Anden gang jeg lejer bil igennem Autokonzept. Fantastisk service som sædvanligt! Første gang jeg hentede bil fra Bilhuset Fuglebjerg Trekanten 1-3. Thomas fra bilhuset Fuglebjerg leverede den bed... Zobacz więcej
Alt er godt. Det gik fuldstændigt som håbet og forventet. Den lille Smart ForTwo pendlede fint 142 km. om dagen, i 20 dage, til Næstved. En god velfungerende og velholdt lille dieselbil, der... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har endnu en gang lejet bil hos Vrå Auto Tech/Autokonzept. Det har som flere gange før været en fornøjelse at leje bil hos Martin - Vrå Auto Tech. Nem afhentning - bil altid ren og klar + ligeså nem a... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Altid en skøn fornøjelse, at leje bil hos Autokonzept Randers. Vi skulle bruge en ekstra bil i juledagene til julerejsen til familien, så vi kunne komme på familie juleferie. Som altid var der bare sk... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Hos Autokonzept Biiludlejning får du fair dagspriser og ingen skjulte ekstra omkostninger. Vi håber, at du har haft en god lejeoplevelse og vil bruge lidt tid på at bedømme os.
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Det gik forholdsvist som det skulle

SÅDAN!
Hurtigt! Enkelt! Venligt og effektivt! Ingen besværligheder ved uventet forlængelse af kontrakt. SÅDAN driver man en forretning, hvor kunder kommer tilbage!!!

Fin og velholdt bil
Fin og velholdt bil, god pris, flink betjening.

Odpowiedź od Autokonzept Biludlejning
God betjening kan varmt anbefales 😃👍

Odpowiedź od Autokonzept Biludlejning
God betjening og udlevering med…
God betjening og udlevering med fremvisning af småskader fra tidligere, og en god og velfungerende bil til flytteopgaven.

God oplevelse.
Ren og pålidelig bil - perfekt hos CG auto-teknik.
Kommer helt sikkert igen.
Hanstholm

Odpowiedź od Autokonzept Biludlejning
Velfungerende bil til dagstur.

Fremragende service
Fremragende service, meget hurtig ekspedition og ganske lækker bil til meget rimelig pris. Kan varmt anbefales.

Super god oplevelse
Super god oplevelse, kan varmt anbefale at leje hos Autokonzept.
Det er tilmed billigere end andre udlejningsfirmaer... 😀

Super god service
Super god service. Fik en fin bil uden problemer og da det passede virksomheden bedre, at jeg afleverede bilen på et senere tidspunkt end aftalt, tilbød de at køre mig hjem igen (lokal kunde).

Utrolig ringe service
Utrolig ringe service. Jeg lejer en skrammel c1'er hvilket var okay. Den skulle bare kunne kører fra A - B i 5 dage, så et ødelagt bagagerum, passagernøglehul og rust gjorde mig intet.
Men nu her til morgen, hvor jeg skal på arbejde, så kan bilen ikke låses op. Jeg ringer til mekanikeren som ejer bilen, han tilbyder ingen hjælp, bare at jeg kan ringe til deres autohjælp. Hvilket jeg gør.
Så ringer jeg derefter til autokonzept, forklarer dem at jeg selvfølgelig ikke længere vil leje bilen, og jeg vil have mine penge tilbage. Medarbejderen siger han vil undersøge sagen, og vende tilbage. Jeg modtager aldrig et opkald, men bare en annullering af ordren, hvilket er fint nok. Men intet tilbud om et andet køretøj, eller noget som helst.
Så jeg vil ikke anbefale til nogen at leje igennem dette firma, det var den ringeste service, som jeg længe har oplevet.
0 stjerner.

Snyd, snyd snyd!
Hurtigt overdragelse med knap så mange specifikationer andet end at tanken skal være fuld når vi aflevere den tilbage.
Da vi skal fylde tanken igen, flyder benzin over og går ud fra at tanken er fyldt selvom den mangler 2 streger. Vi får så en bøde for ikke at have fyldt den op uden at vide at tanken altid flyder over og man skal vente lidt.. men ja vi betaler bøden igennem depositummet, som er hvad det er men 14 dage efter vi har fået depositummet tilbage trækker de pengene 1 gang til så vi betaler det dobbelt… snyde firma! Og ikke særlig høflig medarbejder vi fik i røret

God og hurtig hjælp
God og hurtig hjælp, da jeg skulle bruge en transit.
Alt gik nemt og hurtigt
Tak for hjælpen 👌
René

Odpowiedź od Autokonzept Biludlejning
Helt ekseptionel service og rigtig fin bil
Helt ekseptionel service og rigtig fin bil uden nogen problemer. Jytte og co er fantastisk imødekommende og gør alt for at billejen bliver en god oplevelse.

Fantastisk service
Fantastisk service. Tydelighed er i top, behageligt sted at komme. Dejlig afslappet og føler sig velkommen. Det er absolut ikke sidste gang jeg lejer bil der.

Alt har fungeret optimalt
Alt har fungeret optimalt. Fin service både ved afhentning og aflevering.

Bilen var OK - uvenlig betjening
Bilen var OK, men betjeningen var uvenlig
Pæn og ren bil
Pæn og ren bil, nem afhentning og aflevering.
Vil helt sikkert anbefale dem, samt selv bruge dem igen
Fantastisk service
Fantastisk service, rar stemning og enkelt. Dbh Britt Blum /DGI St. København

Odpowiedź od Autokonzept Biludlejning
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.