Anden gang jeg lejer bil igennem Autokonzept. Fantastisk service som sædvanligt! Første gang jeg hentede bil fra Bilhuset Fuglebjerg Trekanten 1-3. Thomas fra bilhuset Fuglebjerg leverede den bed... Zobacz więcej
Alt er godt. Det gik fuldstændigt som håbet og forventet. Den lille Smart ForTwo pendlede fint 142 km. om dagen, i 20 dage, til Næstved. En god velfungerende og velholdt lille dieselbil, der... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har endnu en gang lejet bil hos Vrå Auto Tech/Autokonzept. Det har som flere gange før været en fornøjelse at leje bil hos Martin - Vrå Auto Tech. Nem afhentning - bil altid ren og klar + ligeså nem a... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Altid en skøn fornøjelse, at leje bil hos Autokonzept Randers. Vi skulle bruge en ekstra bil i juledagene til julerejsen til familien, så vi kunne komme på familie juleferie. Som altid var der bare sk... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Hos Autokonzept Biiludlejning får du fair dagspriser og ingen skjulte ekstra omkostninger. Vi håber, at du har haft en god lejeoplevelse og vil bruge lidt tid på at bedømme os.
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Fantastisk service
Fantastisk service.
Altid smilende og til at snakke med. Fantastiske priser.
Jeg har lejet fra jeres partner i Randers (Hornbæk), og mage til venlige og servicemindet menneske, skal man lede længe efter.
Jeg lejer kun derfra nu, fordi jeg ved hvad jeg får, altid til konkurrencedygtige priser.
Dejligt at få nogle positive oplevelser.
Jeg og manden anbefaler helt klart, at leje bilen fra Autokonzept.

Odpowiedź od Autokonzept Biludlejning
Bilen modtaget klar og rengjort til…
Bilen modtaget klar og rengjort til tiden og med gennemgang af funktioner inden vi kørte derfra.
Alt OK

Odpowiedź od Autokonzept Biludlejning
Super god og hurtig service og en…
Super god og hurtig service og en dejlig ren bil som kørte super godt..Er klar til at leje igen ..

Odpowiedź od Autokonzept Biludlejning
En god oplevelse og leje bil der,min…
En god oplevelse og leje bil der,min forlovede og jeg var fornøjet god service

Odpowiedź od Autokonzept Biludlejning
Både afhentning og aflevering af bilen forløb problemfrit. Men under turen opdagede jeg en slem dyb rids (påkørsel) på døren, det var en gammel skade som IKKE var skrevet på ved afhentning - det undskyldte de da jeg aflevere bilen. God service, meget hurtig afregning.

Tjek tanken inden.
Jeg lejede en vogn da jeg skulle bruge den til at flytte.
Vognen i sig selv var fin, og kørte okay. Den havde dog fået en masse skrammer, men det var de opmærksomme på.
Til gengæld, fortalte de mig at den var tanket fuldt op, og det lignede også at den var, med 618km til næste optankning.
Men da jeg afleverede den og skulle tanke op, var 720km til næste optankning, hvilket jeg fandt meget spøjst. for 100 km forskel, det er alligevel lidt der kan mærkes på tanken.
Og da jeg så efterfølgende henvendte mig med det via mail. Har jeg intet hørt. Det er sku ret sløjt.
Jeg vil ikke gøre brug af dem igen.
Men til dem der gør, bare sørg for at tjekke tanken med dem inden.

Odpowiedź od Autokonzept Biludlejning
Super service, bilen var klargjort og nydelig. God forklaring på hvordan de forskellige ting fungere. Så jeg kan sagtens anbefale at leje en bil hos Autokonzept.
mvh Marianne

Odpowiedź od Autokonzept Biludlejning
Super godt udlejnings sted..og bilerne…
Super godt udlejnings sted..og bilerne er altid i orden..og til en god pris
Mvh Michael Jørgensen .Roskilde

Odpowiedź od Autokonzept Biludlejning
Autokonzept Virke bare. For anden gang i år har vi lejet bil…
For anden gang i år har vi lejet bil hos Autokonzept på Amager. Denne gang havde vi bilen i 13 dag. Vi har været i et lejet sommerhus i Liseleje, i en uge og med bilen har vi set hele Nordsjælland. I uge 2 har vi oplevet, kastellet, Dragør og refshaleøen mm.
Autokonzept Virke bare. Bestil på netter, hent bilen kør. Der er altid god service fra medarbejderne.
Vi ses igen lige efter jul og hen over nytåret hvor vi skal leje bil til ophold på Ærø.

Alt har fungeret
Alt har fungeret, bilen var fin, god service både fra medarbejder og bilejer.

Rigtig fin website
Rigtig fin website, nem og overskuelig. Det er sgu top karakter. Keg synes det var lidt dårligt oplyst, at man skal vaske bilen uden på, men det fandt jeg i sidste ende.
Oven i det jeg har lidt svært ved at skrive en trustpilot anmeldelse før jeg har fået mit depositum tilbage ;)
Men fint sted at leje bil til ok pris.

Odpowiedź od Autokonzept Biludlejning
Meget tilfreds med leje af bil i…
Meget tilfreds med leje af bil i Roskilde afd.
Rimelig pris , nem at hente og leverer tilbage udenfor åbnings tid.
Ingen skjulte gebyre, venlig personale.
Det eneste der ville være rart, var at tanken var fyldt op, så ved man at den skal være fuld når man leverer den tilbage igen.
Der var et foto med tank standen på, sært at ramme.
Jeg vil helt klart leje bil der igen.
Henrik Pihl

Lejer gerne her igen
Nemt at have med at gøre. Ingen skjulte gebyrer eller andre overraskelser. God pris på flyttevogn, og kunne leveres tilbage uden for åbningstid - dejligt fleksibelt. Lejer gerne her igen.

Gode priser
Gode priser, venligt personale, mulighed for forlængelse af leje uden problemer, skønt sted at leje en bil. + gode forskellige biler at leje

Odpowiedź od Autokonzept Biludlejning
Alt ok, og ingen problemer.
Nem måde når man lige mangler en større bil.
Pris, så alle kan deltage.

Rigtig god service
Rigtig god service, klare instruktioner og ingen hemmelige gebyrer. Bilen var god at køre i og kørslen var fejlfrit. Kan godt anbefale forretningen.
Elad Dorry