Mają bardzo ładną biżuterię która pięknie się prezentuje, mimo problemu z jedną przesyłką jesteśmy w stałym kontakcie i czuje się zaopiekowana przez nich przez pomoc jaką oferują. Bardzo polecam
Materiał z którego wykonane są kolczyki jest naprawdę super! Widać że są wykonane starannie. Jedne z lepszych jakie miałam w życiu. Serdecznie polecam!
Chciałam skorzystać przy moim pierwszym zamówieniu z kodu zniżkowego z newslettera, ale nie działał on prawidłowo. Dzięki konsultacji zostanie dokonany zwrot kwoty, która powinna zostać odjęta po zast... Zobacz więcej
Bodymod is a Piercing Jewelry brand aiming to inspire everyone to be themselves & express who they are through piercing jewelry 💛
Stapelholmer Weg 28-30, 24963, Tarp, Niemcy
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Kolczyk bardzo ładny ładniejszy niż na zdjęciu..
Zapakowany w sterylne opakowanie widać że dbacie o klientów oraz o to by kolczyki nie były zanieczyszczone.
Na pewno wrócę do was po więcej kolczyków

Odpowiedź od Bodymod
Nie polecam. Zamówiłam kolczyk dnia 1 lipca (jest 09,07). Nie ma z nimi żadnego kontaktu ani nic. Pisze mi że nawet nadawca nie dał do transportu. Jak pisze do nich email w odpowiedzi zawsze dostaje wiadomosc ze cos sie zepsulo z sledzeniem paczki i tak napeawde ona zostala wyslana. Zalosne

Odpowiedź od Bodymod
Zamówienie złożyłam w sobotę, sugerując się opisem na stronie, który mówił, że zostanie wysłane w poniedziałek. Jest środa. Paczka dalej nie wyszła od nadawcy, InPost jej nie otrzymał, a sklep twierdzi że wysłał. Nie da się normalnie porozmawiać z człowiekiem, wszelkie próby nawiązania kontaktu to nie do końca udana sztuczna inteligencja. Niczego nie da się dowiedzieć. Nawet jak dostanę moją paczkę (o ile) i produkty będą warte swojej ceny to nigdy więcej niczego nie zamówię.

Odpowiedź od Bodymod
Omyłkowo otrzymałam inny kolor kolczyka niż zamówiony i bardzo miło zaskoczyła mnie szybka reakcja firmy. Po bardzo miłej rozmowie natychmiast został do mnie wysłany właściwy kolczyk. Bardzo polecam wszystkim tą firmę.

Odpowiedź od Bodymod
Sklep funkcjonalny a support szybki i sprawny (przez Facebook) Mam natomiast duże zastrzeżenia do do wysyłki i informowania klienta. Sklep w całości jest w języku polskim ale nigdzie nie było jasnej informacji że wysyłka realizowana jest zza granicy w związku z tym byłem przekonany że paczkę wysłana przez InPost otrzymam następnego dnia, maksymalnie po dwóch dniach. Tym czasem trwało to 4 dni po zamówieniu co jest dobrym czasem na wysyłkę zagraniczną lecz mimo to spodziewałem się znacznie szybszej dostawy. Kolejna sprawa to informowanie o ilości produktów. Kupując kolczyki do sutków spodziewałem się że kupuje komplet o tym sposobem kupiłem 4 modele po 1 sztuce.

Odpowiedź od Bodymod
Zamówiłam kolczyki które mają mieć 12 mm długości po zmierzeniu okazało się że kolczyki mają 10 mm jest zła długość podana kolczyki nie nadają się do niczego chociaż mają piękny wygląd

Odpowiedź od Bodymod
Kolczyki są w miarę okej, niestety nigdzie nie ma informacji, że przesyłka idzie z Niemiec co znaczenie wydłuża czas realizacji zamówienia. Zamówione w niedziele wieczorem, wysłane dopiero we wtorek po południu, końcowo dostarczone w piątek. Jestem bardzo zawiedziona brakiem możliwości zwrotu produktów bez wcześniejszej możliwości jej otworzenia przez co nie mogę zobaczyć czy rozmiar byłby okej. W moim przypadku okazało się że z zamówienia za 250 zł tylko 3 produkty o łącznej wartości 60zp jest okej, co znaczy, że większość będzie leżeć nieużywana. Bardzo słabe to jest z ich strony. Nie polecam, słabe mam przez zdanie o tym sklepie

Odpowiedź od Bodymod
Jest to mój kolejny zakup i nie ostatni w Bodymod. Biżuteria taka jak w opisie szybki i miły kontakt Serdecznie polecam.

Odpowiedź od Bodymod
Ogólnie jest ok. Mi kolczyki w większości doszły w pełni funkcjonalne i ładne aczkolwiek nie wiem jeszcze jak z ich trwałością. Jedynie kolczyk do nosa który miał mieć zgrubienie przy nasadzie uniemożliwiające wypadanie nie działa ,gdyż jest za cienki i kolczyk nadal wypada. Paczka idzie z Niemiec co mnie zdziwiło, ale przyszła i to w doskonałym stanie. Aczkolwiek raczej już nie skorzystam z usług tej firmy, bo cena do jakości nie jest adekwatna.

Odpowiedź od Bodymod
Kryształki szybko odpadają od kolczyków , słaba jakość. Nie dołączyli mi zatyczek do niektórych kolczyków przez co wypadają. Jestem mega zawiedziona

Odpowiedź od Bodymod
Kolczyk doszedł dosyć szybko ‚ kolor ładniejszy niż na zdjęciu ‚ normalnie się odpina i zapina ‚ osoby nie ogarniające jak działają zapięcia typu cliper nie potrzebnie sieją panikę ze coś jest nie tak z kolczykami tej marki ‚ szybki kontakt ze sprzedającym , jak najbardziej polecam

Odpowiedź od Bodymod
Kupujcie stąd tylko jeśli chcecie wyrzucić pieniądze w błoto. To NIE jest polska firma! Wydałam tam 160 zł z czego tylko jeden kolczyk spełnił moje oczekiwania. Oszuści niestety piszą w nagłówkach strony, że są polską firmą, co jest mylące dla klienta. Niestety nastawienie tylko na zarobek nie na klienta, mimo, że mam do zwrócenia kolczyki za ponad 100 zł, muszę wydać 50 zł na wysyłkę do Niemiec. W internecie na szczęście jest pełno POLSKICH sklepów z takiej samej jakości biżuterią i konkurencyjnymi cenami. Wybrałam ten sklep tylko dlatego, że wszystkie kolczyki które chciałam, były dostępne. Niestety bardzo żałuję, bo nie jestem zadowolona, a zwrot będzie mnie kosztował połowę kwoty zwrotu. Pierwsze moje zakupy i na pewno ostatnie. Usuńcie informację ze strony o „polskim sklepie” z „najlepszą biżuterią” bo się tylko ośmieszacie.
Update: Jeden kolczyk który zostawiłam, noszony miesiąc, już z niego schodzi kolor, więc o jakości również nie ma mowy.
Polecam! Wysyłka i dostawą były bardzo szybkie. Kolczyki jakościowo bardzo fajne. Jestem zadowolona! 👍👍👍👍👍

Odpowiedź od Bodymod
Zadowlony jestem z jakości produktów, ilości asortymentu. Dużego wyboru. Przystępnych cen.

Odpowiedź od Bodymod
zamówiłam kolczyk dostałam potwierdzenie wysłania ale nic więcej mi nie wiadomo gdzie jest paczka w ogole nie wiem
jakim kurierem przyjedzie nic nie wiadomo byłabym wdzieczna za jakieś wiadomosci

Odpowiedź od Bodymod
Zamówiłam 3 kolczyki, 2 są ok zaś jeden ma oderwaną część -kulke.
Przykre, bo w takiej formie nie nadaje się do użytku. Dwa pozostałe są ok.

Odpowiedź od Bodymod
Firma mowi ze ma dlugi okres przyjmowania zwrotow. Jednak robi problemy z przyjmowaniem bizurerii wyjetej z folii. Przesylke trzeba odsylac do Niemiec i ponosic jej koszty plus nowego opakowania (taki wymog firmy). Co wiecej przy zwrocie naleznosci potracaja oplate manipulacyjna w wysokosci 14/15 zl. Czyli lacznie zwrot kosztowal 35 zl. Nie polecam. Lepiej isc do lokalnego sklepu z piercingiem. Ceny takie same a do tego wsparcie obslugi i mozna zobaczyc kolczyki na zywo.