BilligeSokker Recenzje

Wynik TrustScore: 1 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Fik reklame mail uden at have haft kontakt med dem tidligere. Dårlig stil, og hvor får de ens mail fra? Tilslutter mig de andre anmeldelser af SPAM fra dem. Tænker det indikerer de kæmper med forr... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Købte nogle sokker til 122,70 kr. ifølge fakturaen. Valgte at betale med mobilepay på webshoppen, men så kostede det pludseligt 124,09 kr. Der står intet om gebyr på mobilepay betalinger nogle stede... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Jeg har før jul bestilt bambussokker, men modtog bomuldssokker. Jeg har betalt for bambussokkerne som kostede 70 kr. mere end bomuldssokkerne. Jeg har forgæves prøvet at komme i kontakt med... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bestilt 20 par korte sokker, modtog 30 par lange i en helt anden størrelse. Mailede dem uden succes, hvorefter jeg ringede og fik at vide de ville sende den korrekte ordre. Aldrig hørt fra dem sid... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep odzieżowy

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Vi vil være den bedste online forhandler af strømper og sokker. Vi har været igennem mange forskellige leverandører for, at finde frem til den gode kvalitet vi i dag tilbyder.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 6

Napisz recenzję

Dejlige sokker

Dejlige bambus sokker

24 czerwca 2018

Odpowiedź od BilligeSokker

Hej Bo - Ja de er super gode - lækkert du er glad for dem, og dejligt du vil bruge lidt tid på at fortælle alle andre, hvor gode de er, det sætter vi pris på :-)

Super hurtig levering

Super hurtig levering, og rigtig god kvalitet af strømper.

18 czerwca 2018

Odpowiedź od BilligeSokker

Hej Frits - tak for du vil bruge lidt af din tid på at anmelde vores sokker og vores shop, det er vi meget glade for :-)

God dag til dig :-)

God kvalitet

God kvalitet, billige priser

30 maja 2018

Hej Stina

Det kan ikke siges bedre :-)

Hurtig og imødekommende…

Hurtig ekspedition og imødekommende kundeservice. Et firma, der skaber tillid og lyst til fortsat nethandel.

28 marca 2018

Hej Eigil
Tak for anmeldelsen - det sætter vi pris på :-)

Super service

Super service. Jeg var kommet til at bestille mine strømper i en forkert størrelse, så da de ankom kontaktede jeg billigsokker.dk for at få dem byttet, der var ingen problemer og de var super serviceminded :D

28 marca 2018

Odpowiedź od BilligeSokker

Hej Christian - det mangler da bare :-) Sokkerne skal jo gerne sidde godt på fødderne!

Oceniono na 5 z 5

Har bare at sige super kundeservice og…

Har bare at sige super kundeservice og et firma jeg vil bruge igen.

27 marca 2018

Odpowiedź od BilligeSokker

Hej Allan - det er vi så glade for at høre :-) en fantastisk anmeldelse at holde påske på :-)
God påske til dig

Oceniono na 5 z 5

Fik som bestilt og hurtigt.

18 marca 2018

Odpowiedź od BilligeSokker

Hej Jonathan - mange tak for din anmeldelse :-) Det varmer her i kulden!
Ha en super god dag

Oceniono na 4 z 5

God oplevelse

19 grudnia 2017

Odpowiedź od BilligeSokker

Dejligt at høre Søren... vi fortsætter det gode arbejde, så vi kan få dig op på 5 stjerner :-)

God dag

Oceniono na 4 z 5

Hurtig og nem handel

Hurtig og nem handel - dog irriterende at man ikke kan købe, uden at blive opskrevet i et abonnement.

17 grudnia 2017

Hej Klaus
Tak for anmeldelsen :-) Vi sætter altid pris på feedback.. Men i forhold til din anmeldelse skal jeg lige understrege, at man altså ikke skal have et abonnement for at handle hos os... tvært i mod! Vi har forsøgt at sætte shoppen op, så det er muligt at købe et abonnement og derigennem få en rabat! Dette er faktisk ikke (eller burde ikke) være aktivt endnu, så ved faktisk ikke en gang helt hvordan det er lykkedes dig at købe et abonnement :-)!! Men går ud fra du ikke ønsker et abonnement, hvorfor jeg selvfølgelig straks annullere det!
... og tak for din ordre, håber du bliver glad for sokkerne

God jul og godt nytår :-)

Allan / Billigesokker.dk

Oceniono na 5 z 5

god service og god kvalitet på det …

god service og god kvalitet på det leverede

9 grudnia 2017

Hej Lars.

Mange tak for den fine anmeldelse..altid rart at blive bekræftet i at vi gør det godt :-)

Glædelig jul og godt nytår :-)

Hurtigt og godt

Hurtigt og godt👌🏼

29 listopada 2017

Hej Kim

mange tak for den fine anmeldelse... Du beskriver jo så flot vores mål :-)

Super oplevelse

Super oplevelse, købte bambus boxershorts, god service og venlige medarbejdere. Hurtig og nemt - levering og betaling. 🙂👍

24 listopada 2017

Hej Morten

Fantastisk med denne gode feedback, det sætter vi stor pris på :-)

Oceniono na 5 z 5

Kun en positiv oplevelse!

Kun en positiv oplevelse!
Kommer igen når der er brug for flere sokker.

18 listopada 2017

Hej Knud

Du skal altid være velkommen :-)

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej