Anden gang jeg lejer bil igennem Autokonzept. Fantastisk service som sædvanligt! Første gang jeg hentede bil fra Bilhuset Fuglebjerg Trekanten 1-3. Thomas fra bilhuset Fuglebjerg leverede den bed... Zobacz więcej
Alt er godt. Det gik fuldstændigt som håbet og forventet. Den lille Smart ForTwo pendlede fint 142 km. om dagen, i 20 dage, til Næstved. En god velfungerende og velholdt lille dieselbil, der... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har endnu en gang lejet bil hos Vrå Auto Tech/Autokonzept. Det har som flere gange før været en fornøjelse at leje bil hos Martin - Vrå Auto Tech. Nem afhentning - bil altid ren og klar + ligeså nem a... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Hos Autokonzept Biiludlejning får du fair dagspriser og ingen skjulte ekstra omkostninger. Vi håber, at du har haft en god lejeoplevelse og vil bruge lidt tid på at bedømme os.
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Alt er godt
Alt er godt.
Det gik fuldstændigt som håbet og forventet.
Den lille Smart ForTwo pendlede fint 142 km. om dagen, i 20 dage, til Næstved.
En god velfungerende og velholdt lille dieselbil, der kørte 22,6 km/l i snit, inkl. brug af oliefyr :-)
Jeg er meget tilfreds, såå
Tak for lån/leje.
Og selvfølgelig mit depositum retur :-)
Lokation: Snedkervej 10, Taastrup

Odpowiedź od Autokonzept Biludlejning
Thomas har leveret god service til prisen. Kan klart anbefales.

Odpowiedź od Autokonzept Biludlejning
Har endnu en gang lejet bil hos Vrå…
Har endnu en gang lejet bil hos Vrå Auto Tech/Autokonzept. Det har som flere gange før været en fornøjelse at leje bil hos Martin - Vrå Auto Tech. Nem afhentning - bil altid ren og klar + ligeså nem aflevering.

Det er tredje gang
Det er tredje gang, jeg lejer bilen hos AutoKoncept i Sæby. Allan er meget professionel og hjælpsom. Jeg lejer i mindst en måned, da jeg endnu ikke er klar til at købe. Den månedlige lejepris er også god.
Jeg ville bare ønske, at jeg kunne hente den fra Aalborg Lufthavn og returnere til Aalborg Lufthavn. Det vil hjælpe mig i stedet for at prøve at vende tilbage til lufthavnen med bus eller finde nogen at køre. Det er pinligt for mig at spørge venner.

Odpowiedź od Autokonzept Biludlejning
Det var var en glimrende bil og en…
Det var var en glimrende bil og en særdeles fair pris.

Odpowiedź od Autokonzept Biludlejning
Man aflevere bilen før tid
Man aflevere bilen før tid, pga en lampe lyser, samt mislyde fra baghjul, får man fortalt man venter med at afslutte til tiden, da det kan blive dyre at aflevere før, dog er dagspris det samme når man lejer samme antal dage, der er over 300 km tilbage, alligevel modtager man besked på overkørte km. Og så at de holder depositum tilbage i 30 dage, de skal betales tilbage når bil er leveret samt checket.

Altid en skøn fornøjelse
Altid en skøn fornøjelse, at leje bil hos Autokonzept Randers. Vi skulle bruge en ekstra bil i juledagene til julerejsen til familien, så vi kunne komme på familie juleferie. Som altid var der bare skøn service og han mødte ind d. 24. Kun for at overdrage bilen til os/mig. Super god Skoda Fabia at låne!!
ok - good
everything good, but you need to actively ask to get your deposit of 1000dkk back.
Fantastisk service igen igen
Anden gang jeg lejer bil igennem Autokonzept.
Fantastisk service som sædvanligt!
Første gang jeg hentede bil fra Bilhuset Fuglebjerg Trekanten 1-3.
Thomas fra bilhuset Fuglebjerg leverede den bedste service, den bus jeg skulle leje havde nogle problemer. Så jeg får udleveret en endnu nyere og bedre bil uden mer betaling. Super flink og hurtig og effektiv betjening. Bilen kører som en drøm, havde jeg råd købte jeg sådan en bil, i am in love with that car. Og nem aflevering. Mvh Simon fra Gelsted, 4160 Herlufmagle
Godt, hurtigt og ukompliceret
Jeg lånte en kassevogn for at køre en større mængde affald til genbrugspladsen. Bestilling, afhentning og aflevering -- og kassevognen selv, en Jumper -- fungerede godt, hurtigt og ukompliceret.

super nemt og billigt
super nemt og billigt, fin kundeservice og fin ren bil. Ikke sidste gang jeg lejer bil der👍👍

Odpowiedź od Autokonzept Biludlejning
Fantastisk service og en fin bil meget…
Fantastisk service og en fin bil meget fleksibel med afhentning!
Jeg kommer til at bruge dem igen når jeg skal leje bil igen

Super dejlig service
Super dejlig service. Fragtet bilen hen hvor den skulle bruges. Ikke sidste gang jeg benytter mig af dette firma

God service og fornuftige priser
God service, information og en fornuftig pris. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

God service og fornuftige priser
God service, information og en fornuftig pris. 🌟🌟🌟🌟🌟

👍Alt ok.
Tak for lån. 🙂
Som altid 100 % i orden aftale.
Vi ses igen igen 🙂

Very trustful company
Very trustful company! Highly recommend! Many thanks to Linda!!!

Odpowiedź od Autokonzept Biludlejning
God service og god bil til lange turer

Odpowiedź od Autokonzept Biludlejning
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.