Min ellers velfungerende elcykel begyndte at trække ujænt. Motor trak kun når een pedal blev trådt ned. Valgte Ellum Bike Shop, fordi så var der direkte kontakt til reperatør. Det var en rigtig god... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har pt min cykel sag liggende i bike apps - trods sagen ikke er færdig bearbejdet har de slettet mine data - alt er slettet ingen historik på min nye cykel som. Har børnesygdomme . . har intet om dag... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg vil gerne give Bilka Tilst kæmpe ros for håndtering af og udførelse af garantireperation af min elcykel. Helt fantastisk så hurtigt jeg havde en perfekt fungerende cykel retur igen! Jeg er SÅ til... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Mest useriøse virksomhed til dato. De vare der kommer derfra er defekte og lever slet ikke op til standarden som beskrevet, hos både dem, føtex, bilka, ja alle steder. De tilbagebetaler ikke penge,... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bikerep A/S varetager garantireparationer og service af elcykler købt hos COOP. Landsdækkende mekanikerservice med fokus på venlig og hurtig hjælp. På Mustang-elcykler får du: - 2 års garanti på batteri - 2 års garanti på motor - 5 års garanti på stelbrud Bemærk venligst: Al henvendelse sker direkte til COOP, som efterfølgende opretter sagen hos os. sliddele er ikke dækket af garantien.
Langdyssen 6, 8200, Aarhus N, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Ved virkelig ikke hvad H..... bikerep bilder sig ind😡
Er blevet hagget af dem, med alle mine oplysninger og som bliver delt rundt på nettet, skønt at jeg ALDRIG har handlet med dem😡😡😡
Fandt desværre først ud af det Idag, da jeg fik en besked fra en fra darkwep, som jeg heller ALDRIG har været på, at alle oplysninger om mig er lagt ud der, som tlf nr, fødselsdag, password mm.
Men det bliver anmeldt imorgen. Det her vil jeg virkelig ikke finde mig i😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Ualmindelig hurtig service, behagelige mennesker og god attitude. Min cykel kunne slet ikke køre, og det fiksede de på 2 arbejdsdage.

Odpowiedź od Bikerep A/S
Venlig betjening og opgave løst, hvor der var tale om reparation under garantien. Synes dog adgangsforholdene er en udfordring.

Odpowiedź od Bikerep A/S
Jeg fik ordnet min reparation fra dag til dag.
Var henvist gennem Coop

Odpowiedź od Bikerep A/S
Fik cyklen repareret hjemme som aftalt.
Lidt ventetid, eller 5 sterner

Odpowiedź od Bikerep A/S
Super tilfreds... Vores ladcykel blev hentet som aftalt - og afleveret før det forventede tidspunkt. Fantastisk service og kan varmt anbefales.

Odpowiedź od Bikerep A/S
Enormt kundefokuseret og meget fleksibel. Et rat menneske som leverer god service og laver tingene så de er i orden

Odpowiedź od Bikerep A/S
På en ny elcykel passede batteriet ikke, så det kunne sættes i. Bikerep valgte så at file på delene for at få dem til at passe bare så nogenlunde sammen.
Det er ikke OK på en ny cykel.

Odpowiedź od Bikerep A/S
Super tilfreds med jeres service. Fik min cykel afhentet og leveret fra/på hjem adressen. Virkelig høflig service ved begge besøg.

Hurtig respons flink mand
Smart at i kommer på hjemmeadressen
men det var godt at jeg kunne tale engelsk :-)

Odpowiedź od Bikerep A/S
Hurtig og god service, kom på min adresse og reparere min cykel. da jeg ikke havde mulighed for at komme til dem

Odpowiedź od Bikerep A/S
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.