Skod firma…. Overholdt ikke deres morgenaftale med mig. Oplyste at de ville ringe tilbage med en ny tid senere på dagen. De ringede dog aldrig tilbage, trods jeg lagde flere beskeder på deres telefon... Zobacz więcej
Havde booket indvendig bilpleje. De kom en time for sent, beklagede sig over parkeringsmuligheder (København K) og endte med at køre efter 10-15min pga. der kom en parkeringsvagt da de var parkeret ul... Zobacz więcej
Jeg havde en virkelig god oplevelse hos BilvaskDanmark. Min bil trængte virkelig til en grundig rengøring, og resultatet overgik mine forventninger. Bilen blev både flot udvendigt og helt ren ind... Zobacz więcej
Subas og hans kollega ankom til den aftalte tid og udførte et fantastisk stykke arbejde! Min 19 år gamle bil, som I de sidste to år har været rundt om Spanien/ Portugal og til Syditalien uden synder... Zobacz więcej
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Anmeldelse af BilvaskDanmark's mobil…
Anmeldelse af BilvaskDanmark's mobil bilvaskservice:
Jeg vil gerne fremhæve min positive oplevelse med BilvaskDanmark's mobil bilvaskservice, hvor de kommer ud til kunden på adressen. Det er virkelig en bekvem og tidsbesparende løsning, som jeg var meget tilfreds med.
Først og fremmest var kommunikationen og planlægningen med BilvaskDanmark enkel og effektiv. Jeg kunne nemt booke en tid, der passede mig, og de var meget lydhøre over for mine ønsker og behov. Dette gjorde det let at arrangere en bilvask, der passede ind i min travle tidsplan.
Da BilvaskDanmark ankom til min adresse, var Malik professionel og venlig. Han var grundig i hans forberedelser og havde alt nødvendigt udstyr og produkter med.
Jeg blev virkelig imponeret over den kvalitet, som Malik leverede. Han udførte en omhyggelig og grundig rengøring af begge mine biler udvendigt.
En anden fordel ved BilvaskDanmark's service var den tid og besvær, de sparede mig. I stedet for at skulle køre til en fysisk bilvask, kunne jeg få min bil vasket på min egen adresse. Dette sparede mig tid, brændstof og besvær, og jeg kunne fokusere på andre vigtige opgaver.
Prisen for deres mobil bilvaskservice var også rimelig i forhold til den bekvemmelighed og kvalitet, jeg modtog. Jeg følte, at jeg fik god værdi for mine penge, og det var en investering i at holde min bil ren og plejet.
Samlet set kan jeg varmt anbefale BilvaskDanmark's mobil bilvaskservice. De kombinerer bekvemmelighed, kvalitet og professionel service på en imponerende måde. Hvis du leder efter en pålidelig og effektiv bilvask, der kommer ud til dig, er BilvaskDanmark et fantastisk valg.
Jeg fik en indvendig rengøring og et…
Jeg fik en indvendig rengøring og et dybtgående rengøring af bagsædet og det var virkelig godt resultat, det tog ham en time og det er ikke sidste gang at jeg bruger dem til min bil
Super rengøring af Sudip.
Uheldig kommunikation.
Fast aftale om 1.000kr for at rense bilen indvendig.
Da de kommer ud, vil de kun støvsuge, og skal have 2.000kr for at gøre rent, og fjerne en lugt.
Det ender med at lugten ikke er væk, da der stadig sidder noget snask ved stolene bagi, men de nægter at komme igen for at rense det de har glemt.
-----------------------------------------------------------
Vi har nu været i kontakt igen, og har fået rigtig god service. Så det endte lykkeligt.
Super professionelt
Super fin oplevelse. Sudip and Mladen arbejdede meget professionelt og var søde og behjælpelige. Begge biler blev skinnende rene.
Super hurtigt team
Super hurtigt team, perfekt skinnende resultat og de tog endda ruderne indvendigt. Sudip og hans partner var meget venlige og effektive, det bliver ikke sidste gang.
Thank you Sudip 🥰
Thank you Sudip 🥰
I called him to wash my husband’s new car.
He did incredible job. Car smells fresh and looks super clean.
Thank you, will contact you again for next wash.
Dejligt med ren bil
Det glippede med at møde til aftalt tid, men efter jeg ringede og undrede mig, kom der er steamer ud. Alladin udførte et fint arbejde og grundet forsinkelsen gjorde han lidt ekstra. Jeg er fint tilfreds
Fremragende service og arbejde
Vi fik besøg af Bilvask Danmark, ved en ung mand ved navn Hamid. Han var den perfekte repræsentant for firmaet. Hamid er utrolig venlig og efterlod bilen skinnende ren.
Dårlig service og ødelagt stof
Dårlig service og ødelagt stof.
Havde booket bilvaskdanmark til at rense indvendig og udvendigt. Blev desværre nødt til at gå inden arbejdet var færdigt og kunne derfor ikke kontrollere det færdige resultat.
Vi havde en særlig plet i bagagerummet som vi gjorde opmærksom på ved bookning. Talte med BVD efter bookningen som ikke gjorde opmærksom på det kostede 300 kr. ekstra, men som blev opkrævet på dagen.
Der blev overset et helt bilsæde som ikke blev renset.
Slutteligt er fibrene i bagagerummet hvor pletten var blevet ødelagt således der nu er en permanent "plet".
Da vi ringede og forsøgte at finde en løsning blev vi mødt af en meget ufleksibel medarbejder som uden at havde været ude og set bilen blev ved med at holde på at det kunne deres udstyr altså ikke gøre. Dette er på trods af man meget tydligt kan se på stoffet at der har været mekanisk påvirkning som har ødelagt fibrene.
De tilbød at komme ud og rense sædet de manglede men qua de dårlige oplevelse både i kundeservice og ved rensning at vi takkede nej. Resultatet er at vi nu har permanent skade i stoffet i bagagerummet. Vi kan på ingen måde anbefale at bilvaskdanmark.dk.
Bedste service jeg har oplevet!
Jeg ringede til Bilvaskdanmark og fik en akuttid, da jeg skulle til service med bilen dagen efter.
Og sikke en service!
Ikke nok med at de kom ud 5 timer efter mit opkald, så var det en utrolig sød og dygtig mand der kom ud. Min bil så ud som ny, både indvendigt og udvendigt.
Jeg kan klart anbefale Bilvaskdanmark og jeg vil benytte mig af dem fremadrettet.
Super venlig medarbejder der kom forbi
Super venlig medarbejder Jakub der kom forbi,
Nu er min bil ren og klar til ferien.
Dufter som ny og der er ikke en finger at sætte på det.
Fantastisk arbejde og service
Vi oplevede rigtig god service og meget tilfredsstillende rengøring af vores bil.
Jeg ringede om morgenen for at høre, om de havde mulighed for at rengøre vores Fiat grundigt, da der om natten havde været indbrud i bilen, og min mand fandt to sovende unge mænd i en gennemrodet bil fyldt med blodplettet papir og blodpletter på sæderne! Firmaet var booket hele dagen, så jeg prøvede at ringe rundt til andre firmaer uden held. Ringede igen om eftermiddagen, og medarbejderen i telefonen var utrolig hjælpsom og fandt en løsning.
Jeg blev ringet op af Hamid 15 min. før ankomst. Opgaven var lidt speciel, da Hamid måtte tage sine forholdsregler i forbindelse med at steame vores bil og fjerne blodpletterne - og derudover afventede vi svar fra politiet mht. fingeraftryk etc.
Hamid var både dygtig, grundig og utrolig venlig og serviceminded.
Vi vil helt klart anvende og anbefale firmaet - og gerne Hamid igen 🤠
Deniz var super god
Deniz var super god, effektiv, flink og meddelsom. TAK
Sudip lavede en fantastisk…
Sudip lavede en fantastisk slutrengøring af min bil inden aflevering efter end leasing. Den har ikke været så pæn siden den blev købt. God service og kvalitet! 👌🏼
Fantastisk
Jeg var så heldig, at Hamid blev sent ud til mig.
Han ankom indenfor tidsrammen, var utroligt høflig og serviceminded.
Hans arbejde var outstanding!
SUPER oplevelse - Faisel var fremragende!
SUPER oplevelse. Bilen ligner 1 million.
Faisel fra Bilvask Danmark var super service minded, kom til tiden, ringede 30 minutter før ankomst (nærmest på slaget) og rengjorde hele bilen indvendigt og udvendigt på 1 time på min hjemme adresse.
Skriver sjældent anmeldelser på Trustpilot men kan klart anbefale Bilvask Danmark.
Fantastisk klargøring.
Super god service, Fantastisk klargøring af mine biler, flinke og imødekommende medarbejder nemme at snakke med.