BilligeSokker Recenzje

Wynik TrustScore: 1 na 5

Oceniono na 1 z 5

Fik reklame mail uden at have haft kontakt med dem tidligere. Dårlig stil, og hvor får de ens mail fra? Tilslutter mig de andre anmeldelser af SPAM fra dem. Tænker det indikerer de kæmper med forr... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Købte nogle sokker til 122,70 kr. ifølge fakturaen. Valgte at betale med mobilepay på webshoppen, men så kostede det pludseligt 124,09 kr. Der står intet om gebyr på mobilepay betalinger nogle stede... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Jeg har før jul bestilt bambussokker, men modtog bomuldssokker. Jeg har betalt for bambussokkerne som kostede 70 kr. mere end bomuldssokkerne. Jeg har forgæves prøvet at komme i kontakt med... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bestilt 20 par korte sokker, modtog 30 par lange i en helt anden størrelse. Mailede dem uden succes, hvorefter jeg ringede og fik at vide de ville sende den korrekte ordre. Aldrig hørt fra dem sid... Zobacz więcej

1. Sklep odzieżowy

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Vi vil være den bedste online forhandler af strømper og sokker. Vi har været igennem mange forskellige leverandører for, at finde frem til den gode kvalitet vi i dag tilbyder.

Bardzo słaba

Wynik TrustScore: 1 na 5

279 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 6

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Alt fungerer som sædvanlig!

18 maja 2019

Odpowiedź od BilligeSokker

Hej Kim - 1000 tak for anmeldelsen. Og når den kommer fra vores trofaste kunder som kommer igen og igen, ja så betyder det bare lidt mere :-)

Det er sokker

Det er sokker. De er billige.

8 maja 2019

Odpowiedź od BilligeSokker

Hej Lauge - kort og præcist :-) og tak for den pæne anmeldelse :-)

sanne

Kanon hurtigt levering 👍

6 maja 2019

Odpowiedź od BilligeSokker

Hej Rasmussen - tak for den gode anmeldelse. Vi gør en dyd ud af hurtig levering... vi kan jo ikke have folk render rundt med huller i sokkerne :-)

Fin service

Fin hurtig ekspedition

13 kwietnia 2019

Hej Flemming

Tak for den gode anmeldelse... det varmer altid! TAK :-)

God oplevelse

10 marca 2019

Odpowiedź od BilligeSokker

Hej Michael - det er jeg så glad for at høre! :-)
Og 1000 tak for du gav dig tid til at anmelde shoppen :-)

Lækre Sokker egentlig

12 lutego 2019

Odpowiedź od BilligeSokker

Hej Jesper - Jamen , det er lige nøjagtig hvad de er :-) og det er jeg så glad for du har taget dig et par minutter af din tid til at fortælle til hele verden :-)
God dag til dig :-)

Oceniono na 4 z 5

Præcis hvad man kan forvente

Præcis hvad man kan forvente.
Købte 30 par, så det var vel ca. 14 kr pr par.

Levering var dog liiidt langsommere end hvad jeg forventede.

16 stycznia 2019

Odpowiedź od BilligeSokker

Hej Nicolai - tak for din anmeldelse :-)
Og tak for feedback - vi har et mål om meget hurtig levering! Derfor er jeg rigtig ked af, at høre vi har været lidt længere om, at levere pakken hos dig :-(
Det beklager vi meget og det skal ikke gentage sig :-)
Håber du kan lide sokkerne...!
God dag til dig :-)

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering, gode sokker i god kvalitet

14 stycznia 2019

Hej Tonny
Denne anmeldelse er jeg simpelthen så glad for - for det er lige præcis vores målsætning med shoppen! Så mange tak for den!
God dag til dig og tak for du investerede et par minutter af din tid på at dele dette :-)

Oceniono na 5 z 5

Kvalitets sokker og hurtig levering.

Jeg har handlet med billige sokker 2 gange nu, og service samt kvaliteten af sokkerne er helt i top. Jeg handler her absolut gerne igen.

17 grudnia 2018

Hejsa
Mange tak for denne anmeldelse, den sætter vi stor pris... vi ved nemlig vi har gjort noget rigtigt når folk kommer igen og igen :-)
Glædelig jul :-)

Oceniono na 3 z 5

Billigt bras

Billigt bras. Man kan se lige i gennem dem. Men havde egentlig ikke forventer andet til 169 kr. så jeg er nok kun skuffet over mig selv 🙋🏽‍♂️

30 listopada 2018

Hej Martin
Tak for din henvendelse - ve elsker at få 5 stjerner, men lærer ofte mest af dem med lidt kritik, så dem lytter vi meget gerne til.. Men vi er meget kede af at sokkerne ikke lever op til dine forventninger... vi syntes jo selv vi har en rigtig god sok, som de fleste heldigvis kan lide... men det er dine fødder og din mening der tæller.
... så blot husk på at vi har evig og gratis returret på alle vores produkter.... blot send os en mail eller giv os et kald, så guider jeg dig igennem dette :-)
Glædelig jul

Oceniono na 5 z 5

Handler kun mine sokker her.

Handler kun mine sokker her.
Lækker kvalitet og god elastik der ikke blir sløv

10 listopada 2018

Odpowiedź od BilligeSokker

Hej Minou - tak for endnu en ordre, vi er så glade for at have dig med om bord :-) Vi elsker vores loyale kunder! tak... bare tak :-)
.. og glædelig jul.
Sanne.

I få alle 5 stjerner

I få alle 5 stjerner! Bum!

4 listopada 2018

Odpowiedź od BilligeSokker

Kort og præcist... og den anmeldelse er vi fane af hos os..BUM!

Oceniono na 5 z 5

Jeg modtog billige sokker.

31 października 2018

Odpowiedź od BilligeSokker

Det er vi da faktisk ret glade for du gjorde... :-) Det er altid sjovest når man får de varer man har betalt for :-) Håber da også du er glade for dem... :-)!!!

Og tak for du tog dig tid til at skrive en anmeldelse... det betyder meget for os :-)

Oceniono na 5 z 5

Nem bestilling og rigtig god kundeservice

Nem bestilling og rigtig god kundeservice. Ikke sidste gang jeg handler der (o:

6 października 2018

Odpowiedź od BilligeSokker

Vi sidder allerede og venter på du kommer tilbage igen :-) .... 1000 tak for den helt fantastiske anmeldelse!

Taknemmelige hilsner Allan

Oceniono na 5 z 5

God kvalitet jeg er fuldt tilfreds for…

God kvalitet jeg er fuldt tilfreds for den pris :)

12 sierpnia 2018

Odpowiedź od BilligeSokker

Fedt Fedt... det er vi så glade for at høre :-)

... og fedt du gav dig tid til at anmelde os her på Trustpilot.. mange tak :-)

Super firma

Super firma. Super service. Her kan roligt handle.

10 sierpnia 2018

Odpowiedź od BilligeSokker

Hej Jan - 1000 tak for din fantastiske anmeldelse, den sætter vi pris. I sær når der gik lidt kludder i leveringen - så vi er rigtig glade for vi fik det løst på en tilfredsstillende måde.
Vi ser frem til at sende mange flere sokker din vej :-)

Allan

Fine sokker

Fine sokker, hurtig levering, gode priser.

31 lipca 2018

Odpowiedź od BilligeSokker

Jamen, det kunne jeg jo ikke have skrevet bedre selv.... De 3 vigtigste parametre for os :-)
1000 tak! :-)

God dag til dig.

Sanne

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej