Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

SURT SHOW Jeg ville så gerne til kreativ messe den 24.1.2026, men lige meget som jeg forsøgte og skrev i alle felter, kunne jeg ikke betale. HVAD BILDER DE SIG IND?

Oceniono na 5 z 5

Fremragende koncertoplevelse - Mads Langer er fantastisk akustisk og elsker hans små anekdoter og lydhørhed overfor publikums ønsker. Samtidig følte man faktisk at arrangørerne tog corona alvorligt -... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Jeg har købt og betalt for 6 billetter og os medtaget dem, men da det så bliver aflyst, pga manglende tilmeldninger, skriver jeg til deres kundeservice jeg naturligvis vil have mine penge tilbage, har... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Hvis du ved en fejl køber de forkerte billetter, er der absolut INGEN vej tilbage. Hos Ticketmaster er der 72 timers fortrydelsesret. Det kunne Billet.dk lære meget af. Præcis som de kunne øve sig en... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sprzedaż biletów na imprezy i wydarzenia

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Hej! Vi er Billet.dk, en af Danmarks største og mest etablerede billetbureauer, der sælger masser af billetter til mange arrangementer over hele Danmark. Det er vi stolte af!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Lynhurtig service!

5-stjernet oplevelse. Jeg var i tvivl om mine billetter var gyldige, og skrev til Billet.dk. Indenfor 5 minutter svarede de tilbage og havde løst alle mine problemer, endda med en personlig hilsen!

10 sierpnia 2020

Printe billet

Alt fungerede umiddelbart upåklageligt fra billet.dk’s side. Eneste minus var at der stod angivet at billetterne skulle printes og medbringes fysisk. Det er muligt fejlen ligger hos arrangøren og ikke billet.dk, men vi havde slet ikke billetten fremme til koncerterne - vi skulle blot oplyse pladsnr. og navn.
Vi brugte timer på at finde en mulighed for at printe noget, de fleste efterhånden bør kunne se elektronisk. Vi spilder unødigt papir og udsætter potentielt en billetkontrollør for at skulle røre ved en masse fysiske billetter i ganske få sekunder.
Så min bøn er: opdatér jeres procedure for hvornår der skal medbringes printede billetter, så det kun gælder, når det virkelig er nødvendigt.
Udover denne lille ting, var alt i skønneste orden! :)

Odpowiedź od Billet.dk

Kære Diana, tak for din anmeldelse. Det er korrekt at vi som standard skriver at billetterne skal printes og medbringes. Årsagen bunder i store koncerter hvor der skal lukkes rigtig mange ind samtidig. Alle målinger viser at det går langt hurtigere hvis publikum har billetten med på papir, end hvis de viser den på en telefon. Det tager bare noget længere tid for de fleste at låse telefonen op, bladre mellem flere billetter på skærmen m.m. Desuden sker det jo at telefoner løber tør for strøm, at man pludselig ikke kan hente billetten p.g.a. manglende forbindelse i indgangen og alt den slags. Så hvis de fleste har billetten med på papir giver det langt mindre kø til store koncerter. Desuden kan vores billetscannere scanne billetten fra en meters afstand, så publikum skal blot holde billetten op, så kan vi kontrollere den. Så løb vi i ind i Covid-19, hvor alle koncerterne pludselig er meget mindre, og der gælder helt andre regler. Her har vi arbejdet med arrangørene om at finde måder at sælge billetter og stille op til koncerten på, så det blev Covid-19-forsvarligt. Når man starter salget til en koncert er det ikke altid 100% fastlagt, hvordan selve kontrollen kommer til at fungere på dagen, så derfor har vi ikke kunnet ændre i vores faste beskrivelse af bl.a. billetkontrol. Men på bl.a. 5700 Summer fandt vi en måde hvor vi i de fleste tilfælde slet ikke behøver at se billetten, fordi der i forvejen blev stillet op efter den måde billetterne blev solgt på, så indgangen kom til at køre mest fleksibelt uden køer og kontrol. Jeg er ked af at i måtte bøvle med at få billetterne printet, vi overvejer at ændre vores generelle beskrivelse til at man f.eks. til mindre koncerter sagtens kan vise billetterne på telefonen eller andre elektroniske måder. Tak for din feedback og for anmeldelsen!

MUSIK

Super nemt og hurtigt, selvom der var mange om buddene til 5700 SUMMER!

Odpowiedź od Billet.dk

Ja der var run på. Tak for din anmeldelse.

Oceniono na 5 z 5

Billetten ankom på mail umiddelbart…

Billetten ankom på mail umiddelbart efter bestilling. Arrangementet var helt og aldeles fremragende :)

Odpowiedź od Billet.dk

Kære Helle, jeger glad for at alt fungerede som det skulle! Tusind tak for anmeldelsen.

Nemt hurtigt

8 sierpnia 2020

Odpowiedź od Billet.dk

Tusind tak Rebecca. Nemt og hurtigt er bare det bedste!

Altid godt 👍😎

Odpowiedź od Billet.dk

Kære Brian, tak for din anmeldelse. Du lyder som en tilbagevendende kunde! Det sætter vi meget pris på.

Oceniono na 5 z 5

Her fra 'god vind frem over.

Her fra 'god vind frem over.
Gode tiltag, som virker spændende!
Niels Otto

Odpowiedź od Billet.dk

Tusind tak Niels Otto - det er vi meget glade for at høre, og ønsker også dig rigtig meget medvind fremover.

Nemt at bestille

Nemt at bestille. Overskuelighed. Og fint at man bare selv kan printe billetter.

Odpowiedź od Billet.dk

Tusind tak for din anmeldelse, den sætter vi meget pris på.

Nemt at booke

Nemt at booke, printe billetter. og fin info undervejs.
Rigtig fin oplevelse, Vi vender tilbage. :-)

Super, så ses vi!

Perfekt

Det hele var perfekt

Odpowiedź od Billet.dk

Tusind tak for den dejlige anmeldelse. Sig til hvis vi kan hjælpe med noget en anden gang.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej