Jeg er blevet certificeret personlig træner hos Træner Akademiet, og det har været en virkelig god oplevelse. Niels er en virkelig dygtig underviser, og er god til at gøre komplekse emner simple så en... Zobacz więcej
Jeg tog min pt uddannelse igennem trænerakademiet. forløbet var spændende og meget lærerigt. udover en god gruppe kammerater man får havde jeg også en dygtigt og rolig lærer. Niels gjorde forløbet sjo... Zobacz więcej
Super behagelig underviser (Rasmus) han forstår at formidle pensum rigtigt godt. Og det er rart at have en ung voksen, og et ungt sind som underviser. Man føler sig hele tiden inkluderet, og tager rig... Zobacz więcej
Jeg har følgende uddannelser, og er glad for samtlige af dem… Perception Coach Tag dette kursus. Om ikke du skal bruge det professionelt så i det mindste for din egen skyld. PT-uddannel... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Træner akademiet startede i 2015, hvor vi havde vores første personlig træner uddannelse. Efter det første hold kom der stor efterspørgsel. Derfor valgte vi at forsætte, da vi gerne ville kunne sætte et præg på Danmarks fremtidige personlig trænere.
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Personlig Træner - Odense
Jeg har i november afsluttet mit undervisningsforløb som Personlig Træner hos Træner Akademiet i Odense - og hele holdet bag, skal have mine varmeste anbefalinger.
Selve indholdet på uddannelsen var meget højt rent fagligt, og alt blev gennemgået ikke kun i teorien, men i høj grad også i praksis, så os deltagere, har de bedste forudsætninger for succesfuldt at begå os som personlige trænere efterfølgende.
Jeg havde æren af, at blive undervist af Asger, som er super kompetent, og en enormt dygtig underviser - han pakker ikke tingene ind, ingen spørgsmål er dumme, og han formår i høj grad trække tråde fra undervisningen til det vi kan forvente at opleve, når skal arbejde med egne klienter efterfølgende.
Patrick underviste os i salg og markedsføring, hvilket var super interessant og noget jeg personligt vil mene, er enormt relevant at have med på en sådan uddannelse, da det er et overset element hos mange andre udbydere af PT uddannelser - her bliver man ikke ‘ladt i stikken’, og der er hjælp at hente efter endt forløb, hvis man vil have hjælp til at stable sin egen forretning på benene.
Søren underviste os ligeledes en dag i bl.a. coren og hvordan man kan have en mere holistisk tilgang, som personlig træner. Dette var også en super interessant vinkel at få med, da kroppen er en kompliceret organisme og man kan have tendens til blot at ‘symptom behandle’, uden at finde den dybereliggende årsag.
Derudover, var der masser af plads til grin, dårlig humor, kage og et rigtig godt fællesskab. Eneste ønske kunne være en reunion af alle deltagere efter endt sidste eksamen, så man på ordentlig vis kunne fejre sammen og ønsker hinanden held og lykke fremover.
At tage PT uddanelsen hos træner akademiet
At tage PT uddanelsen hos træner akademiet var en fornøjelse. Jeg gik på tirsdags holdet, hvor jeg var så heldig, at have Asger Gerrild som underviser gennem det meste af uddannelsen, kunne næppe have forestillet mig en bedre underviser end ham, da han er engeret, har masser af erfaring, og så har han bare en fed personlighed. Gennem uddanelsen har jeg udviklet min teoretiske og praktiske forståelse af træning, samt en klar forbedring af min egen teknik trods flere års erfaring med fitness og fritidssport. Jeg kan varmt anbefale at tage uddanelsen hos trænet akademiet, specielt hvis man er så heldig som jeg var, at få Asger som underviser.
Personlig træner uddannelsen
Efter et intensivt forløb de sidste par måneder, har jeg nu færdiggjort min uddannelse hos TrænerAkademiet.
Forløbet lever op til alle mine forventninger, højt faglig indhold, hvor der er fuld fokus på teori i forhold til praktisk, kompetente undervisere og spændende undervisninger. klart et forløb hvor man får meget for pengene.
Jeg havde fornøjelsen af at blive undervist af Asger Gerrild. Asger formår at få alle med så de forstår tingene samtidig med at han gør undervisningsindeholdet spændende og sjovt også selvom nogle af emnerne kan være tunge og svære at forstå.
Selvom forløbet lever op til mine forventninger på alle områder, er der nogle små ting jeg tænker kunne gøre det endnu bedre.
En del af forløbet som personlig træner er der fokus på salg, som klart er relevant i praktisk. Personligt ville jeg ønsker dette modul lå senere i forløbet, evt. efter sidste eksamen. Dette skyldes at jeg føler/samt jeg kunne høre på mine med studerende at man der har bedre ide om hvilken retning man præcis vil gå med uddannelsen, hvor man tidligere stadig har alle ''døre/retninger'' mere åbne.
Derudover samler jeg en form for fælles afslutning sammen. pt. afslutter man med den afgørende eksamen som personlig træner, hvilket er mega ærgerligt, da man forlader stedet kort tid efter ens eksamen er slut og får derfor ikke sagt farvel og tak til de personer man har brugt de sidste mange måneder sammen med.
Alt i alt en super fantastisk uddannelse hvor man får meget for pengene og der er tænkt på alle ting.
Personlig træner - Odense
Jeg har netop lige færdiggjort min uddannelse som personling træner. Det har været en helt igennem fantastisk oplevelse, som helt sikkert vil hjælpe mig tættere på min drøm, som værende selvstændig personlig træner.
Undervisningen har været god og lærerig. Jeg har lært enormt mange ting, som jeg vil tager med videre i praktis. Med andre ord, så får man virkelig noget for sine penge!
Jeg havde fornøjelsen af at blive undervist af Asger Gerrild. En helt igennem fantastisk underviser, som virkelig forstår sig på sit fag.
Træner akademiet får mine varmeste anbefalinger! :)
Kan varmt anbefales!
Har både taget Personlig Træner forløbet, og bagefter tilføjet Health Coach, da jeg ønskede mere dybde indenfor filosofien bag træning og den holistiske tilgang til fysikken.
Kan varmt anbefale dem. Især sommerholdet var effektivt da det er kortvarigt, og man glemmer derfor ikke hvad man har gennemgået.
Fantastisk uddannelsesforløb hos TrænerAkademiet
Jeg har taget min personlige træner uddannelse gennem TrænerAkademiet, og det har været en helt igennem fantastisk oplevelse. Uddannelsen er lærerig og udfordrende, og TrænerAkademiets undervisere er engagerede, hjælpsomme og man er ikke i tvivl om, at de er ekstremt dygtige til deres fag.
Man får adgang til et massivt online kompendie af læring, som man kan bruge til at terpe derhjemme - det brugte jeg personligt rigtig meget og det har været en kæmpe hjælp.
Ikke nok med det, så har TrænerAkademiets undervisere et kæmpe netværk, som de med glæde gør brug af.
Jeg har ikke været andet end fuldt ud tilfreds, og jeg vil anbefale alle der overvejer at tage uddannelser indenfor træning og sundhed, at gøre det hos TrænerAkademiet.
Jeg kan virkelig anbefale Træner Akademiet til ALLE!
Jeg kan kun anbefale Trænerakademiet! Jeg var der i sommers til et lynkursus, hvor jeg havde Asger Gerrild som underviser og hold nu op han formåede at lære os meget på de få dage! Niveauet er meget højt og derfor føler man sig 100% klar til at gå ud i det virkelige liv og arbejde, når man har færdiggjort uddannelsen! Både Asger og Træner akademiet generelt er suuuper dygtige til deres job og jeg er så taknemmelig for denne fantastiske oplevelse jeg har fået fra dem!
Perception Coach - Useriøst indhold
Mail sendt direkte til Træner akademiet:
Jeg skriver til jer i forbindelse med at jeg i dag har afsluttet dag 2, på jeres Perception Coach uddannelse.
Sagen er den, at jeg desværre ikke føler at kurset tilnærmelsesvis lever op til mine forventninger,
hvorfor jeg har besluttet, ikke længere at deltage på kurset.
Jeg kan blandt andet ikke identificere mig selv i de påstande og "teorier" der bliver præsenteret af underviseren.
Og mest af alt virker en stor del af indholdet til at være underviserens egne holdninger og teser, frem for
reelt evident indhold, hvilket jeg på ingen måder kan se mig selv benytte mig af i fremtiden.
Der ud over er min personlige oplevelse af selv samme underviser, at han ikke formår at indgå i en seriøs dialog
eller debat om det fremlagte undervisningsmateriale.
Jeg er nødt til at tilkendegive min oplevelse, uagtet at jeg havde glædet mig rigtig meget til kurset
og set frem til en masse ny og brugbar viden.
Men jeg må bare konstatere at kurset indtil nu har været et åbenlyst spild af min tid.
At I vil være bekendt at tage 5000,- for det, er ganske enkelt udenfor min fatteevne.

Odpowiedź od Træner akademiet
Et ekstra niveau over andre
Super fed og lærerig uddannelse. Personlig vil jeg mene de har et højere niveau end hvad jeg har hørt og oplevet fra andre steder. Træner akademiet går meget i dybden med de relevante ting og udruster dig på den bedste måde til fremtiden.
Jeg har også taget deres Health Coach uddannelse og kan kun anbefale alle trænere at gøre det samme, det giver et helt andet niveau af forståelse for både kroppen og sindet. Det er udvikling af en selv og jeg har fået en bred vifte af værkstøjer som mine klienter nyder godt af. Du vil aldrig fortryde at tage begge uddannelser hos Træner akademiet.
Høj kvalitet
Efter min optik højeste niveau PT-uddannelse i feltet herhjemme. Selvfølgelig kunne hele niveauet gerne hæves nationalt som internationalt. Men ift pris og udbytte er Trænerakademiet et rigtig fornuftigt valg. Trænerakademiet går ofte lige det længere for at sørge for deres uddannelser ruster sig det bedre end konkurrerende udbydere. Også deres Health Coach uddannelse har mange fornuftige elementer der har været med til at give mig mange brugbare værktøjer til arbejdet med klienter og mig selv
Stunning experience :)
Stunning experience! Skilled and professional teachers. Gained a lot of new amazing info and self confidence regarding Personal Training and Nutrition. The English course in Copenhagen gave me the possibility to start my new path and open my own business. Thank you guys for sharing your knowledge. Træner Akademiet URRA!
PS. Give me a call when you decide to make Perception Coach in English ;)
Sommerhold i Odense
Min erfaring med sommerholdet i Odense er meget positiv. Selvom det kun er 14 dage, blev jeg udfordret på en god måde og ønskede, at kurset kunne fortsætte lidt længere, fordi vores team bestod af fantastiske mennesker.
Der er meget fokus på holistisk tilgang og andre 'detaljer', der giver os bedre indsigt i vores klienter og mere viden om, hvor vi skal starte med dem. De giver os også mere konkurrencefordel blandt andre personlige trænere.
Derudover var jeg tilfreds med vores undervisere, der virkelig var kompetente på deres område og kunne forklare ting mere dybdegående.
Jeg er rigtig glad for
Jeg er rigtig glad for, at jeg valgte træner akademiet. Jeg vil helt klart anbefale til andre!
fremragende, og unikt
vil til hver en tid anbefale at gå den vej, hvis man ønsker at blive PT. hele holdet er frisk, sjove, og giver så gode værktøjer i undervisningen.
jeg havde Asger gerril i odense, og kan kun siger godt om hans måde at undervise på.
KÆMPE ROS HERFRA
Jeg har lige gennemført PT hos trænerakademiet (-nutrition coach). Det var et suuuper lærerigt kurset, med tårnhøj faglighed og professionalisme! Det kan virkelig ikke understreges nok. Lærerne er virkelig gode til at undervise, og er med ift hvad de nyeste studier viser!!! Det sys jeg er så fedt, og utroligt vigtigt, da industrien konstant er under forandring. Da jeg valgte uddannelsen/kurset, var det udelukkende for at optimere egen træning og drage mere viden, da jeg altid har interesseret mig for træning. Men hold kæft, det perspektiv ændrede sig meget hurtigt! Jeg blev virkelig inspireret af både lærer, men også mine medstuderende til, at PT kunne være en potentiel levevej for mig. Derfor har jeg nu også valgt at tage deres nutrition coach uddannelse. Træner akademiet kan virkelig anbefales. Absolut ALLE pengene værd!
Bedste beslutning nogensinde!!!!
Det må nok være en af de bedste beslutninger jeg har taget angående udannelse. Nøøj hvor har det været en sindsygt oplevelse har virkeligt lært meget af kursuset. Asger var nok en af de bedste lærer jeg har haft igennem mit studie liv han har virkeligt hjulpet alle til undervisningen, hvis der noget man ikke forstår gør han alt hvad han kan så du kan forstå det.
Hvis du har overvejet at blive personlig træne, kan jeg helt klart anbefale at tage den igennem Træner Akedemiet.
Tag din personlig træner uddannelse hos…
Tag din personlig træner uddannelse hos Træner Akademiet!
Træner Akademiets uddannelse er seriøs, utrolig faglig med kompetente undervisere, som samtidigt kan inspirere dig en masse til din fremtid som pt'er eller andet virke indenfor den verden. Her er der plads til alle! Samtidigt er der også plads til sjov og hygge!
Jeg blev færdiguddannet pt'er i maj 2020 hos Træner Akademiet og jeg vil kun anbefale den uddannelse til alle andre som går med drømmen om at uddanne sig indenfor ét eller flere af deres fag. Du får alle de nødvendige redskaber og værktøjer du skal bruge efterfølgende både teoretiske- såvel som praktiske redskaber.
Oven i købet lærer de dig også rigtig meget om salg/business og hvordan du kan komme til at leve af din drøm, samt hvilke mange andre karrieremuligheder der er indenfor det fag! Underviseren er enormt motiverende og inspirerende - en dag jeg aldrig vil glemme.
Jeg er målløs - over alle mine forventninger
Jeg må blankt erkende, at min beslutning om, at tilmelde mig Personlig Træner Uddannelsen hos Træner Akadamiet, nok er en af de bedste beslutninger jeg længe har truffet. Jeg er mildest talt målløs - forløbet har i den grad overgået alle mine forventninger.
Uddannelsen er både for dig, som ønsker at blive klogere på, hvordan du optimerer din egen træning, og for dig som ønsker at hjælpe andre til at performe bedre.
Alt dette, er noget som særdeles dygtige og inspirerende undervisere hjælper dig på vej med. Deres erfaringer tilsammen giver noget, som ingen andre kan hamle op med (det vil jeg gerne stå inde for). ;-)
En af de ting, som helt klart gør dem så enestående er, de både under og efter står klar til at hjælpe dig. I forbindelse med dette, blev jeg meget inspireret af coaching-delen på uddannelsen, fremført af underviseren i Århus med de største overarme. I denne lektion lærer man en hel masse, som man uden tvivl kan tage med sig ude i den store verden for PT´er.
Jeg kunne blive ved.. Der er utrolig mange positive ting, som jeg kunne nævne, men ovenstående giver et kort resume af, hvilken succesoplevelse uddannelsen var for mig. Jeg kan hermed varmt anbefale den!!
Til sidst, vil jeg lige supplere det med lidt kritik, men af den positive slags ;) Trænerakademiet formår, at skabe en så god uddannelse, så man simpelthen ikke kan lade være med at videreuddanne sig. Jeg besluttede mig nemlig også for, at tage kostvejleder (Nutrition Coach) oveni - så det glæder jeg mig bare utrolig meget til, at starte på.
Jeg har absolut intet dårligt at sige…
Jeg har absolut intet dårligt at sige om mit forløb hos træner akademiet!
At vælge at tage min PT uddannelse hos dem var den bedste beslutning jeg har taget. Asger, som stod for den daglige undervisning gjorde det yderst tilfredsstillende og gjorde selv den svære anatomi nemt forståeligt. Derudover delte han samme tilgang til træning som jeg gør hvilket var et kæmpe plus.
Kunne jeg have givet mere end 5 stjerner var det gjort!
PT uddannelse
Jeg har de seneste 5 mdr. gået på et forløb som personlig træner og diætist. Og kan kun sige det har været det bedste og mest lærerige forløb. Havde Asger Gerrild som instruktør / lære. Og han forstår virkelig at bringe det faglige ud til praksis og gøre det nemt for eleverne at forstå. Så kan helt klart anbefale denne uddannelse!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.