Lisanne Fleur Recenzje

Wynik TrustScore: 2 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

17 juli oorbellen besteld, maar net zoals bij alle andere reviews, niks ontvangen. De beloofde track en trace nooit gekregen. Op mail wordt wel gereageerd en beloftes gedaan…loze beloftes. Mijn advi... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep jubilerski

Napisane przez firmę

Lisanne Fleur is een Nederlands sieradenmerk. Fijne, tijdloze stukken om elke dag te dragen, geen seizoenshypes, gewoon sieraden die bij je blijven passen.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 92% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 62

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Ik heb 22 juli sieraden besteld en…

Ik heb 22 juli sieraden besteld en betaald en niks ontvangen!!!
Trap er niet in!

3 sierpnia 2026

Beste Anna,

Het spijt ons dat je sieradenbestelling van 22 juli nog niet is aangekomen. We begrijpen hoe teleurstellend het is om na je betaling nog steeds op je bestelling te wachten zonder de sieraden te hebben ontvangen. We willen graag de status van je bestelling controleren en samen met jou naar een passende oplossing zoeken. Neem daarom contact met ons op via info@lisanne-fleur.nl met je bestelgegevens, zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen.

Neppe shit uit China

Ik heb op 12 juli besteld, uiteindelijk uit China afkomstig op 28 juli binnen gekregen. Wat een rommel. Ik dacht mooie sieraden te kopen, maar dit is echt oplichterij. Zonde van het geld, ook al adverteren ze met zo veel korting, zelfs dat is het niet waard.

2 sierpnia 2026

Beste Vlokkie,

Het spijt ons dat de sieraden die je na je bestelling van 12 juli op 28 juli hebt ontvangen niet aan je verwachtingen hebben voldaan. We begrijpen hoe teleurstellend het is wanneer de ontvangen artikelen niet overeenkomen met wat je had gehoopt. We zouden graag de gelegenheid krijgen om je bestelling en je opmerkingen over de sieraden te bekijken, zodat we samen naar een passende oplossing kunnen zoeken. Neem gerust contact met ons op via info@lisanne-fleur.nl met je bestelgegevens, zodat we je verder kunnen helpen.

Dit is een dropshipper

Dit is een dropshipper. Wij hebben een armband besteld en niet gekregen. Ze hebben een zielig verhaal over dat ze stoppen met het bedrijf maar het is allemaal oplichterij.

Beste Jean,

Het spijt ons dat je de armband die je hebt besteld nog niet hebt ontvangen en dat dit voor veel teleurstelling heeft gezorgd. We begrijpen hoe frustrerend het is om op je bestelling te wachten zonder deze te ontvangen. We willen graag de status van je bestelling controleren en samen met jou naar een passende oplossing zoeken. Neem daarom contact met ons op via info@lisanne-fleur.nl met je bestelgegevens, zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen.

Oceniono na 1 z 5

Beloven beloven maar niets…

Beloven beloven maar niets krijgen.geldcweg, armband ook " weg" hele slechte communicatie, eerst leuk dien, nee..pakje is onderweg/ komt eraan...pure oplichting/ dat ze daar mee wegkomen. Snel verdient van andere mensen.

2 sierpnia 2026

Beste Y van Dijk,

Het spijt ons dat je je armband nog niet hebt ontvangen en dat de updates die je hebt gekregen je teleurgesteld hebben achtergelaten. We begrijpen hoe frustrerend het is om steeds de belofte te krijgen dat je pakket onderweg is, terwijl je bestelling nog steeds niet is aangekomen. We willen graag de huidige status van je bestelling controleren en samen met jou naar een passende oplossing zoeken. Neem daarom contact met ons op via info@lisanne-fleur.nl met je bestelgegevens, zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen.

Vooralsnog afwachten…order #LF | 8565

Vooralsnog afwachten…order #LF | 8565

Mijn 87-jarige moeder heeft via deze website een mooie armband besteld. Pas na het plaatsen van de bestelling zag ik dat het bedrijf in China gevestigd is. Dat gaf ons eerlijk gezegd wat twijfel over de betrouwbaarheid van de bestelling en de kwaliteit van het sieraad.

De sieraden op de website zien er erg mooi uit, maar we vinden het belangrijk om te weten of de bestelling daadwerkelijk wordt geleverd zoals besteld en of de kwaliteit overeenkomt met wat op de website wordt aangeboden.

We hebben inmiddels contact opgenomen met het bedrijf en gevraagd om bevestiging van de levering en de kwaliteit. Nu is het afwachten of we een goede ervaring zullen hebben.

Maar als ik de reviews lees, heb ik er eerlijk gezegd een hard hoofd in. Ik hoop natuurlijk dat onze ervaring uiteindelijk positief zal zijn en dat mijn moeder haar mooie armband gewoon ontvangt zoals besteld.

De uiteindelijke beoordeling hangt voor ons af van de levering en de kwaliteit van de armband.

30 lipca 2026

Beste Shirley,

Bedankt dat je je zorgen met ons hebt gedeeld. We begrijpen heel goed dat je graag zekerheid wilt, zeker omdat de armband voor je 87-jarige moeder is besteld. We hebben inmiddels op je e-mail gereageerd en je bestelling LF | 8565 is momenteel onderweg naar je. Wil je vriendelijk je inbox en eventueel je spamfolder controleren voor onze meest recente update? Mocht je na het lezen van onze e-mail nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via info@lisanne-fleur.nl. We helpen je graag verder totdat de armband is bezorgd.

Levering betaling

Wacht sinds 18 juli op bestelling. Diverse mails verzonden maar antwoord na dag of 6. Zou Nederlands bedrijf zijn. Maar alles komt volgens mij uit China. Tot op heden nog niets ontvangen. Ook in een antwoord staat we kunnen leveringsdatum niet precies aangeven. Wel incasseren maar niets leveren. Beter hele site blokkeren.

18 lipca 2026

Bestelling op 23 juli gedaan

Bestelling op 23 juli gedaan, mijn dochter werd 18 dacht nog een mooie ring te kopen .
Nu nog steeds niks binnen, ging eens op internet kijken .
En ja hoor opgelicht en mocht het nog binnen komen dan is het troep uit China .
Echt waardeloos dit het moet gestopt worden dit soort praktijken.

Beste Marielle,

Het spijt ons dat je bestelling van 23 juli nog niet is aangekomen, vooral omdat de ring bedoeld was als een bijzonder cadeau voor de 18e verjaardag van je dochter. We begrijpen hoe teleurstellend het is wanneer een belangrijke gelegenheid wordt beïnvloed door een vertraagde levering. We willen graag de status van je bestelling controleren en samen met jou zorgen voor een passende oplossing. Neem daarom contact met ons op via info@lisanne-fleur.nl met je bestelgegevens, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

21 juli besteld

21 juli besteld, gelukkig niet voor een hoofdprijs. verzending is verstuurd krijg ik de melding. tot vandaag niets binnen. op mijn mail word niet geantwoord. ik ga aangifte doen!

Beste Adele,

Het spijt ons dat je bestelling van 21 juli, ondanks de verzendbevestiging, nog steeds niet is aangekomen en dat je geen reactie hebt ontvangen op je e-mails. We begrijpen dat dit erg vervelend en zorgwekkend is, zeker wanneer je al zo lang wacht zonder een duidelijke update. We willen graag de status van je bestelling controleren en samen met jou zorgen voor een passende oplossing. Neem daarom contact met ons op via info@lisanne-fleur.nl met je bestelgegevens, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Oceniono na 1 z 5

Vuile oplichters zijn het ik ga…

Vuile oplichters zijn het ik ga aangifte doen . Dat zouden meer mensen moeten doen dit moet stoppen .

Beste Gerda,

Het spijt ons om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad. We begrijpen dat deze situatie veel teleurstelling en frustratie heeft veroorzaakt. We zouden graag de gelegenheid krijgen om je bestelling te bekijken en samen met jou naar een passende oplossing te zoeken. Neem gerust contact met ons op via info@lisanne-fleur.nl met je bestelgegevens, zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen.

Plastic troep

Plastic troep, oplichters dus.

17 lipca 2026

Beste Red One,

Het spijt ons te horen dat de sieraden die je hebt ontvangen niet aan je verwachtingen hebben voldaan. We begrijpen hoe teleurstellend het is wanneer de kwaliteit niet is zoals je had verwacht. We zouden graag je bestelling bekijken en je ervaring beter begrijpen, zodat we samen naar een passende oplossing kunnen zoeken. Neem gerust contact met ons op via info@lisanne-fleur.nl met je bestelgegevens, zodat we je verder kunnen helpen.

BALEN !!

Ik heb op 21-7 een bestelling gedaan en tot op heden niets ontvangen. Mails gestuurd, kreeg steeds hetzelfde antwoord. Excuses en belofte dat mijn bestelling zo snel mogelijk geleverd wordt.
Baal gigantisch, maar baal ook dat ik niet eerst de reviews heb gelezen. Was enthousiast over de artikelen.

21 lipca 2026

Beste Astrid,

Het spijt ons dat je bestelling van 21 juli nog steeds niet is aangekomen en dat de updates die je hebt ontvangen je niet de duidelijkheid hebben gegeven waarop je had gehoopt. We begrijpen hoe teleurstellend dat is, zeker omdat je enthousiast was over de artikelen die je had besteld. We willen graag de huidige status van je bestelling controleren en samen met jou naar een passende oplossing zoeken. Neem daarom contact met ons op via info@lisanne-fleur.nl met je bestelgegevens, zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen.

Oceniono na 1 z 5

Mijn bestel status staat nog steeds…

Mijn bestel status staat nog steeds onderweg hier klopt niets 14 julie besteld van ik heb aangifte gedaan bij opgelicht zij nemen volgende week contact op met mij hopelijk kan ik mijn geld terug krijgen dat volk moet gepakt worden
Vonnie

14 lipca 2026

Beste Vonnie,

Het spijt ons dat je bestelling van 14 juli nog steeds de status "onderweg" heeft en dat je al zo lang op je pakket wacht. We begrijpen dat dit erg zorgelijk is en dat het uitblijven van een oplossing voor veel teleurstelling zorgt. We willen graag de status van je bestelling controleren en samen met jou naar een passende oplossing zoeken. Neem daarom contact met ons op via info@lisanne-fleur.nl met je bestelgegevens, zodat we dit voor je kunnen onderzoeken en je verder kunnen helpen.

Oceniono na 1 z 5

Wacht nog steeds op mijn bestelling

Wacht nog steeds op mijn bestelling. “Onderweg. Alles loopt volgens planning. Bla bla”. Heb niet het idee dat ik ooit iets zal ontvangen. Heeft iemand zijn geld wel eens terugontvangen?

Beste Anonim,

Het spijt ons dat je nog steeds op je bestelling wacht en dat de trackingupdates je geen vertrouwen hebben gegeven in de levering. We begrijpen hoe frustrerend het is wanneer je pakket niet aankomt zoals verwacht en je met vragen blijft zitten. We willen graag de status van je bestelling controleren en samen met jou naar een passende oplossing zoeken. Neem daarom contact met ons op via info@lisanne-fleur.nl met je bestelgegevens, zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen.

Oceniono na 1 z 5

Dit zijn helaas weer oplichters!!

Dit zijn helaas weer oplichters!!! Lieve mensen trap er niet in..
Ik heb wat bestelt maar je krijgt het niet!!!
Maar ik laat het er niet bij zitten en zal alle mogelijke media/ tv hierbij inschakelen zodat ze met hun koppen op tv komen omdat er al zoveel mensen gedupeerd zijn!

Beste Ypie,

Het spijt ons dat je bestelling niet is aangekomen en dat deze ervaring zoveel teleurstelling en zorgen heeft veroorzaakt. We begrijpen hoe vervelend het is wanneer je op een bestelling wacht zonder de duidelijkheid te krijgen die je verwacht. We zouden graag de gelegenheid krijgen om de status van je bestelling te controleren en samen met jou naar een passende oplossing te zoeken. Neem gerust contact met ons op via info@lisanne-fleur.nl met je bestelgegevens, zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen.

Ik heb 3 juli 2 ringen besteld

Ik heb 3 juli 2 ringen besteld, en tot op heden nog steeds niks ontvangen.
Als ik een mail hierover stuur zeggen ze dat het nog steeds onderweg is.
Nooit bestellen bij dit bedrijf...het lijkt oplichting!!!!!

Beste Christa,

Het spijt ons dat de twee ringen die je op 3 juli hebt besteld nog steeds niet zijn aangekomen en dat de updates die je hebt ontvangen je niet de duidelijkheid hebben gegeven waarop je had gehoopt. We begrijpen hoe teleurstellend het is om zo lang op je bestelling te moeten wachten. We willen graag de huidige status van je zending controleren en samen met jou naar een passende oplossing zoeken. Neem daarom contact met ons op via info@lisanne-fleur.nl met je bestelgegevens, zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen.

Oplichters

Oplichters! Krijgt niks. Koop er dus nuks!

Beste Marja,

Het spijt ons te horen dat je deze ervaring hebt gehad en dat dit je teleurgesteld heeft. We zouden graag de gelegenheid krijgen om je bestelling te bekijken en te achterhalen wat er is misgegaan, zodat we samen naar een passende oplossing kunnen zoeken. Neem gerust contact met ons op via info@lisanne-fleur.nl met je bestelgegevens, zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen.

Oceniono na 1 z 5

Mensen aub iedereen die dit met haar…

Mensen aub iedereen die dit lees ga naar de politie weining mensen doen dat gaan aub doe aan giften dat stuk gif moet gepakt worden er zijn zo veel de dupe van haar dat ze moet gepakt worden oplichters

27 czerwca 2026

Beste Connie,

Het spijt ons te lezen dat je deze ervaring hebt gehad en dat je hierdoor het vertrouwen in ons bent verloren. We begrijpen hoe vervelend het is wanneer een bestelling of de afhandeling daarvan niet aan je verwachtingen voldoet. We zouden graag de gelegenheid krijgen om je bestelling te bekijken en samen met jou naar een passende oplossing te zoeken. Neem gerust contact met ons op via info@lisanne-fleur.nl met je bestelgegevens, zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen.

Super blij

Cadeautje besteld voor mijn dochter en ze is er super blij mee!!! Heel erg bedankt voor de goede service ook. Gr

18 lipca 2026

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej