Zobacz, co mówią recenzenci
Is mijn eerste ervaring met de bloesemremedie....werd zeer snel geholpen...vlotte levering van de flesjes....top service De bloesemremedie gestart voor mijn 3 jarige sheltie reu....zijn focus tijde... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Afgelopen zomer is onze Oudduistse herder hevig geschrokken van vuurwerk dat vlak achter ons huis werd afgestoken en was zo bang dat hij de eerst dagen niet meer naar buiten durfde. Aangezien oudjaa... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fijn contact met Mariska gehad. Na de verhuizing was mijn paard van slag, onzeker met alles en had “liefdesverdriet” De samengestelde bloesems hebben hem icm grondwerk en ontspanningsoefeningen mee... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Wij van bloesemremedie op maat onderscheiden ons van andere bloesemadviseurs door de bloesemremedie zodanig aan de hulpvraag samen te stellen zodat de bloesemremedie direct tot de kern komt. Niemand is hetzelfde en waar de ene bloesemremedie wel werkt zal het voor de ander weinig kunnen betekenen omdat de samenstelling nauwelijks of niet voldoet aan de hulpvraag. Daarom is het erg belangrijk dat de bloesemadviseur aan de hand van de hulpvraag de juiste samentelling maakt.
Dane kontaktowe
Holandia
- bloesemremedieopmaat.nl
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Enorm blij de stap te hebben gewaagd
Omdat ik bang ben op "smalle" bergpaadjes, als bijrijder in de auto op bergwegen en omdat ik hoogtevrees heb, besloot ik Mariska te mailen. Heb mijn siutatie uitgebreid gemaild en Mariska heeft een bachbloesem op maat voor mij gemaakt. Tevens raadde zij mij de Help! remedie aan.
Ben ongeveer 2 weken voor de vakantie gestart met de bloesemremedie en uiteraard op vakantie doorgegaan. Vlak voor een autorit op de bergwegen een "shotje" Help! remedie genomen. Het heeft mij geholpen. Ik voelde mij zeer ontspannen naast mijn man tijdens het rijden. Dacht dat al wel tussen mijn oren zitten. Maar het viel mijn man ook op dat ik niet zo paniekerig was als voorheen. Enorm blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Mariska heeft geweldig meegedacht en de bestelling heel snel verstuurd.
Zeer tevreden.
Zeer tevreden.
Ik kreeg al heel snel een fijn en eerlijk advies en de producten werden snel verzonden.
Over de werking van de producten ben ik heel erg tevreden, ik heb het idee dat dit mij enorm helpt bij mijn probleem.
Ik zou dit zeker aanraden!

Vuurwerkangst
Aangezien oudjaarsavond weer nadert heb ik contact opgenomen met Mariska, zij heeft aan de hand van de door mij doorgegeven info een remedie samengesteld. We zijn nu ca. 3 weken bezig en er zijn al wat subtiele veranderingen zichtbaar. Hij schrikt nog wel van vuurwerk/harde geluiden en raakt nog even in paniek maar hersteld al sneller dan voorheen. Of we het met oudjaarsavond onder controle hebben weet ik niet, het heeft zijn tijd nodig. Wij gaan er voorlopig in ieder geval mee door.

Odpowiedź od Bloesemremedieopmaat
Bloesemremedie van Mariska werkt voor mij geeft rust in mijn hoofd.
Na online onderzoek voor mijn 'probleem' kwam ik op de site van Mariska terecht.
Doormiddel van het invullen van de checklist / vragenlijst welk betrekking heeft op de uitdagingen en problemen die ik ervaar in het dagelijkse leven heeft Mariska voor mij een opmaat gemaakt bloesemremedie gemaakt.
Deze heb ik nu 1,5 maand dagelijks gebruikt en het heeft mij rust gebracht in mijn hoofd en lichaam. Mijn hoofd / lichaam stond altijd aan, kreeg de gedachtes over werk enz. gewoon niet uit. Na 2 a 3 weken de druppels trouw ingenomen te hebben constateerde ik dat ik soms gewoon geen gedachtes had in mijn hoofd gewoon een keertje leeg wat enorm prettige ervaring was.
Ik heb een 2e kuur besteld omdat ik nog niet helemaal ben waar ik zou willen zijn. Ter aanvulling ik gebruik niet alleen de bloesemremedie ook ben ik gelijktijdig aan mijn voeding gaan werken en meer bewegen in de buiten lucht.
Al met al voor mij een positieve ervaring met Mariska. Fijne communicatie, staat voor je klaar en mocht je vragen hebben ze denkt met je mee.
Daarom voor mij 5 sterren

Odpowiedź od Bloesemremedieopmaat
Super tevreden en ben fijn geholpen
Super tevreden en ben fijn geholpen, met persoonlijke advies! Voor mijn tweede bestelling word er zelf gevraagd hoe gaat en verdere informatie im nog beter een remedie op maat te maken.

Fijne producten, meer rust
Ik heb vorig jaar voor mijn paard een flesje op maat laten maken om hem meer rust te geven. Dit hielp super goed, waardoor de jaarwisseling ook rustig verliep. Hij staat 24/7 buiten en vorig jaar was zijn eerste jaarwisseling buiten. De overige paarden hebben ook allemaal een kuur gehad en iedereen was rustig.
Onze pup heeft tijdens oud & nieuw de Help druppels gekregen, omdat zij erg bang was en zij was daarna ook lekker rustig en niet meer bang.
Ook dit jaar weer druppels besteld, dus ik ben een tevreden klant.

Odpowiedź od Bloesemremedieopmaat
Goed product en fijn contact
Goed product! Wordt helemaal op maat gemaakt. Paniekaanvallen zijn veel minder en maag en buikstreek ook.
Fijn contact en goede service!!

Odpowiedź od Bloesemremedieopmaat
Het antwoord wat mijn hond en ik naar zochten.
Heel vaak de instagram en de website bekeken, maar konden een paar druppels echt ons probleem oplossen? Was het antwoord zo simpel? In het kader; baat het niet dan schaadt het niet, toch maar eens proberen.
Mariska vraagt door, luistert en maak een goede samenvatting. Na een paar dagen kwam er dan ook een op maat gemaakt pakketje binnen. 3 flesjes, 4 druppels per keer, met de notitie erbij: het heeft de tijd nodig & is geen wonder middel.
Tijd hebben we en al is het geen wonder middel toch zag ik na een tijdje eindelijk weer de rust bij mijn hond terug. Ze werd weer haar vrolijke, energierijke en spontane zelf. Niet meer zo gespannen en alert de hele tijd.
Ik raad dit aan iedereen aan!

Odpowiedź od Bloesemremedieopmaat
Jonge newfoundlander wordt relaxter door de druppels
Onze soms erg wilde newfoundlander van 10 maanden reageert goed op de druppels. Hij is zachter en minder gespannen geworden en maakt meer contact met ons. We gebruiken de druppels nu 4 weken maar zagen al na een paar dagen kleine veranderingen. Het werkt bij onze hond subtiel en geleidelijk. Maar het gaat zeker de goede kant op, dus we gaan hier voorlopig mee door. Hij slaapt trouwens ook veel meer. De onbalans is waarschijnlijk ontstaan doordat hij een paar keer flink ziek is geweest.

Odpowiedź od Bloesemremedieopmaat
Is mijn eerste ervaring met de…
De bloesemremedie gestart voor mijn 3 jarige sheltie reu....zijn focus tijdens hooperwedstrijden schiet te kort door reukjes die hem interesseren...hij durft onze 12jarige border Collie reu wel eens berijden en besnuffelen onder de staart...dus wou ik toch wat meer evenwicht bereiken door de bloesemremedie een kans te geven

Odpowiedź od Bloesemremedieopmaat
Snelle afhandeling en snel in huis
Snelle afhandeling en snel in huis. Al veel profijt van de druppels die ik heb besteld dus heel blij mee.

Goede ervaring!
Tot nu toe een goede ervaring met de bloesemremedie. Speciaal op maat gemaakt voor mijn paard die veel stress en spanning ervaart, als ze alleen is en wanneer er teveel prikkels zijn. Dit is na 2 weken gebruik al minder aan het worden.
Tevens de help remedie en ook hiermee heb ik goede ervaringen.

Odpowiedź od Bloesemremedieopmaat
Djessy bang van de klappen
Onze engelse stafford Djessy.
Die is als de dood en raakt helemaal in de stress van vuurwerk en onweer. Rent ze als een kip zonder kop door huis heen en is niet meer rustig te krijgen. Zo zielig.
Dus kregen als tip deze druppels en geloofde er niet zo in. Maar dacht ja proberen is de moeite waard.
En ja ze is nu eerder en sneller hersteld . Zo fijn voor der.
Bedankt mariska

Zo blij hiermee
Zo blij hiermee, als ‘laatste redmiddel’ geprobeerd omdat het paard niet meer normaal op stal stond of te lopen was naar de wei als het andere paard weg was. Het was dramatisch en echt gevaarlijk. De druppels besteld en hier heel open in gegaan. Zo blij met hoe het paard nu is. Hij loopt rustig naar de wei, gilt niet meer naar ze vrienden en is relaxt. Beter voor hem, en voor mij

Minder stress
Mijn paard is al na 1 flesje rustig en minder gestressd geworden. Is stabieler met rijden en doet minder headshaken. Tot nu toe heel blij met het resultaat !

Odpowiedź od Bloesemremedieopmaat
Super blij met de bloesemremedie
Super blij met de bloesemremedie op maat voor mijn paard
Hij is zoveel rustiger en vrolijker
Van de overlevings modus naar genieten van zijn leven
Echt en aanrader

bloesemremedie op maat
Ik heb bloesemremedie op maat gebruikt voor mijn paard. Ik merkte dat zichzelf erg kon afsluiten. Met de remedie merkte we uiteindelijk dat ze een patroon kon doorbreken.
Daarnaast ook de Help remedie gebruikt bij een paard die spanning had met laden voor de trailer. Hierbij merkte ik ook minder spanning bij het paard.

Odpowiedź od Bloesemremedieopmaat
na jaren met nerveuze klachten te…
na jaren met nerveuze klachten te hebben gelopen , ben ik bij remedie opmaat terecht gekomen . ben zeer goed geholpen en zeer tevreden met de remedie opmaat . mijn man gaat het nu ook proberen .ik ben erg blij dat ik geholpen ben . dank je Mariska.

Zeker een aanrader!
Ik geef nu een kuur van 3 maanden en bijna klaar met deze kuur.
Het heeft mijn paard heel erg goed geholpen.
Hij had last van veel spanning door ervaringen uit het verleden. Helaas zijn er met het zadelmak maken stapjes overgeslagen waardoor hij zichzelf volledig had afgesloten. Dit was gelukkig al heel erg verbeterd, maar miste het laatste puzzelstukje. Dankzij de fijne gesprekken hebben we een mooie bloesemremedie gemaakt welke hem oprecht goed heeft geholpen om zich meer te openen en de spanning makkelijker los te laten.
Ik raad het zeker aan om een kuur te starten!

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.