Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

SURT SHOW Jeg ville så gerne til kreativ messe den 24.1.2026, men lige meget som jeg forsøgte og skrev i alle felter, kunne jeg ikke betale. HVAD BILDER DE SIG IND?

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Jeg har købt og betalt for 6 billetter og os medtaget dem, men da det så bliver aflyst, pga manglende tilmeldninger, skriver jeg til deres kundeservice jeg naturligvis vil have mine penge tilbage, har... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Hvis du ved en fejl køber de forkerte billetter, er der absolut INGEN vej tilbage. Hos Ticketmaster er der 72 timers fortrydelsesret. Det kunne Billet.dk lære meget af. Præcis som de kunne øve sig en... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sprzedaż biletów na imprezy i wydarzenia

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Hej! Vi er Billet.dk, en af Danmarks største og mest etablerede billetbureauer, der sælger masser af billetter til mange arrangementer over hele Danmark. Det er vi stolte af!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Super

Super helt tilfreds

Odpowiedź od Billet.dk

Tusind tak for anmeldelsen. Den varmer.

Oceniono na 5 z 5

Alt i alt en nem og fin måde at…

Alt i alt en nem og fin måde at bestille billet på.

Odpowiedź od Billet.dk

Kære Susan, det glæder mig at du havde en god oplevelse, og vi håber at vi kan sælge dig en billet til en anden oplevelse en anden god gang.

Super god kundeservice

Super god kundeservice! Om jeg slet ikke havde modtaget en mail med billetter, eller om jeg af vanvare havde fået den smidt i papirkurven, fandt vi aldrig ud af. Men kundeservice reagerede inden for få timer og sendte billetterne igen.

Odpowiedź od Billet.dk

Tak for anmeldelsen, vi prøver at hjælpe alle hurtigst muligt.

Fint.

Fint, ok, udmærket.

Odpowiedź od Billet.dk

Tusind tak for de 5 stjerner, det varmer meget.

godt med godt på

Odpowiedź od Billet.dk

Tak Stine, vi er super glade for at du have en god oplevelse.

Koncert

Det var en god koncert

Odpowiedź od Billet.dk

Det glæder os at du havde en god oplevelse på koncerten, og tusind tak for at dele din oplevelse.

Fremragende koncertoplevelse

Fremragende koncertoplevelse - Mads Langer er fantastisk akustisk og elsker hans små anekdoter og lydhørhed overfor publikums ønsker. Samtidig følte man faktisk at arrangørerne tog corona alvorligt - god afstand mellem stole og det blev fortalt så alle forstod det hvad der var acceptabel opførsel og hvad var bortvisningsgrund! Så man følte sig sikker fra starten.
Stor tak til dem og Mads Langer.

Odpowiedź od Billet.dk

Kære Anette, tusind tak for at dele din oplevelse, vi deler den fluks med arrangørene af koncerten.

Oceniono na 2 z 5

Gebyr urimeligt højt

20 kr. i gebyr for en billet til 100.-
Det er liige i i overkanten.

Odpowiedź od Billet.dk

Hej Kim, tak fordi du deler din oplevelse. Jeg kan sagtens se at det virker højt set på dette enkelte arrangement. Årsagen er, at arrangøren står bag en lang række arrangementer, og de har ønsket at der skulle være det samme gebyr på tværs af alle koncerterne og talks, og prisen blev sat til de 20 kr som du nævner. Vi talte netop om at det ville virke som meget på de få billige arrangementer, men her har arrangøren i stedet blot sat billetprisen lidt lavere, for at kompensere for det lidt høje gebyr på netop dette arrangement, så du er absolut ikke blevet snydt. Jeg håber det var et godt arrangement.

Skide godt

Skide godt!!!!!!

Odpowiedź od Billet.dk

Wow, tak for anmeldelsen Lærke!

Oceniono na 1 z 5

Jeg er stærkt utilfreds med servicen og…

Jeg er stærkt utilfreds med servicen og behandlingen hos Billet.dk.

Jeg har købt 7 billetter til Den grønne i Nyborg den 22. august - fair nok, at de rykker datoen. Problemet er bare det, at jeg bliver 60 år den dag de har rykket det til og skal holde fest (hvis Covid 19 er under kontrol). Det har jeg skrevet til Billet.dk, men desværre, de har en eller anden § 9, der siger, at de ikke kan refundere. Havde det været en anden dag, så havde det været i orden med mig. Men jeg mener, jeg har betalt for 7 billetter, det er trods alt ikke småpenge - for mig.
Har prøvet at ringe, deres svarer siger at i ferieperioden juli har de kun åbent for mail mellem kl. 8-20, så fint - men nu er vi i midten af august - og telefonen bliver stadig ikke taget.
Billet.dk - hvor er jeres service? Jeg kommer til at fortælle vidt og bredt om dette her, for jeg er stærkt utilfreds med jer.

Odpowiedź od Billet.dk

Kære Tina, tak for din anmeldelse og for at du deler dit syn på tingene. Bare lige for rede tingene lidt ud, så er det ikke os (Billet.dk) der er arrangør, vi formidler billetkøbet på vegne af arrangørene. Det er arrangøren der har ansvaret for koncerten og sætter rammerne for det, og arrangøren er blevet tvunget til at flytte koncerten p.g.a. den igangværende pandemi. Da koncerten blev flyttet, blev det meldt ud på mail til alle billetkøbere, via Facebook og andre sociale medier. Arrangøren har sat en klausul op ved billetsalget, at skulle det blive flyttet, har de ret til at fastholde billetkøbet til den nye dato, og den har du accepteret ved købet. Det er sjældent at den er i brug, men det har altså været nødvendigt her, for at kunne sikre at koncerten kan gennemføres, og at du kan få noget for pengene. Det er selvfølgelig stærkt uheldigt at du selv planlægger noget på den nye dato (tillykke med fødselsdagen) men svært at tage højde for, når en hel turne skal rykkes et helt år. Har du prøvet at gå i dialog med arrangøren om dit billetkøb kan byttes til noget andet, eller om der evt. kan findes en anden løsning på din udfordring? Jeg er meget ked af at du mener at Billet.dk yder en dårlig service, vi prøver faktisk at svare alle hurtigt og i et ordentligt sprog, og jeg kan se at vi svarede tilbage på din første henvendelse kort tid efter at du kontakte os første gang. Vi har medarbejdere hjemsendt på løn-kompensation, og de tilbageværende kæmper så hårdt de kan for at gøre alle glade, og vi takker for din forståelse og fleksibilitet i denne hårde tid for kulturbranchen.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej