SURT SHOW Jeg ville så gerne til kreativ messe den 24.1.2026, men lige meget som jeg forsøgte og skrev i alle felter, kunne jeg ikke betale. HVAD BILDER DE SIG IND?
Fremragende koncertoplevelse - Mads Langer er fantastisk akustisk og elsker hans små anekdoter og lydhørhed overfor publikums ønsker. Samtidig følte man faktisk at arrangørerne tog corona alvorligt -... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har købt og betalt for 6 billetter og os medtaget dem, men da det så bliver aflyst, pga manglende tilmeldninger, skriver jeg til deres kundeservice jeg naturligvis vil have mine penge tilbage, har... Zobacz więcej
Hvis du ved en fejl køber de forkerte billetter, er der absolut INGEN vej tilbage. Hos Ticketmaster er der 72 timers fortrydelsesret. Det kunne Billet.dk lære meget af. Præcis som de kunne øve sig en... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Hej! Vi er Billet.dk, en af Danmarks største og mest etablerede billetbureauer, der sælger masser af billetter til mange arrangementer over hele Danmark. Det er vi stolte af!
Postboks 284, 5700, Svendborg, Dania
- kundeservice@billet.dk
- billet.dk
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Dårlig kundeservice - mail og telefon
Har desværre ikke modtaget mine ebilletter og kan ikke få fat på billet.dk. Hverken deres mail, kundeservice på siden eller telefonen bliver besvaret. Angiveligt skulle man kunne ringe i hverdagene mellem 10 og 13, men dette er ikke tilfældet. Står og skal til foredrag i aften og har stadig ikke min billetter. Jeg har sendt dem alt de skal bruge for at kunne sende dem igen, men som sagt så gider eller kan de ikke svare tilbage. Det synes jeg er for ringe. Lad være med at prale af telefontider hvis ikke de bruges.

Koncert aflyst uden besked
Jeg har helt tilfældigt opdaget, at en koncert jeg har billetter til, er aflyst. Har intet hørt fra billet.dk, selvom koncerten er i næste uge. Når man ringer til dem, får man besked på at skrive til dem. Andre der har oplevet lignende problemer?
Utroligt ringe kundeservice
Jeg har en igangværende sag som har forløbet over de sidste 3-4 uger. Det handler sig om at jeg skal have en refundering af nogle billetter som jeg har fået at vide jeg sagtens kan, og Billet.dk har tilmed skrevet til mig for 3 uger siden, at jeg ville modtage beløbet indenfor en uge, hvilket jeg ikke har gjort.
Billet.dk har ikke besvaret mine mails de sidste 2 uger.
Kan det passe
Kan det passe, at I jeres salgsbetingelser, vil I ikke refundere billetter, selvom koncerten ikke kan gennemføres den pågældende aften, hvis den kan flyttes til en anden dato?
Hvad hvis vi ikke kan den nye aften?
Hvad sker der lige med jeres kø på…
Hvad sker der lige med jeres kø på telefonen. Er nu blevet smidt af flere gange. Det er altså dårlig service!!!

Fantastisk kundeservice!
Fantastisk kundeservice!
Vi stod og kunne ikke finde billetterne timer inden et foredrag. 30 min efter vi havde mailet til dem fik vi billetterne gensendt.
Hurtig respons og behandling fra…
Hurtig respons og behandling fra kundeservice. Vi var meget tilfredse.
Afbestillingsgaranti er rent fup!
Jeg bestilte 2 billetter til midtfyns-festivalen med afbestillings-garanti. Den garanti er det rene svindel, det er praktisk taget umuligt at få refunderet. Reglerne er sådan at man faktisk skal være død for at kunne aflyse - og er man død, så skal man henvende sig personligt.
100% svindel!
Mangler tilbagemelding!!
Vi har 2 gange udfyldt en online skabelon mht refundering af koncertbilletter. Der var tilkøbt afbestillingsgebyr, og dokumentation for begrundelse hvorfor vi ikke kunne komme, blev vedhæftet! (Det er endda en af de grunde, I selv nævner på listen som gyldig grund) . Der er intet sket , - vi er ikke engang blevet kontaktet trods mange mails til jer ( man kan jo ikke ringe til jer!) Fair nok med hjemsendelse af jeres medarbejdere i disse tider, men selvom vi har skrevet vort tlf.nr. i mailen har vi intet hørt…..
Der er gået flere mdr siden jeg skulle…
Der er gået flere mdr siden jeg skulle have mine penge retur fra en koncert. De sagde de var overført til min konto d.15/4-21, efter mange mailkorrespondancen hvor de påstår de er overført. Finder de sjovt nok ud af der er sket en fejl og lover de er på min konto dagen efter. Nu er der gået yderligere 3 dage og de står stadig ikke på min konto.
Der er næsten gået 2 måneder og har…
Der er næsten gået 2 måneder og har stadig ikke modtaget penge retur for aflyst koncert, mega dårligt 😡 Har lige modtaget fra ticketmaster, der tog det 11 dage. Køber aldrig ved billet.dk
Thumbs Up 👍🏼
Tak for den store hjælp med at få styr på mine billetter 🌸 beklager min utålmodighed og mine retoriske svadaer🤪.....
thumbs up til jer 👍🏼

Super arrangementer
Hurtigt
Hurtigt, nemt og effektivt. Særlig glad for de efterfølgende meddelelser om
specielle forhold for arrangementet, p.g.a corona-situationen-

Yderst tilfreds!
Yderst tilfreds med vores oplevelser ifm. køb af koncertbilletter på Billet.dk 😃

Odpowiedź od Billet.dk
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.