Omdat ik bang ben op "smalle" bergpaadjes, als bijrijder in de auto op bergwegen en omdat ik hoogtevrees heb, besloot ik Mariska te mailen. Heb mijn siutatie uitgebreid gemaild en Mariska heeft een b... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Is mijn eerste ervaring met de bloesemremedie....werd zeer snel geholpen...vlotte levering van de flesjes....top service De bloesemremedie gestart voor mijn 3 jarige sheltie reu....zijn focus tijde... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Afgelopen zomer is onze Oudduistse herder hevig geschrokken van vuurwerk dat vlak achter ons huis werd afgestoken en was zo bang dat hij de eerst dagen niet meer naar buiten durfde. Aangezien oudjaa... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fijn contact met Mariska gehad. Na de verhuizing was mijn paard van slag, onzeker met alles en had “liefdesverdriet” De samengestelde bloesems hebben hem icm grondwerk en ontspanningsoefeningen mee... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Wij van bloesemremedie op maat onderscheiden ons van andere bloesemadviseurs door de bloesemremedie zodanig aan de hulpvraag samen te stellen zodat de bloesemremedie direct tot de kern komt. Niemand is hetzelfde en waar de ene bloesemremedie wel werkt zal het voor de ander weinig kunnen betekenen omdat de samenstelling nauwelijks of niet voldoet aan de hulpvraag. Daarom is het erg belangrijk dat de bloesemadviseur aan de hand van de hulpvraag de juiste samentelling maakt.
Dane kontaktowe
Holandia
- bloesemremedieopmaat.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
aanrader!!
Voor mens en paard allebei super fijn!
Ik gebruik de bloesemremedie zelf voor een ouder trauma en sinds ik de bloesem remedie inneem zijn de scherpe randen er van af.
Mijn paard krijgt de bloesemremedie voor de verhuizing, nadat het eerste flesje op was merkte ik een kleine terug val dus toen direct een nieuwe besteld en na het tweede flesje is zij totaal op haar gemak en kan ze zelfs rustig in de paddock staan. Echt een aanrader!!!

Odpowiedź od Bloesemremedieopmaat
Mijn paard ervaart snel stress
Mijn paard ervaart snel stress, bouwt snel spanning op en schrikt snel. Ik zag bloesemremedie op maat voorbij komen op social media en besloot het eens te proberen ook omdat er een verhuizing aan kwam. Ik ben begonnen met de druppels een maand voor dat we gingen verhuizen en hij heeft bijna geen spanning of stress laten zien en stond eigenlijk gelijk al op zijn gemak wat eerder zeker niet zo was. Daardoor heb ik echt gemerkt dat de bloesemremedie hem extra ondersteuning heeft gegeven.
Zeker een aanrader!

Een aanrader!
Bloesemremedie aangevraagd omdat ik voornamelijk last had van onzekerheid, slapeloosheid en moeilijk mijn werk kon loslaten. Bloesemremedie helpt mij hier enorm bij! Er wordt goed naar jouw specifieke klachten geluisterd waardoor de remedie echt op maat gemaakt is. Nu ook de Help! Remedie besteld!

Odpowiedź od Bloesemremedieopmaat
Zeer effectief! Heeft mij goed geholpen
Voordat ik bij bloesemremedie op maat kwam, had ik er voor mensen nog geen ervaring mee. Wel kende ik de bach druppels die soms hielpen. Voor paarden kende ik wel de homeopatsiche druppels.
Via de website vulde ik het formulier in en kwam ik erachter dat ik beoorlijk wat klachten ervaarde. Ik ontving een kuur van 3 maanden voor: 1. Bang om in de steek gelaten te worden, 2. Perfectionisme en 3. Faalangst.
De druppels hebben mij echt door een moeilijke periode geholpen. Nu de kuur is afgelopen gaat het zoveel beter!! Ik heb er echt behoorlijk wat aan gehad. Ik raad mensen zeker een bloesemremedie aan.
Ik ben van mening dat doordat de bloesemremedie echt op maat is en wordt gemaakt op je eigen situatie, de kuur veel effectiever is.
Het contact is persoonlijk en fijn. Dat maakt het nog specialer!

Druppels voor puber dochter
Mijn dochter van 13 had veel wisselende emoties, mede door de puber hormonen natuurlijk maar ook door haar autisme. Ik heb samen met mijn dochter de lijst ingevuld en al snel kon ze de druppels proberen. Mariska had al gewaarschuwd dat het even kon duren voor ze er iets van zou merken. Na twee maanden werden de emoties veel beter te reguleren door mijn dochter. Ze werd steeds stabieler en dat vind mijn dochter heel fijn, maar wij als ouder ook! Net weer nieuwe flesjes besteld, heel blij mee!

Odpowiedź od Bloesemremedieopmaat
Ik ben fan van bloesem remedie
Via mijn instructrice ben ik bij Mariska gekomen, omdat mijn paard nogal explosief kon reageren. De bloesem remedie heeft hier super bij geholpen. Hij is een stuk relaxter geworden. Ook heb ik toen één bloesem remedie besteld voor mijn dochter, omdat ze ‘s nachts altijd wakker werd en dan bij ons kwam slapen, al 8 jaar lang. Sinds de bloesem remedie slaapt ze nu in haar eigen bed en de hele nacht door. Ik ben fan 😊

Odpowiedź od Bloesemremedieopmaat
Mijn soms hysterische merrie kan…
Mijn soms hysterische merrie kan werkelijk overal een drama van maken, met rijden of met trailer laden, wat dan ook, zij zoet krokodillen. Met behulp van de Help remedie krijgen we de scherpe randjes er goed vanaf, ze ontspant sneller en daardoor is ze weer bereikbaar voor mijn stem en vertrouwen. Super fijn middel, en makkelijk te geven. Ik heb er ook altijd 1 in mijn zak 😁

Positief!!!
Sinds enige tijd gebruik ik de op maat gemaakte remedie, super fijn.
Ook heb ik zelf gebruik gemaakt van de Help! Remedie tijdens wedstrijd, de scherpe randjes van zenuwen was er echt af. Dus heb ik zeker het idee dat het werkt! Ik ben positief :)

Odpowiedź od Bloesemremedieopmaat
Wij hebben een hele goede en positieve…
Wij hebben een hele goede en positieve ervaring ervaren met onze hondjes. Ze bibberden niet meer met het vuurwerk alleen blafte ze af en toe. Het ene hondje is heel onzeker en is binnen al een heel vrolijk en ondeugend en veel brutaler geworden en dat al na 5 weken druppelen

Erg positieve ervaring
Ik twijfelde erg om contact op te nemen. Ik was in het verleden ook al eens in contact geweest met iemand die olietjes en druppels verkocht voor allerlei zaken maar deze deden niet veel. Daardoor stond ik er maar twijfelachtig tegenover dat de druppels mij zouden kunnen ondersteunen bij de angst waar ik nu mee kamp. Omdat ik dan las dat ze op maat gemaakt worden wou ik het toch een kans geven.
Ik ben de druppels nu een maand ongeveer aan het gebruiken en merk echt al een verschil!
Een echte aanrader!!

Goede ervaring
Ik was begin beetje sceptisch. Alleen na altijd met veel angst en onrustig gevoel te leven ben ik hierdoor al stuk minder angstig geworden. Het helpt echt en dat al na een korte tijd gebruik.

Hoi hoi
Hoi hoi , ik moest een operatie ondergaan en hoe ouder je wordt hoe meer het doet met je, Mariska is een collega van me en vertelde me over de bloesemremedies, en zo doende was ik ermee gestart, en het werkte goed ik was niet zo mak als een lammetje maar wel rustig, dat gaf me een goed gevoel, Thanks Mariska.

De fijnste bloesemspecialist
Bloesemremedie op maat luistert goed naar jouw klachten en gaat op zoek naar een passende mix aan bloesems. Bijgeleverd krijg je een formulier met de toegepaste bloesems, welk effect deze hebben en een uitleg over hoe je de bloesemremedie kunt gebruiken.
Bij verandering van gevoel en/of situatie kun je altijd overleggen en wordt er gezocht naar een (nieuwe) samenstelling die jou het beste helpt.
De levering is snel en gepersonaliseerd.
De bloesemremedie helpt mij om te gaan met mijn angst en paniekaanvallen, daar ik niet aan medicatie als oxazepam wil beginnen. Ik start de dag met druppels in mijn thee en eindig de dag met druppels in mijn thee zodat ik de dag goed begin en goed afsluit. In de begin periode toen mijn angst nog 24/7 aanwezig was, dronk ik over de hele dag een flesje met de volledige dagdosis.
Ik kan niet anders als bloesemremedieopmaat.nl aanraden als jouw bloesemspecialist!

Odpowiedź od Bloesemremedieopmaat
Mariska geeft persoonlijk en duidelijk…
Mariska geeft persoonlijk en duidelijk advies. Erg prettige ervaring met haar gehad! Ze heeft ons zeer goed geholpen!

Bloesem remedie
Ik heb van Mariska een flesje bloesem remedie gekregen om wat meer te kunnen ontspannen wanneer ik dressuur proefje moet rijden met mijn paard. Ik moet zeggen dat ik duidelijk verschil merkte nadat ik bloesem remedie gebruikte. Normaal gesproken had ik zoveel stress en spanning wat dus heel veel invloed had op mijn proefje en op mijn paard. Nu ik bloesem remedie gebruik is dit aanzienlijk minder geworden. Ik ben hier echt heel blij mee en zal dit zeker blijven gebruiken.

Fijn product
Mariska heeft een flesje Bachbloesem voor mij samengesteld . Ik merkte gelijk dat ik me wat minder gejaagd voelde en me beter kon concentreren . Nadat het flesje leeg was , kwam het gejaagde gevoel weer terug . Heb direct een nieuwe besteld .

Verhuizing paard
Fijn contact met Mariska gehad.
De samengestelde bloesems hebben hem icm grondwerk en ontspanningsoefeningen meer rust gegeven en zekerheid en vertrouwen, hij voelt zich meer thuis op z’n nieuwe plekje.
Goede en uitgebreide uitleg

Odpowiedź od Bloesemremedieopmaat
Merkte vrij snel de invloed van de druppels
Snelle levering van het product. Ik merkte al snel verschil in mijn denken en handelen. Ook mijn omgeving merkte al snel verschil. Zelf heb ik hier ook wel de knop in omgezet, maar de bloesemdruppels zijn een hele goede ondersteuning hierin.

Verbaasd
Ik ben altijd nogal sceptisch over dit soort dingen...maar na een beetje aandringen ben ik er toch aan begonnen. Ik ben nogal een type dat zich overal druk om maakt en altijd over dingen nadenk....dat is op zich niet erg, maar ik merkte dat het wel een beetje druk werd in mijn hoofd. Ik ben 15 februari begonnen met de druppels en ik kon na een week echt merken dat er een soort rustig gevoel bij mij was. Ik maak me nog steeds wel druk en zo...maar het is echt een heel stuk minder...tis nu meer zo van...ik zie het wel😀. Dus het is zeker nog een bestelling waard!

Odpowiedź od Bloesemremedieopmaat
Ik heb laatste paar weken enorme stress…
Ik heb laatste paar weken enorme stress gehad ivm wachten op een onderzoek en de uitslag hiervan. Ik ben de Bach Rescue gaan gebruiken en merkte dat ik veel rustiger was in mijn hoofd en de onrust in mijn lichaam was ook een stuk minder. Ik blijf dit zeker gebruiken in noodgevallen , ideaal !! Het is een overzichtelijke website , snelle bezorging ! Goede service, ik ga hier zeker vaker bestellen.

Doświadczenie Trustpilot