Er was wat misgelopen met de bestelling…
Er was wat misgelopen met de bestelling maar ik heb altijd snel reactie ontvangen en een correcte oplossing gekregen.
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Ontevreden over de afhandeling van mijn pakketje. Meer dan een maand moeten wachten op pakketje. Besloot dan retour te zenden aangezien aangezien ik ondertussen al terug was van vakantie en daarvoor de kleding had aangekocht. Retourkosten volledig voor eigen rekening...
Update bestelling 2 juli: eindelijk track&trace BPost aangepast naar afgeleverd. Blushbar heeft de nodige stappen ondernomen om te achterhalen waar mijn pakketje zat/bleef. Dankjewel Kato voor de inspanning en moeite! 't Zou niet de eerste keer zijn dat er bij BPost iets fout loopt, of pakketje verloren raakt .. (weet ik helaas uit ervaring).
Ik ben niet tevreden, bestelde 2 weken terug een short en broek en betaalde reeds, maar kreeg nog niets. Als je mailt krijg je een automatisch antwoord, een telefoonnummer is niet te vinden…zeker geen aanrader…
Update: heb geld terug ontvangen en ook een mail met excuses gehad en dat ze zelf geen feedback van Bpost krijgt. Misschien dat ik in de toekomst nog eens een poging waag om iets te bestellen. Het zijn best wel leuke items in de webshop.
Op 18/07 nog altijd niets ontvangen. Heb gemaild om bestelling te annuleren en geld terug te storten.
15/07: mail van Blushbar ontvangen dat de bestellingen wegens de hitte vertragingen hebben opgelopen bij Bpost. Bestelling zou nu vertrokken zijn en op 16/07 of 17/07 moeten arriveren. Ben benieuwd...
Op 30/06 bestelling geplaatst van bijna €180 en nog altijd niets ontvangen. Via mail contact opgenomen op 09/07 maar geen antwoord gehad tot nu toe. Blijft bij Bpost op 'voorbereiding' staan.
Update; Relatief lang moeten wachten op bestelling(en), track en trace bleef staan op 'voorbereiding'. Maar staat ook vermeld dat sommige items tot een week levertijd hebben. Eerste bestelling in tussentijd geleverd, blij met de zaken die ik besteld heb! 1 shirt retour moeten sturen wegens te groot, meteen ook geld terug ontvangen.
Op 15 juni en 17 juni een bestelling geplaatst. Beide nog niet ontvangen. Samen ter waarde van €225,70.
Eerder antwoordde ze wel, intussen niet meer.
Ze geeft aan dat ze meegegeven zijn met bpost, maar de track and trace links geven aan dat dit nog ter voorbereiding ligt. Dus nooit verzenden.
Ik hoop mijn geld terug te zien..
Mooie kledij en topservice maar de kwaliteit van de stoffen laat te wensen over. Ik kocht een kleedje en 2 sets met topje en rok en bij zowel het kleedje als het ene setje dat ik al droeg, kwam er na 1 keer dragen al de naad los ter hoogte van het achterwerk. Het andere setje durf ik niet aandoen uit schrik dat het ook daarbij zal gebeuren. Oké, het is TU en ik heb geen maatje S maar volgens de site is het van XS tot XXL draagbaar... Heel spijtig want het zijn echt mooie stuks!!!
Ik heb al 3 bestellingen geplaatst bij Kato van Blushbar Oudenaarde. De kledij is van goeie kwaliteit en heel vrolijk. Ook de energie van Kato is aanstekelijk.
Prachtig kleedje en heel goed beschreven op de webshop. Goede en snelle communicatie. Ik koop hier nog, want het is een super mooie collectie.
Fijne communicatie en geweldige broeken! Online besteld. Zeker een aanrader!
Mijn eerste bestelling online...superblij mee...en wat kreeg ik mijn pakje snel...volgde je al tijdje op fb...zo vriendelijk en ook je leuke filmpjes waar je zo vrolijk van wordt...heel mooie kledij ...ik ben fan ❤️ zeker een aanrader 🙂
Supertoffe winkel met een zalige webshop en een nog toffere verkoopster die je altijd te woord staat. Een grote aanrader!!