Jeg er blevet certificeret personlig træner hos Træner Akademiet, og det har været en virkelig god oplevelse. Niels er en virkelig dygtig underviser, og er god til at gøre komplekse emner simple så en... Zobacz więcej
Jeg tog min pt uddannelse igennem trænerakademiet. forløbet var spændende og meget lærerigt. udover en god gruppe kammerater man får havde jeg også en dygtigt og rolig lærer. Niels gjorde forløbet sjo... Zobacz więcej
Super behagelig underviser (Rasmus) han forstår at formidle pensum rigtigt godt. Og det er rart at have en ung voksen, og et ungt sind som underviser. Man føler sig hele tiden inkluderet, og tager rig... Zobacz więcej
Jeg har følgende uddannelser, og er glad for samtlige af dem… Perception Coach Tag dette kursus. Om ikke du skal bruge det professionelt så i det mindste for din egen skyld. PT-uddannel... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Træner akademiet startede i 2015, hvor vi havde vores første personlig træner uddannelse. Efter det første hold kom der stor efterspørgsel. Derfor valgte vi at forsætte, da vi gerne ville kunne sætte et præg på Danmarks fremtidige personlig trænere.
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Genial uddannelse
Hvis man leder efter en PT uddannelse der virkelig giver dig lyst til at komme i gang med at hjælpe og træne andre når man er færdig. Så er Træner Akademiet det helt rigtige for dig, det er højt fagligt niveau på anatomien, som jeg personligt fik rigtig meget ud af, da træning ikke bare er dødløft og store biceps.
Man får en rigtig god forståelse for hvordan kroppen er som helhed og hvordan den burde kunne fungere funktionelt i hverdagen og ikke kun i træningscenteret. Der kan være lidt udskiftning i undervisere, men frygt ej. Det er gjort fordi nogle undervisere er lidt stærkere i noget af undervisningen, så man får det bedste ud af det man har betalt for.
Træner Akademiet er en uddannelse i topklasse og virkelig god for dig som vil have det bedste ud af en PT uddannelse.
En absolut anbefaling
Dygtige og engagerede undervisere, der ved hvordan man formidler og fanger sine studerende!
Fagligt er uddannelserne helt i top (har selv taget PT, Nutrition Coach og Health Coach).
Undervisningen følger et pensum, men der er også tid til at fordybe sig i de emner der interesserer en selv.
Efterfølgende har jeg erfaret at man kommer ud på den anden side bedre rustet end de fleste andre pt uddannelser - med en bredere viden og et bedre netværk.
Kan kun anbefales!
Kan varmt anbefaledes
Samtlige underviser i træner akademiet (Søren, Christina, Rasmus, Asger) kan bare deres grej.
Fuld stjerner til Søren og hans skellet for den gode velformuleret undervisning i anatomi (så man kan forstå det:-) og 5 stjerner til Christina for den gode undervisning både i teori og praktisk👌🏽
Glimrende
Jeg har være meget tilfreds med undervisningsforløbet hos Træner Akademiet. Indholdet var godt, og man følte sig velkommen fra dag 1.
Asger Gerrild gjorde et glimrende job som underviser, da han sørgerede for god indlæring og underholdende samt seriøs undervisning.
Et anbefalelsesværdigt forløb!
Jeg har lige afsluttet min personlig træner uddannelse hos Træner Akademiet i Århus. Underviserne har været virkelig dygtige og kompetente, men også formået at gøre det sjovt! De er gode til at lære fra sig, og give nogle gode redskaber til, hvordan man klarer sig godt i denne branche.
Der er super god variation i mellem den praktiske og teoretiske del. Jeg giver mine varmeste anbefalinger til denne uddannelse :-)
PT uddannelse i Odense
Absolut anbefaling fra mig. Fed uddannelse med god fordeling i det praktiske og skriftlige. Højt niveau og god underviser. Vi var heldige at få Rasmus som underviser han har en bred viden indenfor PT men ikke bare den typiske bodybuilder i centeret og det var fedt og få et andet perspektiv på tingende. Så tak til trænerakademiet for en fed oplevelse.
Højt fagligt niveau dygtige undervisere
Er du på udkig efter en uddannelse som personlig træner og kostvejleder blot for at tilføje det til din Tinder profil, eller for at skrive det på CV’et i forbindelse med Paradise Hotel ansøgning, så skal du kigge et andet sted…..
Er du derimod på udkig efter en uddannelse med dybde, højt fagligt niveau og med kompetente undervisere så vil jeg klart anbefale Træner Akademiet! Her får du virkelig en uddannelse du kan bruge til noget. Her fokuseres der desuden meget på mennesket som en helhed, som giver enormt meget mening og hjælper med at få en mere dybere forståelse. Der lægges vægt på at det altid er klienten som er i fokus, hvilket tit skubbes til side, hvis man spørger mig… Det skal jo netop være PERSONLIG træning.
Jeg har været tilfreds med forløbet hele vejen igennem, også håndteringen under COVID-19 som blev håndteret ekstremt godt - det er bestemt ikke sidste gang jeg tager en uddannelse her!
Kort opsummeret, så har du et rigtig godt grundlag og udgangspunkt ved at tage din uddannelse her. Du bliver klædt på til at starte så snart du er færdiguddannet - man kan selvfølgelig også ‘nøjes’ med kun at bruge det til sig selv, det er absolut ikke spildte penge.
Du skal være forberedt på at sætte dig ind i materialet, specielt i anatomien. Har du styr på din anatomi vil det hele blive meget nemmere og nærmest være ‘let som en leg’😊
Største anbefaling her fra.
Personlig Træner forløb i Aarhus
Personlig Træner forløb i Aarhus
VIRKELIG dygtige og underholdende lærer med passion og engagement for erhvervet og, ikke mindst, for at lære fra sig.
Kan kun anbefales!
Personlig træner Odense
Jeg kan absolut anbefale at tage en uddannelse ved Træner Akademiet.
Har netop været igennem et intensivt forløb i Odense, hvor jeg må indrømme at kvaliteten af undervisningen var på et højere niveau end jeg forventede.
Søren var super både i teorilokalet og på gulvet. Begge steder var han enormt skarp og kom med gode forklaringer på alle vores spørgsmål. Det var en fornøjelse, at kunne suge fra hans store viden og erfaring fra alle afkroge af branchen.
Jeg er glad for at have taget uddannelsen, og for at vi var så heldige at få Søren som underviser.
Det eneste rigtige valg
Afsluttede min uddannelse i Juni '21, det er værd at tage med at trods covid nedlukning og benspænd formåede trænerakademiet alligevel at eksamen blev afholdt planlagt tidspunkt. Det er kun den første af mange succes oplevelser de har givet mig.
Level 3 måtte køre som online undervisning hvilket blev gjort til UG under de omstændigheder der var blevet dem pålagt. Både Rune og Søren har været eminente under "online"-forløbet til at besvare mails og være til rådighed til spørgsmål samt yde ekstra hjælp med alle de spørgsmål som kom efter de online undervisninger vi havde.
Helt eminent blev det til level 4 undervisning hvor Asger var vores underviser. Asger blev helt sikkert sat på prøve da vi manglede rigtig meget fysisk at hænge teorien op på.
Asger formåede at strukturere undervisningen således at det fysiske der manglede fra level 3, også kom med i level 4. Han skulle ene og alene samle op på knap to måneders teori, putte det fysiske på og lære os alle de ting som samtidig ligger på level 4.
Asger er en kæmpe dygtig underviser. Hvilket han er fordi han er passioneret omkring hans rolle som personlig træner og underviser. Han ved næsten også alt der er at vide om personlig træning. Han har et kæmpe fagligt spektrum og det er en fornøjelse at kunne suge så meget til sig af hans viden. Ydermere er hans elever vigtige for ham og det er vigtigt for ham at de få en masse succesoplevelser!
Kæmpe anbefaling herfra og kryds for at få Asger til underviser! :)
Generelt en rigtig god uddannelse
Generelt en rigtig god uddannelse, med fokus på at sende folk videre med en god basisviden.
Jeg vil gerne starte med at sige at jeg synes uddannelsen i sin helhed er rigtig fin, og bestemt vil udruste folk til at kunne træne andre lige fra de er færdiguddannede. Undervisningen havde højt niveau, specielt den fysiske.
Jeg havde selv to undervisere Alex og Asger til den fysiske undervisning. Begge var super kompetente og rigtig dygtige fyre. Der var plads til sjov og spas, men også seriøsitet omkring coaching og teknik, aspekter jeg følte var rigtig vigtige når man skal undervise andre.
Alex tog sig god tid til at gennemgå alle basisbevægelser og forklarede hvad vi skulle være opmærksomme på ved forskellige klienter. Asger hjalp alle på holdet med at rette teknik til og gav nogen ekstremt gode fif til hvordan man kan gøre træning mere forståeligt og til at gå til for den almene dansker. Mine fem stjerner er klart givet takket være de to herrer.
Noget jeg synes var mindre godt var at der var meget stort fokus på syndromer og tilstande. Når man kommer fra en baggrund med flere års erfaring indenfor træning, og meget udvidet viden, bliver der lidt vendt op og ned på ens verden, fordi man skal se alt ud fra de her syndromer og tilstande, og tilpasse ALT træning efter det. Der bliver godt nok nævnt at man selvfølgelig ikke skal rette på noget som er helt naturligt for klienten, men det føltes stadig som om man er lidt tvunget til at "fikse" syndromet eller tilstanden.
Efter endt uddannelse stod jeg lidt med følelsen af at jeg kun have lært hvordan jeg hjalp folk med deres syndromer, og ikke så meget almen træning. Jeg er godt klar over at man i denne branche altid skal videreuddanne sig, men jeg står tilbage og føler mig mere som en skadesbehandler, end en personlig træner.
Havde der været mere fokus på lidt mere advanceret programlægning, de store løft og hvordan man kan supplere dem, samt coaching af almene klienter, så havde det klart været bedre i mine øjne.
Tror mit problem er at jeg ikke føler dette bliver gjort tydeligt idet man undersøger uddannelsen, for så havde jeg muligvis valgt noget andet.
Når alt dette er sagt, er jeg rigtig glad for mit valg, takket være Alex og Asger, som gjorde den fysiske undervisning rigtig spændende og underholdende.
Træner akademiet, en oplevelses jeg aldrig ville have været foruden
Træner akademiet har været et fantastisk valg af uddannelse til personlig træner. Jeg har især været rigtig glad for den fysiske undervisning hvor jeg var så heldig at have hele 2 undervisere Alex og Asger. To virkelig dygtige undervisere der havde virkelig godt styr på deres ting, så det var helt sikkert alle km værd at køre helt fra Næstved til Odense, for mega fed og lærerig undervisning.
Asger var med på sidste weekend, man kan virkelig mærke hans passion omkring undervisningen og hans lyst til at give hans videre til alle os. Det gør at hans undervisningen er meget inspirerende og man får selv lyst til at lære en hel masse inden for branchen.
Tak til træner akademiet for at åbne mine øjne for alle de muligheder man har inden for branchen, det har kun givet mig lyst til at lærer en masse mere.
Verdens fedeste uddannelsessted!
Helt klart en anbefaling herfra! Det er det fedeste sted, mega seje og dygtige undervisere, hyggeligt sted og man får de skønneste kammerater :D. Jeg tog holdet i Århus og var heldig at få Rune som min underviser- Han er utrolig dygtig til sit fag og meget forstående.
Hvis du vil tage personlig træner uddannelsen så skal du helt klart vælge Træner Akademiet, det er det bedste jeg har gjort for mig selv! Alle pengene værd :D
Personlig træner uddannelse
Jeg har lige færdiggjort min personlig træner uddannelse hos Træner Akademiet og har her mødt de bedste og mest passioneret undervisere! De har en fantastisk måde at lære fra sig, og man kan mærke at de virkelig brænder for deres fag - så fedt! Uddannelsen har givet så meget mere end forventet, og jeg har lært utroligt meget jeg kan tage med videre på min rejse. Jeg har især haft fornøjelsen af Rune som underviser, og han er simpelthen en helt fantastisk læremester som med et smil tager os igennem undervisningen og gør plads til sjov, nysgerrighed, spørgsmål og får alle med! Det har været den bedste oplevelse, og virkelig givende på mange måder. Træner Akademiet får mine varmeste anbefalinger.
Personlig Træner & kostvejleder uddannelse
Jeg har lige færdiggjort min uddannelse som personlig træner (lvl 3 og 4) og kostvejleder hos Træner Akademiet.
Jeg kan ikke andet end at give min varmeste anbefaling.
Uddannelsen oversteg alle mine forventninger. Man kommer rundt omkring så mange forskellige ting, som jeg ikke havde forventet...
Den holistisk tilgang er så vigtig og enormt meget fokus på under uddannelsen.
Derudover er der enormt meget fokus på fysiologien og ikke mindst Anatomi.
Den store fokus der er på anatomien, føler jeg, har givet mig en uundværlig grundviden om musklernes funktion, som så blev ført vider til i praksis og programlægning.
Derudover bliver man klædt på med diverse screeningsmetoder og hvordan man arbejder med planlægning i forhold til screeningerne.
Selve uddannelsen var med meget overskud, rolig og nysgerrigheds-vækkende.
Jeg har fornemmelsen af at uddannelses metoden hos Træner Akademiet er unikt i forhold til andre der udbyder det.
Jeg kommer helt sikkert til at vælge andre uddannelsesformer her i fremtiden.
Jeg føler mig ekstrem godt klædt på som personlig træner og kostvejleder.
Professionalisme og stærkt pensum
Jeg har efterhånden taget et par kurser hos Træner Akademiet. Fælles for alle kurser er graden af professionalisme og ligeledes det stærke pensum. Jeg føler hver gang at jeg er blevet klogere og faktisk har fået nogle reelle redskaber, jeg kan bruge i min hverdag. Alt i alt har jeg kun rosende ord om dette foretagende!
Træner Akaemiet er top professionelle…
Træner Akaemiet er top professionelle og faglig dygtige!
Jeg hat taget min Personlig Træner uddannelse og Kost- & Livvstilscoach uddannelse hos Træner Akademiet - jeg har på INTET tidspunkt fortrudt!
Jeg føler mig godt fagligt klædt på. Deres faglige niveau er helt i top, og der lægges stor vægt på forståelse af kroppens sammenhæng og denne betydning.
Super tilfreds!
Jeg brugte lang tid på at researche hvor jeg skulle tage PT uddannelsen, da jeg ved at der er stor forskel på kvaliteten og indholdet. Jeg fortrød ikke et sekund min beslutning om at bruge træner akademiet / blivpt.dk. Yderst kompetente undervisere, der ved hvad de snakker om, mega spændende indhold og fed vekselvirkning mellem teori og praksis!
Kan KLART anbefales!
Health coach og perception coach
Jeg er uddannet personlig træner ved Fitness world og følte egentlig at jeg var ret godt med når det kommer til viden omkring træning, kost, og det hele menneske.
Men efter at have været på Health Coach uddannelsen har det virkelig åbnet mine øjne - ALLE personlige trænere burde tage denne uddannelse for at få en bredere forståelse for hvordan man skaber de bedste resultater for sine klienter.
Da jeg tilmeldte mig Health coach blev jeg fanget af den brede specialisering som uddannelsen tilbyder.
Men det har vist sig at jeg har fået meget mere ud af uddannelse end jeg kunne håbe på!
Både personligt og arbejdsmæssigt har jeg rykket mig - man får en helt ny forståelse for hvordan vi som mennesker fungere og de helt rette redskaber til at skabe holdbare løsninger til dig selv og dine klienter.
Jeg har aldrig fortrudt at jeg tilmeldte mig Health coach uddannelsen - kan måske godt fortryde jeg ikke gjorde det før og at jeg ikke tog personlig træner uddannelsen ved Trænerakademiet også.
En kæmpe STOR anbefaling herfra!
Mine 2 uddannelsesforløb hos Træner akademiet - som personlig træner og Health coach har været en helt i gennem fantastisk oplevelse!
Jeg har personligt været på den fedeste rejse og har opnået større indsigt og udvikling, end jeg havde regnet med at få på så kort tid, og rejsen er først lige begyndt, så jeg kan kun glæde mig til de positive forandringer der venter.
Uanset om man vælger at bruge Health coach uddannelsen professionelt eller ej, er det en kæmpe gave og rejse, som jeg vil ønske for alle at de oplever!
Søren er en meget kompetent og dygtig underviser, som virkelig formår at skabe et trygt og nærværende læringsmiljø, hvor der er plads til refleksion, humor og personlig udvikling.
Til alle der går og overvejer disse uddannelser vil jeg klart anbefale Træner akademiet, da hele forløbet med dem har været meget professionelt, givende og lærerigt.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.