BilligeSokker Recenzje

Wynik TrustScore: 1 na 5

Oceniono na 1 z 5

Fik reklame mail uden at have haft kontakt med dem tidligere. Dårlig stil, og hvor får de ens mail fra? Tilslutter mig de andre anmeldelser af SPAM fra dem. Tænker det indikerer de kæmper med forr... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Købte nogle sokker til 122,70 kr. ifølge fakturaen. Valgte at betale med mobilepay på webshoppen, men så kostede det pludseligt 124,09 kr. Der står intet om gebyr på mobilepay betalinger nogle stede... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Jeg har før jul bestilt bambussokker, men modtog bomuldssokker. Jeg har betalt for bambussokkerne som kostede 70 kr. mere end bomuldssokkerne. Jeg har forgæves prøvet at komme i kontakt med... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bestilt 20 par korte sokker, modtog 30 par lange i en helt anden størrelse. Mailede dem uden succes, hvorefter jeg ringede og fik at vide de ville sende den korrekte ordre. Aldrig hørt fra dem sid... Zobacz więcej

1. Sklep odzieżowy

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Vi vil være den bedste online forhandler af strømper og sokker. Vi har været igennem mange forskellige leverandører for, at finde frem til den gode kvalitet vi i dag tilbyder.

Bardzo słaba

Wynik TrustScore: 1 na 5

279 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 6

Napisz recenzję

Levering og kundeservice skidt

Jeg har bestilt sokker fra billigesokker.dk. De sendte dem desværre i forkert størrelse. Jeg klagede, og de lovede at sende nogle nye. Dette er ikke sket og jeg har sendt flere rykkere, som de nu ikke svarer på. De svarer ligeledes heller ikke på deres chat.
Der er gået over 14 dage siden de trak pengene, og der er stadig ikke sket noget.

31 października 2021

Hurtig leveringstid,rodet afhentning

Hurtig levering, dog utrolig bøvlet med post nord' pakkepost.
Jeg bestilte 10 par bambus strømper som skulle være uden elastik, her er der var 4 cm elastik i anklen, så de er ubrugelige for mig, ved nærmere eftersyn er der hul på flere af strømperne, jeg kan ikke engang være bekendt at give dem væk.
Returlabel var der ingen af.
Så alt i alt så har det været en rigtig dårlig handel.
😡😡😡😡😡😡😡😡😡

11 marca 2021

Hej Margrethe - er ked af din oplevelse med os på Billigesokker.dk

Det er valgfrit om vil have pakken sendt til pakkepost eller hjem til privaten, du har valgt pakkepost, så den del kan jeg ikke gøre så meget ved.

Vi har aldrig nævnt at vores bambussokker er uden elastik, så det ved jeg ikke helt hvor du har hørt henne?

Men er ked af at høre du oplever der er hul i vores sokker, sådan skal det selvfølgelig ikke være, og heldigvis ikke noget vi hører om ret tit.

Returlabel kan hentes gratis på shoppen, hvilket også betyder at der er gratis returfragt, som der står i vores handelsbetingelser - det syntes vi selv er en ret fin service, så du er meget velkommen til at sende sokkerne retur, så får du selvfølgelig refunderet beløbet :-)

Du er også velkommen til at skrive til os på hej@billigesokker.dk hvis du har yderligere spørgsmål.

God dag :-)

Mvh Allan / Billigesokker.dk

Oceniono na 4 z 5

Jeg er ved at lægge en ordre

Jeg er ved at lægge en ordre, og som altid tjekker jeg lige Trustpilot, jeres hjemmeside for overordnede pæne anmeldelser, men jeg kan ikke rigtig forstå, at i ikke har reageret på de negative anmeldelser, i over 12 måneder,
det er lidt ærgerligt når i ellers generelt får pæn og omtale.
Hvordan gør jeg, hvis størrelsen på de 12 par boxershorts jeg er ved at bestille, ikke passer mig og jeg gerne vil have dem byttet eller pengene tilbage?
Mvh Brian Chrestensen

Edit....
Tak for fyldestgørende svar, dette kunne dog godt have været sket lidt hurtigere.

26 lutego 2021

Hej Brian

Vi plejer faktisk at svare på alle henvendelser, da vi også bruger den kritiske feedback til at gøre vores lille shop bedre :-) Så det er en god pointe og vil straks få fulgt op alle henvendelser.

Du kan hente en gratis returlabel på shoppen, som også betyder gratis returfragt, så kan vi derfra enten bytte dem til en anden størrelse eller få pengene retur :-)

God dag - og tak for du tog dig tid til lidt feedback til os.

Edit... Enig i at jeg skulle have været hurtigere på tasterne... vil anstrenge mig til det yderste for at få den op på 5 stjerner næste gang :-)

Mvh Allan / Billigesokker.dk

Elendigt

Elendigt! Bestilte sokker 12.2 og har intet modtaget. Har kontaktet firmaet via mail 0 svar.

24 lutego 2021

Hej Kjell

Du skulle meget gerne have modtaget sokkerne? Beklager hvis der har ventetid på sokkerne, det er vi heller ikke selv så vilde med når det sker!!

Håber du trods alt er glad for sokkerne :-)

God dag

Brugervenlig hjemmeside

Brugervenlig hjemmeside, levering til tiden og dermed en god oplevelse - TAK!

14 stycznia 2021

Odpowiedź od BilligeSokker

Dennis mange tak for den positive anmeldelse :-)

God dag.

Oceniono na 3 z 5

Jeg købte 30 par ankelsokker

Jeg købte i Januar 2020 30 par ankelsokker. Sokkerne er fine at have på men jeg må konstatere at kvaliteten simpelthen er for ringe. Efter få ganges brug (nogle allerede efter 1. dags brug) er der huller ved storetåen ved minimum en trediedel. Jeg har dd. skrevet til billigesokker.dk som tilbød at jeg kunne returnere eventuelle ubrugte sokker, hvilket jeg naturligvis ikke kan bruge til noget som helst, da alle sokkerne naturligvis har været i brug jf. den ringe holdbarhed. Ved 30 par på seks måneder har alle sokkerne været i brug max. 6 gange hvoraf flere af sokkerne som sagt allerede er hullede og andre er tyndslidte ved storetåen. Sokkerne er købt i den korrekte størrelse og er blevet brugt stort set kun i sneakers og i badesandaler. Jeg er klar over at prisen taget i betragtning, skal man næppe forvente at have sokker for livet i sådanne 30 par, men det her er alligevel FOR ringe.
Jeg har også købt boxershorts samme sted som jeg, indtil videre, er fint tilfreds med, men ender alligevel med een stjerne pga. firmaets manglende lyst til at tilbyde anden løsning end at til ubrugte sokker tilbage. Jeg tror sgu' at jeg ville have beklaget overfor en utilfreds og skuffet kunde og sagt jeg sender sgu' lige 5-10 par sokker (det ville næppe koste dem mange kroner) som kompensation for den ringe kvalitet, og så har man vist lidt velvilje og havde ikke fået en dårlig anmeldelse. Sådan er vi så forskellige ...

Update: Efter denne anmeldelse har jeg været i kontakt med billigesokker.dk som har leveret en ny og anden model af sokkerne, som jeg er spændt på at afprøve kvaliteten af. Forløbet har været lidt turbulent, men billigesokker.dk har trods alt strukket sig en del for at prøve at få det her løst hvorfor jeg nu har ændret min bedømmelse fra en til tre stjerner.

12 czerwca 2020

Odpowiedź od BilligeSokker

Hej Claus - tak for at bruge lidt tid på at revurdere din oplevelse - vi vil anstrenge os alt vi kan få at den højere op næste gang :-)

God dag.

Hurtig og nemt køb

Hurtig og nemt køb
Når der opstår problemer, kan man ikke forvente bedre kundeservice.

16 lutego 2020

Hej Camilla
Tak for din anmeldelse - dejligt at høre at processen for køb var nem, det er absolut et mål for os at den skal være.... MEN vi er selvfølgelig kede af at sokkerne ikke lever op til forventningerne, men der skal selvfølgelig ikke gå hul på dem efter meget lidt brug, så hvad der er sket aner jeg ikke, heldigvis ikke noget vi hører så ofte, men husk vi har gratis returfragt, så send endelig sokkerne retur, så får du selvfølgelig refunderet dit køb.
Sender dig lige en mail ift returlabel osv.
Beklager meget!!

Allan

Lækre sokker. Hurtig levering

16 lutego 2020

Odpowiedź od BilligeSokker

Hej Jørn - mange tak for anmeldelsen :-)
pænt af dig at bruge lidt af din tid på at skrive om din oplevelse - TAK!

Sanne

Oceniono na 2 z 5

Gode sokker - Dårlig service

Bestilte 2x 10 par ankel sokker.
Modtog 2x 10 par alm. sokker (fuld længde)

Sendte dem en mail om det for 12 dage siden, og de har endnu ikke svaret.

Har købt ankel-sokkerne før, og er virkelig glad for dem. Kunne godt finde på at købe igen og håbe på at de så ikke sender de forkerte varer, da der tilsyneladende ikke er meget hjælp at hente, når de laver fejl.

29 stycznia 2020

Hej Daniel
Har netop sendt dig en mail.

Din mail var desværre røget forbi mig og det er absolut ikke vores procedure ikke at reagere på henvendelser - tvært i mod. Men uanset så sender vi selvfølgelig de"rigtige" sokker afsted i dag :-)
Beklager meget fejlen!

God dag

Allan

Oceniono na 3 z 5

en uge siden købet og stadig ikke…

Opdatering per 6.1.2020:
Efter at have skrevet til virksomheden, fik jeg mail tilbage om at der var kursus, så derfor var der forsinkelser. Fik bekræftelse på afsendelse og der var smidt nogle ekstra sokker i posen, hvilket er en fin gestus og plaster på såret.

*********
Oprindelige anmeldelse:
en uge siden købet og stadig ikke modtaget noget! Dårlig stil

16 grudnia 2019

Hej Rene
Tak for din anmeldelse, selvom en 1-stjernet anmeldelse ikke er hvad vi gerne vil samle på :-)
hvis ret skal være ret, har vi i dag mandag og du lagde din ordre i onsdags.. så næsten en uge.... men uanset er det selvfølgelig beklageligt at du har skulle vente på din ordre... jeg var desværre på kursus i sidste uge onsdag - fredag og kunne derfor ikke sende ordrene afsted! Det skulle set i bakspejlet nok have været tydeligt på shoppen og det beklager jeg, det er min fejl! pakken sendes afsted i dag og skulle meget gerne være fremme i morgen! Beklager ventetiden og ulejligheden
God Jul :-)

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej