovanligt bra kram

Odpowiedź od Internetnord
Ganska kort telefonkö, mycket bra service som löste min fråga på någon minut.

Odpowiedź od Internetnord
Snabb kontakt trevlig o kunnig medarbetare.Vi kommeratt återkomma när vi behöver återkoppling och hjälp

Odpowiedź od Internetnord
Återkopplade på utsatt tid, vänlig och proffissionell

Du får 10 av 10.
Lena

Odpowiedź od Internetnord
Trevligt och bra bemötande från Louise igår/idag. Snabb och korrekt hantering! Tack

Odpowiedź od Internetnord
Snabb hantering av mitt ärende med trevligt bemötande, har inget att klaga på.

Odpowiedź od Internetnord
Upptäckte att vissa appar ej funkade, efter flera samtal och ingen bättring bytte jag leverantör och nu funkar det utmärkt. Vad InternetNord inte förstår är att dom bryter mot lagen när dom blockerar appar så som Aftonbladet och tv4...Vidare efter uppsägning i god tid har dom både olagligt debiterat och dragit pengar, som som dom lovat betala tillbaka, Någon återbetalning har dock inte skett. Nu har jag polisanmält företaget. Sorgligt och väldigt dåligt. Skulle därför vilja varna för bolaget...

Odpowiedź od Internetnord
Ilshat hjälpte mig jätte snabbt o han berättade utförligt hur jag skulle göra. Riktigt trevlig va han också. 10 poäng denna kille

Odpowiedź od Internetnord
Ilshat har ett fantastiskt bemötande. Professionell i sitt arbete. Har kundens behov i fokus. Nöjd med det vänliga samtalet med honom. Tack Ilshat!

Odpowiedź od Internetnord
Bra service. Det blev en liten miss i utförande men det rättades till snabbt när jag återkopplade.

Trevligt bemötande.
fick snabbt svar på min fråga,
fick snabb återkoppling via mail
finns en sak som jag skulle vilja att man ändrar på, man hörde bakgrunds ljud (tal)

Odpowiedź od Internetnord
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.