Oceniono na 5 z 5

Gode produkter, som jeg har brugt i flere år. Fantastisk kundeservice ift. returnering, hvis størrelsen skulle være forkert. Og endelig sindsygt hurtig levering, jeg fik min ordre samme dag!

Oceniono na 5 z 5

Købte i uge 3 10 par sokker. Modtog hurtigt min bestilling,men ved gennemgang af sokkerne var der desværre en sok med et lille hul. Dette gjorde jeg opmærksom på med et billede af sokken. Der blev st... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Skulle bruge sokker til en julegave og bestilte først d. 23/12-25 kl. 13. Til min store overraskelse fik jeg sokkerne allerede samme aften kl. 20. Det var da en utrolig fin service fra både Sorteso... Zobacz więcej

4,7

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Oceniono na 1 z 5

Ikke specielt holdbart

Jeg købte 10 par bambus strømper og efter 6 måneder var de tyndslidte og de fleste havde fået huler. Havde foventet at de kun holde i mindst et år

3 listopada 2025

Hej Mads,

Jeg kan se at det er vores bomuldssokker du har købt. Bambussokkerne er forstærket bedre, og koster derfor også lidt mere.

Men jeg håber at du er tilfreds med den løsning jeg har fundet til dig.

Oceniono na 5 z 5

Det eneste sted på nettet jeg ville købe undertøj

7 kwietnia 2026

Hej Michael,

Tusind tak for de pæne ord.

Jeg er glad for at høre, at du har været med i flere år, og at oplevelsen stadig holder niveauet. 😊

Tak for din opbakning. Det betyder meget for os.

Oceniono na 4 z 5

Fremragende sokker til prisen

12 kwietnia 2026

Hej Henriette,

Tak for de pæne ord. Jeg er glad for at du synes at kvalitet og pris hænger godt sammen.

Tak fordi du handlede hos os 😊

Mega lækre bambus sokker

Mega lækre bambus sokker

9 kwietnia 2026

Hej Trine,

Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at du er glad for bambussokkerne – de er også mine egne favoritter. 😊

Alt super

Alt super, hurtig levering.

12 kwietnia 2026

Hej Bent,

Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at alt fungerede som det skulle 😊

Tak fordi du handler hos os.

Kvalitetsvarer

Jeg har handlet hos jer før - altid kvalitetsvarer

31 marca 2026

Hej Jane,

Tak for de pæne ord.

Jeg er glad for, at du har haft gode oplevelser hos os flere gange. Tak fordi du handler hos os 😊

Rigtig gode produkter og god pasform

Rigtig gode produkter og god pasform

13 marca 2026

Hej Morten,

Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at du kan lide produkterne, og at pasformen fungerer godt for dig.

God kvalitet hurtig levering

God kvalitet hurtig levering. Produkterne er som beskrevet og til en god pris.

17 marca 2026

Hej Clemens,

Tak for de pæne ord. Jeg er glad for, at produkterne lever op til det du forventede, og at leveringen gik som den skulle.

Oceniono na 5 z 5

Gode produkter til gode priser

Gode produkter til gode priser. Bestilt mandag, ankom tirsdag. Bliver ikke meget hurtigere.
Super behagelige sokker og undertrøjerr.

9 marca 2026

Hej Morten,

Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at både sokkerne og undertrøjerne fungerer godt for dig. Og at leveringen gik som den skulle 😊

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og god servise.

Hurtig levering.
God service, jeg havde spørgsmål som blev svaret på omgående, via e-mail.

5 marca 2026

Hej Mette,

Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at både levering og dialog fungerede, som det skulle. 😊

Tak fordi du handlede hos os

Nem og hurtig handel

Jeg modtog mine varer hurtigt efter bestillingen. Dejlige produkter.

2 marca 2026

Hej Birgitte,

Tusind tak for de pæne ord. Jeg er glad for, at både leveringen og produkterne levede op til dine forventninger.

Kanon

Kvalitetsprodukter simpelthen

3 marca 2026

Hej Kurt,

Tak for de pæne ord. Jeg er glad for, at kvaliteten lever op til dine forventninger.

Tak fordi du handlede hos os 😊

Oceniono na 5 z 5

Behagelige strømper med rigtig god…

Behagelige strømper med rigtig god holdbarhed! Dejligt med farve og nummer indeni når man skal pakke vasketøj sammen. Hurtig levering og god service.

4 marca 2026

Hej Anja,
Tak for de pæne ord. Jeg er glad for, at både sokkerne og de små detaljer fungerer i hverdagen. Det er netop tanken bag dem 😊

Nem hjemmeside

Nem hjemmeside, hurtig levering og virkelig godt produkt!

25 lutego 2026

Hej Stine,

Tusind ak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at du havde en god oplevelse, og at leveringen gik som den skulle.

Rigtig god shoppeoplevelse

Fine strømper, god kvalitet, hurtig levering ⭐️

15 lutego 2026

Hej Caroline,

Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er glad for, at du havde en god oplevelse hele vejen igennem.

Oceniono na 5 z 5

Fortrød min order - ingen problem overhovedet

Jeg bestilte nogle bambus sokker og t-shirts. Det var lige til og hurtigt, men kunne se da jeg fik varen at det ikke lige fungerede for mig så valgte at returnere det igen. Det var ingen problem og super nemt at sende retur med gratis pakkelabel fra sortesokker. Og pengene kom tilbage på mobilepay den første hverdag så 10/10 for behandlingen af min order og returnering.

9 lutego 2026

Hej Henrik,

Tusind tak for din anmeldelse, og de pæne ord.

Jeg er glad for, at både bestilling og returnering forløb nemt og uden bøvl. Også selvom produkterne ikke var det rigtige for dig denne gang 😊

Fantastik

Fantastik. Jeg fik en forkert størrelse og fik tilsendt nye sokker, som tilmed var justeret i størrelse ift hvad sortesokker tænkte jeg skulle have. Super service.

2 lutego 2026

Hej Mette,

Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er glad for, at vi fik fundet den rigtige størrelse til dig, trods den første fejl fra vores side, så det endte godt 😊

God kundeservice

Fik leveret en bluse med fejl på. God kundeservice der sendte en ny samme dag.

26 stycznia 2026

Hej Simone,

Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for, at vi fik sagen løst hurtigt. Sådan skal det helst være, når noget ikke er helt som forventet. 😊

Mediano 20 sorte sokker

Købte mine første sorte sokker ved et tilfælde.

Under EM slutrunden i Tyskland hørte jeg mediano og der kunne man få 20 % rabat hvis man brugte koden

Mediano20 og købte 10 pr sokker.

Og lige siden har jeg været fast kunde ved sorte sokker de er perfekt til mig med en str 48 der er god plads og så holder de ok.

28 stycznia 2026

Hej Morten,

Tak for din flotte anmeldelse.

Det er altid lidt sjovt at høre, hvordan folk finder frem til os. Og endnu bedre at høre, når I bliver med os 😀

Jeg var selv stor forbruger af Medianos fremragende podcasts, så det var en fornøjelse at kunne gå ind i det partnerskab ⚽🧦

Og dejligt at høre, at sokkerne fungerer godt for dig.

Tak fordi du er blevet en fast del af fællesskabet. 😊

Oceniono na 4 z 5

Hurtig levering. God service

Bestilte sokkerne tirsdag aften, kunne hente dem om torsdagen.

20 stycznia 2026

Hej Elsebeth,

Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at både levering og service fungerede som forventet, og at sokkerne hurtigt var fremme.

André fra Sortesokker.dk

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej