Bilvaskdanmark Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Oceniono na 1 z 5

Skod firma…. Overholdt ikke deres morgenaftale med mig. Oplyste at de ville ringe tilbage med en ny tid senere på dagen. De ringede dog aldrig tilbage, trods jeg lagde flere beskeder på deres telefon... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Havde booket indvendig bilpleje. De kom en time for sent, beklagede sig over parkeringsmuligheder (København K) og endte med at køre efter 10-15min pga. der kom en parkeringsvagt da de var parkeret ul... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos BilvaskDanmark. Min bil trængte virkelig til en grundig rengøring, og resultatet overgik mine forventninger. Bilen blev både flot udvendigt og helt ren ind... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Subas og hans kollega ankom til den aftalte tid og udførte et fantastisk stykke arbejde! Min 19 år gamle bil, som I de sidste to år har været rundt om Spanien/ Portugal og til Syditalien uden synder... Zobacz więcej

Średnia

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

267 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 20

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Dette er tydeligvis samme firma /…

Dette er tydeligvis samme firma / hjemmeside som Steamgrønt.dk. Så jeg bliver nød til at skrive min ærgerlige oplevelse her også. Jeg er åben for konstruktiv feedback med ledelsen, hvis det har interesse.

Fra Steamgrønt.dk:
Virkelig dårlig oplevelse og service i telefonen. Den første jeg talte med da jeg bookede, var flink og imødekommende, men det blev overskygget af alt andet. De kom aldrig indenfor det bestilte tidsrum. Da jeg selv ringede, kunne de komme en time forsinket. Så prøvede vi at finde et alternativt sted, så bilen kunne blive rengjort samme dag, men i samtalen blev han mere og mere irriteret på mig, og endte med at råbe og skælde ud. Jeg takkede pænt nej til et videre samarbejde.
I øvrigt er de ikke på Trustpilot, selvom de har flere 5 stjernede logoer på hjemmesiden. Virkelig dårlig stil.

17 maja 2023

Ikke imponeret

Ikke imponeret - ringede dag før og spurgte om de kunne starte kl 7:00 men kom første 7:45
Havde bestil både indvendig og udvendig pakke men kom til at betal 149,- ekstra da bil åbentbart var meget beskidt… men den blev nu ikke specielt ren af den grund. Ikke rengjort ved bagsmækdør, ruder fedet tærret af og stadig beskidt diverse steder.
Han fåmede også at tale i mobil under hele udførslen, dog med headset

26 kwietnia 2023

Flot resultat

Fik en klargøring til en leasingbil der skulle returneres.
Fint arbejde af Hamid, som fik bilen til at se ud som ny. Kan varmt anbefales.

27 kwietnia 2023

Flot arbejde

Flot arbejde - Sudip rensede bilen så fint indvendig og udvendigt, rigtig god job.

25 kwietnia 2023

Misvisende annoncering

Jeg fik den 25/4-2023 rengjort/behandlet min bil, med den store bilvaskdanmark pakke til kr. 895.
Yderst skuffende, at hjulkapsler slet ikke blev rengjort/behandlet, men at der skal betales yderligere Kr. 149 til EKSTRA FÆLGRENS forklarer medarbejderen. Det er da helt misvisende, at det ikke oplyses på hjemmesiden.
Valgte ikke at betale yderligere Kr. 149.
Så nyrengjort bil med beskidte hjul, ikke i orden.

25 kwietnia 2023
Logo Bilvaskdanmark

Odpowiedź od Bilvaskdanmark

Kære Bjarne

Tak for din anmeldelse. Jeg vil dog informere dig om, at vi har skrevet på vores hjemmeside, hvad der er inkluderet i pakken, og hvad der evt. kan tilkøbes. Det har fungeret fint.

Grunden til fælgrens er et tilkøb er at nogle fælg tager 5 min. pr. fælg og andre tager 30 min. pr. fælg og derfor er det et tilkøb, hvilken jeg har forklaret dig både på telefon og email.

Du er dog velkommen til at sende mig en mail eller ringe ind, hvis du mener der er noget jeg skal se nærmere på.

Mvh.

Nemt og meget tilfreds

Hamid var meget hjælpsom og fleksibel, samt gjorde et super rengørings arbejde med bilen. Det var nemt og overskueligt, og kan klart anbefales.

24 kwietnia 2023

Super god oplevelse!

Jeg havde en super god oplevelse med Deniz. Han gjorde min bil super ren og klar til tilbagelevering. Han gjorde også mine paneler rent uden at tage betalingen for det

Vil klart anbefale ham!

24 kwietnia 2023

Jones var her i dag

Jones var her i dag, og nu er det som at se en ny bil. Hold op et flot arbejde. Skal lige siges vi er en heste fam. Så ren var den ikke da han gik i gang. Vil klart anbefale det til alle.

20 kwietnia 2023

Flot arbejde

Flot arbejde - Hamid rensede bilen så fint indvendig og udvendigt, dejligt med en forårsklar bil ☀️ god og venlig betjening, den største anbefaling herfra.

19 kwietnia 2023

Dårlig kundeservice

Personalet gjorde et pænt stykke arbejde med rengøringen af min bil, desværre revnede min forrude i løbet af den tid det tog dem at udføre arbejdet, og som der står her flere steder her på trustpilot, så har firmaet den ringeste kundeservice - de fraskriver sig ethvert ansvar, når jeg ikke kan bevise at det er sket under rengøringen.
Og nej - jeg filmede det ikke ...
Og jeg fik aldrig svar på om de havde en forsikring ...

29 marca 2023
Logo Bilvaskdanmark

Odpowiedź od Bilvaskdanmark

Hej Diana,
Jeg bliver oprigtigt ked af at læse din anmeldelse da jeg troede vi havde en fælles forståelse af hvad vi skulle gøre for at nå til bunds i denne sag. Vi fralægger os intet ansvar, vi bad om videoovervågningen som du sagde i besad. - Dette ville vise hvem der har lavet den revne, og hvis det er os så vil vi mere end gerne dække dit tab og hvis det ikke er os så vil vi fralægge os ansvaret. Vi er uforstående overfor at du kort tid efter vores ellers behagelige samtale har lavet denne anmeldelse når vi aftalte at du skulle finde videoen frem. Håber at hører fra dig så vi kan komme til bunds i sagen.
Vh
Søren

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej