Mają bardzo ładną biżuterię która pięknie się prezentuje, mimo problemu z jedną przesyłką jesteśmy w stałym kontakcie i czuje się zaopiekowana przez nich przez pomoc jaką oferują. Bardzo polecam
Materiał z którego wykonane są kolczyki jest naprawdę super! Widać że są wykonane starannie. Jedne z lepszych jakie miałam w życiu. Serdecznie polecam!
Chciałam skorzystać przy moim pierwszym zamówieniu z kodu zniżkowego z newslettera, ale nie działał on prawidłowo. Dzięki konsultacji zostanie dokonany zwrot kwoty, która powinna zostać odjęta po zast... Zobacz więcej
Kolczyk doszedł dosyć szybko ‚ kolor ładniejszy niż na zdjęciu ‚ normalnie się odpina i zapina ‚ osoby nie ogarniające jak działają zapięcia typu cliper nie potrzebnie sieją panikę ze coś jest nie tak... Zobacz więcej
Bodymod is a Piercing Jewelry brand aiming to inspire everyone to be themselves & express who they are through piercing jewelry 💛
Stapelholmer Weg 28-30, 24963, Tarp, Niemcy
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Miły Pan,pomógł mi z rozwiązaniem problemu. I był bardzo słodki w rozmowie!:)))

Odpowiedź od Bodymod
Jest to mój kolejny zakup, z którego jestem bardzo zadowolony! Złote kolczyki (14K) są piękne! Będę wracać!

Odpowiedź od Bodymod
Cudowne kolczyki, miła i bardzo pomocna obsługa. Polecam serdecznie!!

Czesc pisze z podlasia.
Kolczyki ładne ale za długo na nie czekałam no pisalo 2/3 dni a przyszlo po 5 dniach, czepiałabym sie bardziej ale dostawa byla z free.
pozdrawiam

Odpowiedź od Bodymod
Jestem bardzo zadowolona z szybkiej wysyłki moich pięknych kolczyków,nie odbiegają od zdjęć na stronie 🙂 wspomnę iż opakowania w formie fajnych pudełeczek z logo firmy równie cudowne . Wrócę po dalsze zakupy !Jestem bardzo zadowolona !!!Firma godna polecenia 👍

Odpowiedź od Bodymod
Pomimo, iż otrzymałam niekompletne zamówienie, reklamacja przebiegła bardzo sprawnie i problem został szybko rozwiązany

Odpowiedź od Bodymod
Szybkie odpowiedzi, bardzo łatwy kontakt. Dobre rozwiązywanie problemów.

Odpowiedź od Bodymod
Bardzo miła obsługa. Kolczyki są z dobrego materiału

Odpowiedź od Bodymod
Przesyłka doręczona bardzo szybko, wszystko w porządku jestem zadowolona. Kolczyk daje śliczny efekt

Odpowiedź od Bodymod
Bodymod! Jestem bardzo zadowolona z zakupów w waszym sklepie. Produkty są wysokiej jakości, a obsługa klienta jest uprzejma i pomocna. Przesyłka dotarła szybko i była starannie zapakowana. Cały proces zamówienia przebiegł bez problemu. Mogę śmiało polecić ten sklep innym!

Odpowiedź od Bodymod
Odradzam wszystkim. Produkty które kupiłam zostały zwrócone do mnie częściowo, zwróciłam 5 nowych kolczyków a zwort otrzymałam tylko za dwa.
Kolczyki były za małe stąd powód zwrotu. Pieniedzy nie otrzymałam!

Odpowiedź od Bodymod
wszystko poszlo bardzo pomyslnie obsluga jest wspaniala!!

Odpowiedź od Bodymod
fast and efficient complaint, great service

Very quick response.
A satisfying solution to the problem.