Jeg er blevet certificeret personlig træner hos Træner Akademiet, og det har været en virkelig god oplevelse. Niels er en virkelig dygtig underviser, og er god til at gøre komplekse emner simple så en... Zobacz więcej
Jeg tog min pt uddannelse igennem trænerakademiet. forløbet var spændende og meget lærerigt. udover en god gruppe kammerater man får havde jeg også en dygtigt og rolig lærer. Niels gjorde forløbet sjo... Zobacz więcej
Jeg har følgende uddannelser, og er glad for samtlige af dem… Perception Coach Tag dette kursus. Om ikke du skal bruge det professionelt så i det mindste for din egen skyld. PT-uddannel... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Træner akademiet startede i 2015, hvor vi havde vores første personlig træner uddannelse. Efter det første hold kom der stor efterspørgsel. Derfor valgte vi at forsætte, da vi gerne ville kunne sætte et præg på Danmarks fremtidige personlig trænere.
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Vi ses snart igen!
Virkelig god uddannelse med mange dygtige og kompetente undervisere (Søren, Rune, Louise). Det har været en fornøjelse at tage uddannelse igennem Træner akademiet.
Jeg kan helt klart anbefale andre at tage deres uddannelse hos dem! :)
Vh. M
FANTASTISK FORLØB
Fantastisk forløb fra start til slut! Jeg har nettop lige overstået personlig træner uddannelsen 13/12-22, og jeg har intet fortrudt. Fantastiske kompetente undervisere, med mulighed for grundige spørgsmål! Klar anbefaling her fra
Højt fagligt niveau og nærhed i vejledningen
Jeg har tage kostvejleder uddannelsen hos Træner Akademiet - og elsker dynamikken i vejledningen og online undervisningen.
Jeg er i fuld gang med uddannelsen som Helth Coach, og det lever fuldt op til forventningerne med et HØJT fagligt niveau og ikke mindst interesse for at sørge for at alle får et udbytte...
Bedste PT uddannelse
Jeg er så glad for at have valgt at tage min personlig træner uddannelse ved Træner akademiet. Jeg har haft fornøjelsen af at have Søren og Rune som mine undervisere i Århus. Selvom jeg har trænet i mange år og har været på forskellige kurser, har jeg stadig fået så meget ny viden. Deres viden og måden de har undervist på har været inspirerende, der har altid været tid til at få ting uddybet så alle kommer med. De er også behjælpelige med spørgsmål, der nogle gange godt kan gå udover pensum og det er så værdifuldt. Jeg føler mig mere end klar til at stå på egne ben og kan varmt anbefale træner akademiet til alle der ønsker at blive personlig træner eller en mere kompetent træner!
Tak for et fantastisk forløb med læring, humor og god faglig sparring. Glæder mig til at starte på Nutrition coach og advanceret programmering :)
Kæmpe anbefaling!
Jeg tog personlig træner uddannelsen hos TrænerAkademiet, og jeg vil anbefale alle andre at gøre det også!
Jeg tog weekendholdet pga fuldtidsarbejde i hverdagene, og det har været meget intenst, men jeg har lært så meget! Og jeg føler mig så dygtig og klog på dette område!
De har de sødeste og bedste undervisere. De er kanon til at lære fra sig, og de hjælper os helt i mål, hvis der er noget man ikke føler man har styr på.
Vil anbefale dem til alle der måske går med en personlig træner i maven! :)
Stor faglighed og kompetence hele vejen rundt!
Det har været en kæmpe fornøjelse at tage min PT uddannelse ved TrænerAkademiet!! Underviserne er super kompetente og har virkelig styr på det de snakker om. Både den fysiske undervisning og den online del er tilrettelagt så det hele giver mening og man er sikker på at kunne følge med. Det er så fedt at lære både teoretisk og praktisk, oveni at der er plads til hygge mellem holdet og underviseren. Jeg ser frem til at fortsætte uddannelsesmæssigt hos dem!
Kæmpe cadeau og tak for jer :-)
Stor faglighed og højt serviceniveau
Jeg har efterhånden taget flere uddannelser og kurser ved TrænerAkademiet (fysisk såvel som online), og er blevet mødt med stor faglighed, dygtige og imødekommende undervisere og god og åben dialog. Serviceniveauet er højt, og man får hurtig respons, når man henvender sig til dem via mail eller deres online platform.
Hos TrænerAkademiet er de gode til at tilbyde supplerende uddannelser/kurser, så man kan bygge videre på sin faglighed og specialisere sig inden for forskellige emner, så man får den bedste værktøjskasse over for sine klienter. Jeg kan helt sikkert godt finde på at tage flere uddannelser ved TrænerAkademiet.
Når jeg vælger at give 4 stjerner i stedet for 5, skyldes det, at jeg undervejs på 2 af uddannelserne undervejs oplevede fejl samt teknisk bøvl på online platformen.
Godt og grundigt undervisningsforløb med mulighed for at stille spørgsmål undervejs
Min oplevelse hos Træner Akademiet har været, at jeg har haft en god og lærerig oplevelse hos dem med fokus på fysiologi, anatomi samt uddelegering af træningsplaner. Her har der været mulighed for at stille spørgsmål undervejs til de enkelte timer! Derudover har der været lidt bøvl med det tekniske op til selve forløbet, hvilket har gjort, at jeg i mit tilfælde har givet 4 fremfor 5 stjerner. Dette gjorde, at man ikke helt havde mulighed for at være bedre forberedt til timerne end hvad man kunne have været.
Mvh.
Haris Curevac :)
PT uddannelse som sommerforløb kan varmt anbefales
Det var en rigtig god oplevelse at tage personlig træner uddannelsen som sommerforløb hos trænerakademiet. Der var generelt et højt humør både hos underviserne og de deltagende på holdet. Det var en fornøjelse at være en del af.
Undervisererne er meget kompetente, har et højt fagligt niveau og med forskellige baggrunde.
Min primære underviser, Søren Fruerlund, er en virkelig dygtig og engageret underviser med et humoristisk twist.
Undervisningsforløbet var godt struktureret. Onlinedelen inden den fysiske undervisning var let forståelig. Undervisningen gav os et solidt grundlag for selv at kunne optimere bevægelsesmønstre og reflektere over, hvad årsagen til fx en bestemt skade kunne skyldes.
Jeg kan virkelig anbefale PT uddannelsen hos træner akademiet.
Fantastiske undervisere og undervisning
Træner Akademiet har nogle sindssygt dygtige undervisere, som jeg har nydt godt af under min uddannelse. Jeg havde primært Rasmus, som jeg ikke har noget negativt på overhovedet. Rasmus har sindssygt meget at byde på, og der er endnu mere at hente fra ham, hvorfor han er en mega fed underviser! Niels og Asger var således også ind over min uddannelse, og de er begge nogle rare mennesker, som også er lyttende, forstående og kompetente.
Hvis man vil uddannes som PT, så er det her nok det bedste sted, man kan vælge - jeg har kun ros til undervisningen og underviserne.
De største anbefalinger herfra!
Jeg havde primært Rasmus som underviser…
Jeg havde primært Rasmus som underviser og han var hamrende dygtig og passioneret om faget. Det var alt i alt et meget omfattende forløb for alle, uanset startniveau. Professionelt tilgang til undervisningen med både teori og praksis.
Super fedt forløb - klar anbefaling!
Mindblown-undervisningsforløb!
Jeg står på den anden side af PT-uddannelsen, og er ikke kun gået derfra klogere på pensum, men også på mig selv. Med deres basis-uddannelse får man et super godt fundament at bygge videre på. De formår at sætte fokus på det som branchen virkelig handler om - det enkelte menneske. Med det sagt, bliver man ikke kun rustet til at kunne begive sig rent teknisk inden for fitness/trænings branchen, men også til at forstå alle de forskellige (& ofte oversete) marginaler som påvirker en optimal performance.
De anbefaler stærkt gennem hele forløbet, at man får prøvet lærdommen fra undervisningen af på sig selv - så det har jeg selvfølgelig gjort, og har af flere omgange, måtte kaste mine egne overbevisninger langt overbord. Styrketræning og bevægelse har siden 2013 været en del af min hverdag, hvor jeg har prøvet at lære mig selv så meget som muligt, MEN jeg erkender blankt…. Jeg har lært mere på 13 uger end jeg har gjort på egen hånd de sidste 9 år. Trænerakademiets undervisning har ærligt vendt min tilværelse 180 grader til det bedre, både i forhold til min fysik og det mentale. Trænings-resultater jeg har kæmpet et helt halvt liv for, er siden studiestart kommet væltende, blot ved at spotte små fokuspunkter jeg ikke vidste var SÅ nødvendige.
Det fungerer møg hamrende godt at man har online-moduler som man kan blive ved med at vende tilbage til - jeg var været utrolig glad for ar der var mulighed for at bringe underviser Søren med på en frisk gåtur i hørertelefonerne, når hovedet blev for tungt foran computeren.
Sørens formidable humor(& professionalisme ej forglemme) er I SIG SELV en begrundelse for at vælge træner akademiet. Jeg har kun haft ham som underviser på online-modulerne, men han formår at gøre relativt komplekse emner helt igennem let forståelige. Hvis man ikke får sig et par “aha” episoder undervejs, så har man ikke haft lyden slået til.
Derudover et kæmpe ubeskriveligt tak til den fysiske underviser Rasmus i Odense. Det gik først op for mig halvvejs gennem uddannelse, at han “kun” er 24 år, men ligger inde med viden og erfaring nok til at kunne gøre nok ti fysioterapeuter tavse på vidensfronten. Når han lærer fra sig, er det bare med at slå lyttelapperne til ASAP. Han har været god til at skabe et åbent og trygt rum for alle i klassen, hvor man hele vejen igennem har følt sig set, hørt, hjulpet og imødekommet med de alverdens spørgsmål man skulle ligge inde med. At jeg ikke har forårsaget ham et mentalt breakdown, med alle mine spørgsmål er mig en gåde - hvis jeg har, så skal han have en klapsalve for hvor exceptionelt flot han har formået at skjule det. Hvis man kan blive bare i nærheden af halvt så dygtig som Rasmus er inden for den her branche, så er man godt på vej. Ingen kan redde hele verden, men man kan gøre en forskel, og redde hele verden for nogen. Jeg er en ‘nogen’ - Rasmus har ubevidst gennem hans undervisning fået mig til at forstå, hvor dybt stresset jeg var på grund af mit arbejde. Hvis ikke det var sket, og jeg derfor ikke havde sagt mit job op i samme dur, så ved jeg ærligt ikke hvor langt nede jeg så havde været nu.
Jeg er møghamrende glad for at have læst ved trænerakademiet, og har fået LANGT MERE UD AF DET end jeg havde troet.
Er du en som læser reviews lige nu, fordi du overvejer hvorvidt du skal vælge trænerakademiet, eller en anden udbyder? Stop. Bare stop din søgen. Det her var dit tegn. Du behøver ikke vide mere, end at du melder dig til inde på deres hjemmeside.
Tak Søren, Rasmus og Trænerakademiet. Jeg vender med glæde tilbage for at bygge videre på PT basisuddannelsen.
*Mic drop*
I’m out for denne gang
- Isabella
Super kompetent undervisning
Jeg har taget uddannelserne Løbetræner, Personlig træner og Nutrition Coach hos Træner Akademiet, og jeg kan kun give dem en 100% anbefaling.
Fra første telefonkontakt med Søren Fruerlund og til de afsluttende eksamener har der været kompetent og forstålig vejledning og undervisning.
Deres online undervisning er rolig og let forståeligt. Den fysiske undervisning i Aarhus var fra første dag i en afslappet og god atmosfære, hvor man med det samme følte sig velkommen.
Undervisningen til Personlig træner dækker bl.a. anatomi, som man får det godt og solidt kendskab til. Træning er jo ikke bare at sige "en mere, en mere", men også at kunne finde årsagen til, hvorfor en klient eksempelvis har en suboptimal bevægelse.
Min primær underviser var Rune Degn, og han er en mand der ved noget om det, sikken en viden. Den deler han på en lærerig måde, men også på en måde, som skal få en til at reflektere over det, og selv finde svaret - super godt!
Jeg kan kun på det varmeste anbefale Træner Akademiet.
Seriøse og dygtige undervisere
Seriøse og dygtige undervisere. De formår at skabe et godt miljø til læring men samtidigt også for sat teori om til praksis. Du får god baggrundsviden som er uundværlig og skaber et godt solidt fundament der skal til for at hjælpe dine klienter bedst muligt.
Klar anbefaling Herfra
PT-uddannelse på højt niveau
Jeg havde fornøjelsen af at tage TrænerAkademiets personlig træner-uddannelse i København med Søren Fruerlund som primær underviser.
Jeg havde ikke de vilde forventninger til niveauet på en uddannelse, der kun varede et par måneder (13 undervisningsdage + eksaminer). Men jeg blev meget positivt overrasket over det faglige niveau, og hvor meget vi rent faktisk gik i dybden med stoffet.
På trods af den relativt korte uddannelse føler jeg, at jeg har lært en masse (også selvom jeg har en del års erfaring med træning og bevægelse), og jeg føler mig godt klædt på til at tackle erhvervet som personlig træner, både fagligt og praktisk.
Søren og de andre undervisere var enormt dygtige, fagligt stærke, engagerende og underholdende, og der blev også lyttet til kursisterne. Særligt Søren synes jeg, var dygtig til at formidle stoffet og forklare det på forskellige måder, så alle kunne følge med.
Det eneste, jeg savnede, var lidt mere struktur og overblik i den indledende information, man fik inden start, samt noget bedre skriftligt materiale til at understøtte de ellers rigtig gode onlinevideoer og den fantastiske fysiske undervisning.
Hvis du ønsker at blive en dygtig personlig træner med et stærkt fagligt og praktisk grundlag, kan jeg varmt anbefale TrænerAkademiet.
God læring, og langt bedre end forventet!
Jeg havde længe gået og tænkt over at tage mig en uddannelse indenfor et erhverv jeg allerede var aktiv i, både for at få en større troværdighed men samtidig få en masse ny læring og redskaber.
Forløbet hos Træner akademiet, var meget bedre end forventet, da jeg generelt er lidt skeptisk over den mængde af "personlige trænere" der findes i det danske land.
Kæmpe thumbs up til Søren og teamet der var forbi og undervise i København. Jeg kan kun anbefale alle som er interesseret i at lave personlig træning, i at benytte Træner Akademiet, som deres uddannelses sted!
Helt igennem fantastisk forløb
Super lærerigt og generelt bare en god oplevelse. Man finder ikke en mere kompetent lærer, end Rasmus. Han er virkelig dygtig og ved så sindssygt meget om faget!
Kæmpe anbefaling herfra!
Super god uddannelse
Super god uddannelse. Rasmus har været en fantastisk underviser hele vejen igennem og super god til at forklare sig og hvis vi ikke forstod tingene fik han det fortalt så vi kunne forstå det!
Super behagelig underviser (Rasmus) han…
Super behagelig underviser (Rasmus) han forstår at formidle pensum rigtigt godt. Og det er rart at have en ung voksen, og et ungt sind som underviser. Man føler sig hele tiden inkluderet, og tager rigtig godt imod alt form for feedback. Uddannelsen har meget fokus på funktionel træning. Dette bør man være ops på, men det er stadig klasse viden at få med som fremtidig PT. Uanset hvilken vej man vil gå :)
ASGER T1000:)
Har virkelig nydt min tid hos Trænerakademiet og Asger Gerrild som underviser. Niveauet ligger højt teoretisk men især også den praktiske undervisning i udførelse af øvelserne har været top notch. Og så har det være top hyggeligt hver eneste gang!
De varmeste anbefalinger herfra
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.