Blush Fashionstore Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

The dress was very badly made, the proportions were all wrong, it's unwearable. I wanted to return it, until I saw they only refund part of the price I paid. In addition, it can only be returned by... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bestel er al jaren, leuke webshop met voor ieder wat wils. Laatst was er iets niet leverbaar en kreeg hierbij een mooi alternatief. Netjes en snel afgewikkeld. Ik stuur ook regelmatig wat retour al... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Kwaliteit zeer matig 2 broeken besteld beide een L beide zeer verschillende maat afwerking zeer matig broekriem lussen na 1 dag al gescheurd. Overal hangen de draden er nog aan. Sommige naden niet... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Top producten en een regelmatig afwisselende collectie. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Zeer goede klantenservice. Makkelijke en duidelijke site. Te leuk op te shoppen. Soms zijn artikelen zo leuk d... Zobacz więcej

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 24

Napisz recenzję

Oceniono na 2 z 5

Pas op,wel vooraf betalen. Geen levering.

Dit bedrijf verkoopt veel items als "pre sale". Vooraf betalen en wachten op levering. Hiermee wordt hun hele voorraad door de klant voorgefinancierd. Nu is er uitverkoop. Bij betalen zie je dan ook dat alle items pas na 14 dagen geleverd kunnen worden. Maar.... bijna alle artikelen zijn zelfs na 5 weken nog niet leverbaar. En wel betaald. Levertijd nog onbekend.Een "leveringsprobleem" volgens hen. En toch blijven ze pre sales verkopen. Wel verkopen maar niet kunnen leveren. Niet betrouwbaar pas op

17 maja 2024
Oceniono na 4 z 5

Blush fashionstore raad ik iedereen aan

Blush fashionstore is een mega fijne webshop. Ik heb nu al een paar keer een bestelling gedaan. De bestelling kwam snel binnen, de kleding is van goede kwaliteit en de klantenservice is top. Er werd snel en netjes gereageerd toen ik een vraag had over een product.
Ik raad dus zeker andere aan om hier te bestellen!

14 maja 2024

Leuk, goedkoop en betrouwbaar

Voor moederdag wat leuke setjes gekocht. Eentje retour gestuurd omdat deze niet paste. Goed geholpen door de klantenservice, want kreeg netjes en snel mijn geld terug. Prima bedrijf met leuke kleding voor goede prijzen. Ze hebben met mijn vrouw nu een nieuwe klant erbij

11 maja 2024

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf .
Bij retour binnen zo veel dagen je geld terug .
Nou nee dus .
Op mail komt geen reactie en waarom geen telefoonnummer zodat je contact op kunt nemen?

14 maja 2024

Waardeloos

De “voor 16:00 uur besteld is morgen in huis” wordt niet gehanteerd.
Mijn producten waren op voorraad, zoals aangegeven. Nergens geen “pre order” te bekennen.
Toch wacht ik nog steeds op mijn pakket. Contact via mail gezocht, nog steeds geen respons.

Waardeloos… dit is de laatste keer dat ik hier bestel…

28 kwietnia 2024

Flut

Laatste x hier ik iets bestel..na 2 weken nog mijn bestelling niet binnen,maar zit wel met de rekening,inmiddels contact gemaakt riverty ,contact opnemen met blush is niet te doen op email geen antwoord en contactformulier werkt niet...afwachten en anders schakel ik mijn rechtsbijstand in

20 kwietnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Ga hier niet weer bestellen

Duurde langer dan vermeldt.de kleur is geen fuchia maar eerder neon roze.terug sturen is voor eigen rekening .de maat klopt ook niet ze zeggen 1 maat s tm l .heb normaal 38/40 maar veel te klein

19 kwietnia 2024

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf. Allereerst staat het niet duidelijk aangegeven dat het om een pre-order artikel ging. Dus mijn bestelling geannuleerd, want ik had het eerder nodig. Een aantal dagen later ontving ik een bevestiging dat de bestelling was geannuleerd en dat de factuur werd geannuleerd. Prima, afgehandeld denk je dan. Tot mijn verbazing krijg ik een aantal weken later een mail dat mijn bestelling is verzonden. De factuur stond ook nog open. Weer contact opgenomen (gaan elke keer dagen overheen want ze zijn mega traag met reageren) Er was iets misgegaan bij hen, ik moest het artikel maar retourneren en pas als zij hem terug ontvingen, werd mijn factuur geannuleerd. Ik heb zo snel mogelijk het artikel weer geretourneerd naar Blush Fashionstore. Deze kwam daar volgens de T&T de volgende dag al aan. Ruim een week later, is mijn factuur op Klarna nog steeds niet geannuleerd. Ik heb ook al bij Klarna aangegeven dat er een probleem is met de bestelling, maar Blush reageert niet op hen, status blijft hangen op ''bevestiging van Blush Fashionstore nodig''. Ik heb mijn ongenoegen geuit via de mail en ook hierop krijg ik geen reactie. Deze middag heb ik eindelijk een (automatische) mail gehad dat ze mijn bestelling retour hebben ontvangen en deze gaan verwerken. Eerst zien dan geloven. Ik ben nou al meer dan een maand verder en nog steeds is het allemaal niet opgelost. Voor mij nooit meer Blush Fashionstore. Oh en bovendien, de klantenservice is ook niet klantvriendelijk.

18 kwietnia 2024

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej