BokaMera Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Vi fick hjälp med det vi behövde. Bra frågor om vårt behov och konkreta förslag på lösningar. Trevligt och professionellt bemötande av en person som kunde systemet. Vi ska i nästa steg koppla på b... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har inte hunnit testa tjänsten men hoppas att det kommer att bli bra och systemet ska uppfylla alla krav vi har. Supporten har gjort sitt jobb perfekt och professionellt. Har haft kontakt med Lova på... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Lättsamt program att använda och hantera. Även mycket bra att man kan integrera bokningsprogramet på sin egen hemsida om man så önskar. Det är även bra att man kan ställa in påminnelse mail/sms som au... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

När Bokadirekt fick storhetsvansinne sökte jag mig till Bokamera. Allt jag sökte finns här, enkel och bra kalender, utskick, enkelt boka patienter och en app. För mig är en plattform som marknadsför... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Producent oprogramowania

Napisane przez firmę

BokaMera är ett gratis bokningssystem / bokningsprogram med egen hemsida för företag, föreningar och privatpersoner. Registrera dig idag och kom igång med marknadens bästa bokningsprogram på några minuter. Via webben eller iPhone/Android appar kan du eller dina kunder enkelt boka tider.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 26

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Verkar mest inriktat på företag som man…

Verkar mest inriktat på företag som man vill ska ansluta sig till systemet. För KUNDER som ska boka en tid är det inte användarvänligt alls - har tillbringat en timme nu för att boka däckbyte utan att komma nånvart ( detta tog tidigare några minuter).
Interfacefunktioner påminner om brister man kunde möta i digitaliseringens barndom. Nu måste jag nog byta verkstad som jag varit så nöjd med under alla år.

2 kwietnia 2022

Odpowiedź od BokaMera

Hej, tråkigt att bokningen inte uppnådde dina förväntningar! Du får gärna skicka in ett mail till support@bokamera.se med de sakerna du inte tyckte fungerade bra.

Med vänlig hälsning, BokaMera teamet.

Oceniono na 1 z 5

Svårt att säga upp,under vårt…

Svårt att säga upp,under vårt uppstartsmöte framgick 3 mån uppsägningstid men de förbehåller sig ändå rätten att debitera oss var 3:e månad 1 år och 3 månader efter vår uppsägning enligt fakturorna! Loggar man in på sitt konto för att välja avsluta kontot påbörjas en ny uppsägningsperiod om 3 månader även fast det står att kontot är under uppsägning redan.

Svårt att få kontakt med kundtjänst.

Upptäckte att det utgör en kostnad till bokamera för varje rabattkod man skapar.

Bokningssystemet kunde inte lösa våra önskemål tillfredsställande; vi vill kunna begränsa olika antal personer på resurs 1 och 2 som ingår i bokningar hos oss för att optimera säkert flöde. (Resurs 1 är mindre yta än resurs 2).

Slutligen: vi är mycket missnöjda med bokameras missvisande information om användandet av deras tjänst.
/Purrfect Café

2 kwietnia 2022

Odpowiedź od BokaMera

Tråkigt att höra att du inte varit nöjd med BokaMera som du förväntade dig! Vi tar självklart åt oss kritiken om att förbättra samt uppfylla våra kunders önskemål för bättre tjänster.

Med vänliga hälsningar BokaMeras team.

Superbra

Superbra, fick svar på alla mina frågor. Snabbt och enkelt!

27 marca 2022

Odpowiedź od BokaMera

Stor tack för dina vänliga ord och vi är mycket glada över ditt omdöme! Vi är glada över att du är nöjd med vår support som erbjöd dig snabb service och rätt hjälp.

Med vänliga hälsningar från oss på BokaMera

Fungerar bra

Fungerar bra, störigt att man behöver logga in varje gång och där inte är ett sätt att förbli inloggad. men annars bra

13 marca 2022

Odpowiedź od BokaMera

Hej, kul att ni gillar funktionaliteten. Skicka gärna in ett ärende till support@bokamera.se så ser vi till att åtgärda detta fel.

Oceniono na 5 z 5

Tack Sebastian på BokaMeras support för…

Tack Sebastian på BokaMeras support för ditt tålamod och pedagogiska handlag som hjälpte mig att ytterligare skärpa vår bostadsrättsförenings bokningstjänst.

11 lutego 2022

Odpowiedź od BokaMera

Tack för ditt fina omdöme!

Oceniono na 5 z 5

Superbra Sebastian var jätteduktig och…

Superbra Sebastian var jätteduktig och kunde hjälpa mig med allt jag bad om. Tack Agneta Lövdahl

5 lutego 2022

Odpowiedź od BokaMera

Tack för ditt omdöme Agneta! Roligt att supporten nådde upp till dina förväntningar.

Very disappointed

Very disappointed. I had schedule a call and he called and the headset didn’t work that he was on so I could not hear him. He tried to call 3 times and later I got an email saying the headset wasn’t working properly.

26 stycznia 2022

Odpowiedź od BokaMera

Hi, we are very sorry that this happened.

As you probably could have guessed, our salesman had technical difficulties when calling you.

If you would like we can reschedule your meeting to another time that fits your schedule. Please get in touch with us by emailing info@bokamera.se if this is something you would like to do.

Kind regards,
The BookMore Team

Oceniono na 3 z 5

Många funktioner men många fel i systemet

BokaMera är ett system med många funktioner och stor flexibilitet som andra liknande företag inte erbjuder. Däremot är det mediokert byggt med många buggar och användarvänligheten är inte som man förväntar sig. Det är fattig info om hur inställningar och funktioner fungerar, och det blir inga felmeddelanden när du gjort fel (ex har du lagt 2 scheman/tjänster samtidigt så de krockar säger systemet inte till, utan bara döljer allt för bokning).

Supporten är helt okej och hjälper till snabbt när de väl är tillgängliga, däremot har de dålig förståelse och är defensiva vad gäller uppenbara fel och feedback om deras program och säger att de ska ta upp det i nästa möte som de verkar ha väldigt sällan. Lösningar på små problem är långsökta och jag har fått kontakta supporten nästan varje gång jag ska publicera en ny tjänst.

Stor nackdel är att de ej har en funktion där du kan maila samtliga som gjort en och samma bokning. De har endast "nyhetsbrev" men den fungerar inte på samma sätt.

Stort plus är att det är enkelt att integrera på egna webbplatsen med iFrame, även om det kostar extra. Layouterna är dock inte de bästa tyvärr.

De har bra ambitioner, men systemet är som sagt inte pedagogiskt byggt och har dåligt UX och UI.

Jag har sagt upp mitt konto då jag upplever det enklare att ta emot bokningar via mail.

5 stycznia 2022

Odpowiedź od BokaMera

Hejsan Malin, tack för dina synpunkter.
Vi tar med oss dina synpunkter och ser till att vår utvecklingsavdelning får ta del av dessa och förenkla de delar du upplever som krångliga. Gällande integrationen så kostar den inget extra utan ingår i alla våra betalabonnemang. Lycka till framöver önskar vi på BokaMera

Bra och tydlig handläggare

Bra och tydlig handläggare. Fick svar på alla mina frågor och funderingar

11 grudnia 2021

Odpowiedź od BokaMera

Tack för dina vänliga ord och vi är glada över att du är nöjd med vår tydliga/duktiga support. Vi försöker hjälpa våra kunder på bästa sätt.

Bästa hälsningar teamet på BokaMera

Superb

Superb, användbart

26 listopada 2021

Odpowiedź od BokaMera

Hej och tack för att du är nöjd med BokaMeras tjänster!

Oceniono na 4 z 5

Bra men stressigt

Bra bemötande och genomgång men lite ont om tid för att hinna med alla moment. Det fanns inte tid att integrera länken till vår hemsida något som jag räknat med.

11 września 2021

Odpowiedź od BokaMera

Hej Ann, tack för ditt omdöme och feedback. Vi försöker alltid uppnå våra kunders önskemål på uppstartsmöten. Dock kan vissa moment ta längre tid än förväntat.

Oceniono na 5 z 5

Snabb hjälp med inställning!

Behövde en specialinställning med bokningstid över natten, fick snabb och mycket bra hjälp vid introduktionsgenomgången. Perfekt, tack.

19 sierpnia 2021

Hej
Så bra att du fick den hjälp du behövde. Önskar dig en fortsatt trevlig dag.

6 månader bindningstid! Inte ok

Man måste fortsätta betala 6 månader efter man har avslutat!!!!!

Update 6 Oktober. Jag fick ännu en till faktura med påminnelse avgift!!!??? Vidrit!

17 sierpnia 2021

Odpowiedź od BokaMera

Hej! Vår uppsägningstid är 3 månader. Så du betalar inte för 6 månader efter att du sagt upp ditt abonnemang. Vänligen kontakta supporten så hjälper vi dig.
Har svarat dig via epost att vi fakturerar i efterhand och var tredje månad.

Snabb support

11 sierpnia 2021

Odpowiedź od BokaMera

Hej Kai, tack för ditt omdöme! Vår strävan är att ge våra kunder bästa och snabbast möjliga support!

Världsklass-support!

Världsklass-support och jäkligt trevligt folk på företaget. Högsta betyg!

25 czerwca 2021

Odpowiedź od BokaMera

Så roligt att höra. Kul att du tycker om vår support.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej