Zobacz, co mówią recenzenci
Reakcja na opinię
17 juli oorbellen besteld, maar net zoals bij alle andere reviews, niks ontvangen. De beloofde track en trace nooit gekregen. Op mail wordt wel gereageerd en beloftes gedaan…loze beloftes. Mijn advi... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Lisanne Fleur is een Nederlands sieradenmerk. Fijne, tijdloze stukken om elke dag te dragen, geen seizoenshypes, gewoon sieraden die bij je blijven passen.
Dane kontaktowe
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 92% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Ik heb 22 juli sieraden besteld en…
Ik heb 22 juli sieraden besteld en betaald en niks ontvangen!!!
Trap er niet in!

Neppe shit uit China
Ik heb op 12 juli besteld, uiteindelijk uit China afkomstig op 28 juli binnen gekregen. Wat een rommel. Ik dacht mooie sieraden te kopen, maar dit is echt oplichterij. Zonde van het geld, ook al adverteren ze met zo veel korting, zelfs dat is het niet waard.

Dit is een dropshipper
Dit is een dropshipper. Wij hebben een armband besteld en niet gekregen. Ze hebben een zielig verhaal over dat ze stoppen met het bedrijf maar het is allemaal oplichterij.

Odpowiedź od Lisanne Fleur
Beloven beloven maar niets…
Beloven beloven maar niets krijgen.geldcweg, armband ook " weg" hele slechte communicatie, eerst leuk dien, nee..pakje is onderweg/ komt eraan...pure oplichting/ dat ze daar mee wegkomen. Snel verdient van andere mensen.

Vooralsnog afwachten…order #LF | 8565
Vooralsnog afwachten…order #LF | 8565
Mijn 87-jarige moeder heeft via deze website een mooie armband besteld. Pas na het plaatsen van de bestelling zag ik dat het bedrijf in China gevestigd is. Dat gaf ons eerlijk gezegd wat twijfel over de betrouwbaarheid van de bestelling en de kwaliteit van het sieraad.
De sieraden op de website zien er erg mooi uit, maar we vinden het belangrijk om te weten of de bestelling daadwerkelijk wordt geleverd zoals besteld en of de kwaliteit overeenkomt met wat op de website wordt aangeboden.
We hebben inmiddels contact opgenomen met het bedrijf en gevraagd om bevestiging van de levering en de kwaliteit. Nu is het afwachten of we een goede ervaring zullen hebben.
Maar als ik de reviews lees, heb ik er eerlijk gezegd een hard hoofd in. Ik hoop natuurlijk dat onze ervaring uiteindelijk positief zal zijn en dat mijn moeder haar mooie armband gewoon ontvangt zoals besteld.
De uiteindelijke beoordeling hangt voor ons af van de levering en de kwaliteit van de armband.

Odpowiedź od Lisanne Fleur
Ik ben 67 jaar oud en vind het toch nog…
Ik ben 67 jaar oud en vind het toch nog wel leuk dat ik ook sieraden kan dragen nog. Heel mooi. Gr
Levering betaling
Wacht sinds 18 juli op bestelling. Diverse mails verzonden maar antwoord na dag of 6. Zou Nederlands bedrijf zijn. Maar alles komt volgens mij uit China. Tot op heden nog niets ontvangen. Ook in een antwoord staat we kunnen leveringsdatum niet precies aangeven. Wel incasseren maar niets leveren. Beter hele site blokkeren.
Bestelling op 23 juli gedaan
Bestelling op 23 juli gedaan, mijn dochter werd 18 dacht nog een mooie ring te kopen .
Nu nog steeds niks binnen, ging eens op internet kijken .
En ja hoor opgelicht en mocht het nog binnen komen dan is het troep uit China .
Echt waardeloos dit het moet gestopt worden dit soort praktijken.

21 juli besteld
21 juli besteld, gelukkig niet voor een hoofdprijs. verzending is verstuurd krijg ik de melding. tot vandaag niets binnen. op mijn mail word niet geantwoord. ik ga aangifte doen!

Odpowiedź od Lisanne Fleur
Vuile oplichters zijn het ik ga…
Vuile oplichters zijn het ik ga aangifte doen . Dat zouden meer mensen moeten doen dit moet stoppen .

BALEN !!
Ik heb op 21-7 een bestelling gedaan en tot op heden niets ontvangen. Mails gestuurd, kreeg steeds hetzelfde antwoord. Excuses en belofte dat mijn bestelling zo snel mogelijk geleverd wordt.
Baal gigantisch, maar baal ook dat ik niet eerst de reviews heb gelezen. Was enthousiast over de artikelen.

Odpowiedź od Lisanne Fleur
Mijn bestel status staat nog steeds…
Mijn bestel status staat nog steeds onderweg hier klopt niets 14 julie besteld van ik heb aangifte gedaan bij opgelicht zij nemen volgende week contact op met mij hopelijk kan ik mijn geld terug krijgen dat volk moet gepakt worden
Vonnie

Odpowiedź od Lisanne Fleur
Wacht nog steeds op mijn bestelling
Wacht nog steeds op mijn bestelling. “Onderweg. Alles loopt volgens planning. Bla bla”. Heb niet het idee dat ik ooit iets zal ontvangen. Heeft iemand zijn geld wel eens terugontvangen?

Odpowiedź od Lisanne Fleur
Dit zijn helaas weer oplichters!!
Dit zijn helaas weer oplichters!!! Lieve mensen trap er niet in..
Ik heb wat bestelt maar je krijgt het niet!!!
Maar ik laat het er niet bij zitten en zal alle mogelijke media/ tv hierbij inschakelen zodat ze met hun koppen op tv komen omdat er al zoveel mensen gedupeerd zijn!

Ik heb 3 juli 2 ringen besteld
Ik heb 3 juli 2 ringen besteld, en tot op heden nog steeds niks ontvangen.
Als ik een mail hierover stuur zeggen ze dat het nog steeds onderweg is.
Nooit bestellen bij dit bedrijf...het lijkt oplichting!!!!!

Odpowiedź od Lisanne Fleur
Mensen aub iedereen die dit met haar…
Mensen aub iedereen die dit lees ga naar de politie weining mensen doen dat gaan aub doe aan giften dat stuk gif moet gepakt worden er zijn zo veel de dupe van haar dat ze moet gepakt worden oplichters

Super fijne klantenservice
Super fijne klantenservice. Ik had wat vragen voordat ik bestelde maar die vragen werden binnen een half uur beantwoord via de mail. Hele mooie armbanden
Super blij
Cadeautje besteld voor mijn dochter en ze is er super blij mee!!! Heel erg bedankt voor de goede service ook. Gr
Doświadczenie Trustpilot