Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Jag ringde kl. 8 imorse och Ilshat svarade direkt. Han var väldigt trevlig och jag fick ett toppenbra bemötande. Han löste mina frågor och ringde dessutom tillbaka senare med svar – något jag... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Telewizja przemysłowa

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Hemlarm med kamerabevakning och HD-bilder i mobilen från Gardio. Larmcentral och väktare. Läs mer här eller ring 0775-333 005 så hjälper vi dig!

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Oceniono na 1 z 5

Jag försökte få e faktura med dom kan…

Jag försökte få e faktura med dom kan inte erbjuda det svagt från ett sådant stort bolag

13 kwietnia 2026

Hej Perry,

Vi beklagar att du inte kan få e-faktura hos oss i dagsläget. Tyvärr har vi för närvarande inte systemstöd för att erbjuda detta, men vi förstår att det är en viktig funktion.

Vi tar med oss din feedback och kommer att föra den vidare internt i vårt förbättringsarbete.

Tack för att du hörde av dig och delade din synpunkt.

Snabbt och effektivt

Professionellt och effektivt bemötande, klara besked med proaktiv respons vilket uppskattas .

13 kwietnia 2026

Odpowiedź od Gardio

Stort tack för din positiva återkoppling! Det gläder oss att du är nöjd med både bemötandet och hur vi hanterade ditt ärende. Vi strävar alltid efter att ge tydlig och smidig service, så det betyder mycket att du upplever det så.

Du är alltid varmt välkommen att höra av dig igen om vi kan hjälpa till med något mer!

Oceniono na 5 z 5

Alltid vänlig och snabb support

1 kwietnia 2026

Hej Malin!

Tack för din fina återkoppling! Det betyder mycket för oss att höra att du haft en bra upplevelse i kontakten med oss. Vi arbetar alltid för att ge så smidig och tillmötesgående service som möjligt.

Hör gärna av dig igen om det är något vi kan hjälpa dig med framöver!

Got all help I needed.

30 marca 2026

Hi,

Thank you for your feedback!

We’re very happy to hear that you got all the help you needed. If you need anything in the future, please don’t hesitate to reach out — we’re always here to help.

Best regards,
Customer Support

Oceniono na 5 z 5

Needed help with my personal router…

Needed help with my personal router that didn't let internet through. I'm not very good on this myself but Louis helped me and even if the router was private he solved it.

30 marca 2026

Hi Bengt,

Thank you very much for your kind review.

I’m really glad I could help you get your router working again and that we were able to sort it out together.

If you ever need help again in the future, don’t hesitate to reach out.

Best regards,
Customer Support

Oceniono na 4 z 5

Fick svar på mina frågor.

Fick svar på mina frågor.

27 marca 2026

Hej Johan,

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du fick svar på dina frågor och att vi kunde hjälpa dig.

Tveka inte att höra av dig igen om det är något mer du undrar över, vi finns här för dig!

Oceniono na 1 z 5

Missvisande information och höjda priser

Tecknade avtal inom angiven tidsram baserat på ett erbjudande om 399 kr. Kort därefter justerades priset först till 499 kr och sedan till 559 kr inom en vecka. Informationen har varit inkonsekvent och ändrats i efterhand, vilket upplevs som oseriöst och inger inget förtroende. Vi valde därför att inte gå vidare.

26 marca 2026

Odpowiedź od Gardio

Tack för att du delar din upplevelse.

Vi förstår att det kan upplevas förvirrande när prisinformation förändras, och vi beklagar att det skapade osäkerhet i ditt fall.

Vid tidpunkten för din beställning gällde erbjudandet enligt de villkor som kommunicerades till dig då. Därefter genomfördes en generell prisjustering som omfattar samtliga kunder, vilket innebär att den tidigare informationen inte längre är aktuell efter ändringen.

Vi har full förståelse för att detta kan upplevas som en skillnad i förväntningar, även om förändringen inte var kopplad till din specifika beställning utan en generell justering.

Vi beklagar att detta gjorde att du valde att inte gå vidare, och vi respekterar självklart ditt beslut. Samtidigt uppskattar vi att du tog dig tid att ge oss din feedback – den hjälper oss att bli tydligare i vår kommunikation framåt.

Very pleased

Very pleased!
Informative and a good customer experience.

24 marca 2026

Hi Erik,

Thank you very much for your kind feedback!

We’re really happy to hear that you are very pleased and that you found the information helpful and your overall customer experience positive. It means a lot to us to receive this kind of feedback.

We truly appreciate you taking the time to leave a review.

Kind regards,
Customer Service

Oceniono na 5 z 5

Mycket trevligt bemötande av en kunnig…

Mycket trevligt bemötande av en kunnig och hjälpsam person.

25 marca 2026

Hej Sten,

Stort tack för din fina feedback!

Vad roligt att höra att du upplevde ett mycket trevligt bemötande och att du kände dig väl hjälpt. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Vi ser fram emot att hjälpa dig igen vid behov.

Great service.

23 marca 2026

Hi John,

Thank you very much for your feedback!

We’re happy to hear that you experienced great service. We truly appreciate you taking the time to share your experience with us.

Kind regards,

Oceniono na 5 z 5

Väldigt snabb och bra service

Då jag uppfattade den gamla routern och förstärkaren inte fungerade som dom borde , ringde jag supporten och dom skickade genast ny router och förstärkare samt information att ringa till dom när jag fått routern ock förstärkaren för att få hjälp att installera så att jag får samma inloggning som tidigare router.
Allt gick snabbt och enkelt , allt startade upp direkt.
Är mycket nöjd och belåten

17 marca 2026

Hej Roger,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi blir verkligen glada över att höra att du är nöjd med både servicen och den nya utrustningen. Det är alltid vårt mål att det ska gå snabbt och smidigt för våra kunder, och det är roligt att höra att allt startade upp direkt och att installationen fungerade som planerat.

Tveka inte att kontakta oss igen om du skulle ha några frågor eller behöver ytterligare hjälp. Vi finns här för att göra din upplevelse så enkel som möjligt!

Väldigt trevligt bemötande

Väldigt trevligt bemötande

16 marca 2026

Hej Ivan,

Tack för ditt fina omdöme! Vi blir jätteglada att höra att du upplevde ett trevligt bemötande. Det betyder mycket för oss att våra kunder känner sig väl omhändertagna.

Oceniono na 5 z 5

Fick ett snabbt klargörande svar på en…

Fick ett snabbt klargörande svar på en lördag

14 marca 2026

Hej Peter,

Tack för din återkoppling! Vi är glada att höra att du fick ett snabbt klargörande svar, även en lördag. Vi strävar alltid efter att vara tillgängliga när våra kunder behöver oss.

Snabb och bra respons

Jag är mycket nöjd med den respons jag fått av Ilshat så här långt. Snabba och bra svar på mina frågor. Nu oroar jag mig inte längre för installation av router och att komma igång med fiberanvändningen eftersom jag vet att jag kommer att få hjälp och stöd av Ilshst.
Birgitta

6 marca 2026

Hej Birgitta!

Stort tack för ditt fina omdöme, jag uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva. Det är roligt att höra att jag kunnat vara till hjälp.

Tveka inte att kontakta oss igen om du skulle ha fler funderingar framöver!

Vänliga hälsningar

Oceniono na 5 z 5

Alltid snabba svar och hjälp

Alltid snabba svar och hjälp, tack Ilshat!

2 marca 2026

Hej Radia,

Stort tack för ditt fina omdöme! Det betyder mycket att kunna vara till stöd när du behöver det.

Tveka inte att höra av dig igen om du har fler frågor eller behöver hjälp framöver.

Vänliga hälsningar

Bästa supporten på länge

25 lutego 2026

Hej Pär,

Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder mig verkligen att höra att du tycker att vår support är den bästa på länge.

Jag är väldigt glad att jag kunde hjälpa till och att du är nöjd med hjälpen du fick. Att veta att du haft en positiv upplevelse betyder mycket för oss.

Om du behöver mer hjälp i framtiden är du alltid välkommen att kontakta oss igen.

Oceniono na 5 z 5

Mycket nöjd över det bemötande och den…

Mycket nöjd över det bemötande och den hjälp jag fick av Ilshad
MVH Doris

16 lutego 2026

Hej Doris,

Stort tack för dina vänliga ord!

Jag är väldigt glad att höra att du är nöjd med bemötandet och den hjälp du fick. Det betyder mycket att veta att du upplevde att stödet var till hjälp och att allt fungerade bra.

Om du behöver hjälp igen i framtiden är du alltid välkommen att höra av dig till mig.

Ni är bra och trevliga

Ni är bra och trevliga

4 lutego 2026

Odpowiedź od Gardio

Stort tack för de fina orden, Leif!
Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd och upplever oss som både bra och trevliga. Du är alltid varmt välkommen tillbaka!

Alltid mycket hög servicenivå

Alltid en support med en mycket hög servicenivå. Så imponerad av deras höga servicenivå den nivån har jag inte stött på tidigare. Fortsätt med den. Alltid villiga att avhjälpa alla problem som kan uppstå.

26 stycznia 2026

Hej Ehwa,

Stort tack för dina fina ord! Vi blir verkligen glada över att höra att du upplever vår servicenivå som så hög , det är precis den känsla vi vill att alla våra kunder ska ha i kontakten med oss.

Din feedback betyder mycket och motiverar oss att fortsätta leverera service i toppklass och alltid finnas här för att hjälpa till när det behövs. Tack för ditt förtroende och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Varmt välkommen att höra av dig igen om det är något vi kan hjälpa dig med!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej