Autokonzept Biludlejning Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Anden gang jeg lejer bil igennem Autokonzept. Fantastisk service som sædvanligt! Første gang jeg hentede bil fra Bilhuset Fuglebjerg Trekanten 1-3. Thomas fra bilhuset Fuglebjerg leverede den bed... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Alt er godt. Det gik fuldstændigt som håbet og forventet. Den lille Smart ForTwo pendlede fint 142 km. om dagen, i 20 dage, til Næstved. En god velfungerende og velholdt lille dieselbil, der... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Har endnu en gang lejet bil hos Vrå Auto Tech/Autokonzept. Det har som flere gange før været en fornøjelse at leje bil hos Martin - Vrå Auto Tech. Nem afhentning - bil altid ren og klar + ligeså nem a... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Altid en skøn fornøjelse, at leje bil hos Autokonzept Randers. Vi skulle bruge en ekstra bil i juledagene til julerejsen til familien, så vi kunne komme på familie juleferie. Som altid var der bare sk... Zobacz więcej

1. Wypożyczalnia samochodów

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Hos Autokonzept Biiludlejning får du fair dagspriser og ingen skjulte ekstra omkostninger. Vi håber, at du har haft en god lejeoplevelse og vil bruge lidt tid på at bedømme os.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

237 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Top oplevelse med alt

Top oplevelse med alt, kundeservice, bilen, bare som det skal være.

30 lipca 2021

Hej Kenn

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Oceniono na 1 z 5

Kan kun give denne ene stjerne, og det skyldes at personalet var meget venlige og imødekommende, da vi skule leje denne 9personers bus. De lyttede også da vi klagede over at blive sendt til Italien(betalte et gebyr på 500kr for udlandskørsel samt et gebyr på 750kr for ekstra chauffør)i en bil der kun lige kunne køre over grænsen, der var simpelthen blevet sat skinner i bussen som var boret direkte i dieseltanken...
Vi fik 800kr retur for spildt diesel og vignette til Schweiz(betalt af udlejer). Det var også fint....men der skal være bedre tjek med udlejningsbiler der kører til udlandet.

28 lipca 2021

Hej Arico

Vi beklager, at I har haft denne dårlige lejeoplevelse. Vi bestræber os efter kun at have kvalitetssikrede biler i vores biludlejning. Vi tager kritikken til os og tager dialogen videre med udlejningsforretningen.

Gaya - Autokonzept Biludlejning

Oceniono na 4 z 5

God service !

27 lipca 2021

Hej Anja

Vi er glade for at høre at du havde en god lejeoplevelse.

Mvh Gaya - Autokonzept Kundeservice

God oplevelse

God oplevelse. Lejede en næsten helt ny Peugeot 108 hos 3B biler i Ballerup. Gør det gerne igen.

26 lipca 2021

Hej Henrik
Tak for din anmeldelse. Dejligt at høre at du havde en god oplevelse.

Vi glæder os til at se dig igen!

Super god oplevelse!

Jeg lejede en Toyota Aygo hos Din Bilpartner Skive i 2 måneder. Jeg havde betalt for udvidet vejhjælp, som jeg så også fik brug for dagen før den skulle afleveres, da jeg løb tør for benzin på Lars Tyndskids mark, men alt er forløbet glat og kundeservicen fejler intet. Jeg ringede i dag (2 dage efter aflevering) for at høre om alt var fint, da jeg blot afleverede nøglen i en boks lørdag morgen. Fik med det samme en mail-bekræftelse på at den var afleveret 👍🏻

Lejer gerne igen en anden gang!!

19 lipca 2021

Hej Nanna,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre at du havde en gode lejeoplevelse.

Vi ser frem til at skulle hjælpe dig med en lejebil igen!

God og flink betjening

God og flink betjening, rimelige priser

28 czerwca 2021

Hej Bjarke,

Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at høre du haft en god lejeoplevelse.

Rimelige biler

Rimelige biler, gode priser!

21 czerwca 2021

Hej Lars og Marcia,

Tak for jeres anmeldelse og de 5 stjerner.

Oceniono na 5 z 5

Super god SERVICE😃👍jeg kan ikke været andet en SVÆRT tilfreds👍👍,vil også gerne høre om jeg får refunderet de 170,- for 100km ekstra ,som jeg har betalt,havde dog ikke brug for dem

8 czerwca 2021

Hej Glenn,

Tak for de 5 stjerner og de rosende ord!
Vi er glade for at høre at du har haft en god lejeoplevelse.

I henhold til vores handelsbetingelser kompensere vi desværre ikke for ubrugte ekstrakilometer. Du kan se vores handelsbetingelser her: https://biludlejning.autokonzept.dk/om-autokonzept/handelsbetingelser/

Oceniono na 5 z 5

God oplevelse hos Hornbæk Auto i…

God oplevelse hos Hornbæk Auto i Randers.
God betjening og rigtig gode priser i forhold til andre firmaer. Vi fik en god og ny varevogn. Biludlejning uden dikkedarer som kan anbefales.

7 czerwca 2021

Hej MrThefloopster,

Mange tak for din anmeldelse af vores afdeling i Randers.
Vi skal sørge for at de rosende ord kommer videre til afdelingen.

Oceniono na 1 z 5

Bilen rystede meget ved bremsning

Bilen rystede meget ved bremsning. Bliver kun mundtlig oplyst om indvendig rengøring, ikke udvendig rengøring. De trækker derefter 625,- for en tur i vaskehal

6 czerwca 2021

Hej JS,

Mange tak for din anmeldelse.

Jeg kan desværre ikke se din booking i vores system – men du er meget velkommen til at kontakte os på kundeservice@autokonzept.dk vedrørende dialog om din lejeoplevelse.

Oceniono na 3 z 5

Det KUNNE ha været 5 stjerner.n

Det KUNNE ha været 5 stjerner.

Super hyggelig repræsentant, meget imødekommende - MEN der er to ting der trækker karakteren ned og som jeg også bliver nødt at advare potentielle lejer om:

Det adskiller sig nemlig fra andre “konventionelle” biludlejningsfirmaer - og er ikke heller tydelig nok; ikke på hjemmesiden og ikke i kontrakten:

1. Et lejemål tæller ikke med et døgn som 24 timer - men fra kl 8 om morgenen til 8 næstfølgende dag.

Det er godt nok hvis man ved det i forvejen - men hvis det nu ikke står nogen sted og først får det at vide ved afhentning - så kan det jo straks omvandle den billige leje til en super dyr leje.

2. Bilen skal afleveres udvendig vasket.
- Det oplyses det ingen stede om, og jeg fik ikke heller bilen udleveret vasket. Alligvel trekkedes der 150kr for udvendig vask efter aflevering af bilen.

Det er nu ikke de store penge - men jeg syns det er lidt tarvelig at det ikke oplyses om det i kontrakten. Normalt plejer jeg at leje ved AVIS eller Hertz og Autokonzept ligger godt 50% under deres priser, så ved min leje (3 dage) lader jeg det alligvel være uden at lave en charheback på min kreditkort.

Så alt- helt OK og stadig humane priser.
Men hvis du skal leje mere end en dag:

1) HUSK AT TILFØJE 150 KR NÅR DU KIGGER PÅ PRISEN! Intet andet biludlejningsfirma forlanger nemlig at du selv vasker bilen ved aflevering.

2) HUSK DEN SÆRLIGE MÅDE AT TÆLLE ET DØGN. Intet andet biludlejningsfirma tæller fra 08-08.

For mig var det igen ikke nogen større forskel - men hvis man skal bruge en bil f eks fra en aften til næste morgen - så skal man altså være opmerksom på at det tæller som 2 døgn hos Autokonzept.

Jeg kommer sagtens igen næste gang jeg har brug for en lejebil.

Især pga den gode personlige service, som opvejer meget af den samlede oplevelse.

Men man skal altså vare bevist om de særlige regler og jeg syns stadig overhoved ikke det er fair at det ikke oplyses om disse i forvejen.

4 czerwca 2021

Hej Andy,

Tak for din anmeldelse og tiden du har brugt herpå.

Jeg kan desværre ikke se din booking i vores system – men du er meget velkommen til at kontakte os på kundeservice@autokonzept.dk vedrørende dialog om udvendig bilvask.

Når man booker via vores hjemmeside, bliver man ved bookingen samt ved betalingen begge steder oplyst omkring afhentning og afleveringstidspunkt. Når bookingen er gået igennem, modtager du ligeledes en bekræftelses mail, hvori disse tider også fremgår.

Vi ser frem til næste gang du vælger at køre med os.

Pæn ren lille bil

Pæn ren lille bil. God service og rigtig fornuftig pris

27 maja 2021

Hej Lisa,

Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at høre at du har haft en god lejeoplevelse.

God pris, god service

Vi har flere gange lejet bil fra Autokonzept på Amager, også fra dengang inden den hed Autokonzept. Altid god service, ingen problem. Kan varmt anbefales

21 maja 2021

Hej Eva,

Mange tak for din anmeldelse og de rosende ord til vores afdeling på Amager.
Vi vil naturligvis sørge for at disse bliver videregivet.

Fornuftige priser

God service og rimelige biler.

3 maja 2021

Hej Lars,

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.
Vi glade for at høre at du har haft en god leje oplevelse.

Altid dejlig nemt

Altid dejlig nemt. Venlig betjening, gode, rene biler og billige priser. Mit faste go-to udlejningssted!!

30 kwietnia 2021

Hej Silas

Mange tak for din fine anmeldelse.

Vi glade for at høre at du har haft en god leje oplevelse – og ser frem til næste du kører med os.

Oceniono na 3 z 5

Er ok tilfreds med leje af flyttebil.

Er tilfreds med lejen af en stor flyttebil. Fin stand og dejlig rummelig.
Jeg stiller stort spørgsmål ved hvorfor Autokonzept skal have dispositumbetalingen på 2000,- til at stå i en måned, inden de tilbagebetales?? ydermere synes jeg der bliver trukket underlige beløb på min konto, men giver dem en chance og ser, hvad det endelige indbetalte beløb bliver, når der er en slutopgørelse.

24 marca 2021

Hej Henrik

Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med lejen af selve flyttebilen.

Depositummet tilbageholdes i 30 dage, hvis der skulle komme p-bøder eller fartbøder.
Disse modtager udlejningsforretningerne først i ugerne efter endt leje.

Vi er delt op i rate betalinger, hvor 15% af lejens beløb hæves ved booking, og de resterende 85% hæves to dage før afhentning – måske dette er de underlige beløb? Ellers er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på kundeservice@autokonzept.dk så skal vi gerne undersøge det nærmere.

Auto koncept Vejle.

Auto koncept Vejle.
Sidste gang vi lejer bil ved dette firma. Måtte betale 500 kr for indvendig og udvendig vask af bilen, selv om vi havde støvsuget indvendigt. Bilen bar ikke præg af at være beskidt.
I jeres lejebetingelser står der intet om at bilen skal gennemgå en hoved rengøring på 2 timer som forhandler har brugt.
Service ikke tilstede i dette firma....

19 marca 2021

Hej Mette

Vores biler skal altid afleveres tilbage i samme stand som ved afhentning, så de næste kunder også modtager en tilsvarende ren bil. Afleveres bilen ikke i samme stand vil udlejningsafdelingen foretage en opkrævning for rengøring herefter.

Lejede en golf ved Jags i Silkeborg

Lejede en golf ved Jags i Silkeborg. Alt foregik perfekt og en fed kunde oplevelse. Og billig leje. Super service

17 marca 2021

Hej D J Bunde

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre at du har haft en god lejeoplevelse og giver de rosende videre til vores afdeling i Silkeborg.

Oceniono na 5 z 5

Ikke noget at sige til det

Ikke noget at sige til det, alt var som lovet både ved afhentning og levering

12 marca 2021

Hej Tommy
Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du har haft en god lejeoplevelse.

Mvh Gaya - Autokonzept Kundeservice

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej