Witam Wszystkich Zainteresowanych. Moje doświadczenie z zakupem w tym sklepie jest jak najbardziej POZYTYWNE. Rower zakupione w bardzo dobrej cenie , przesyłka z Hiszpani do Niemiec w bardzo szybkim... Zobacz więcej
Na początku mocno wahałem się zakupu edge 1040 bundle. Przesyłka z Hiszpani do Polski tym bardziej podkręcała moje obawy. Towar oryginalnie zapakowany, przesyłka jak na ta odległość bardzo sprawna. Ko... Zobacz więcej
Sklep Bikeinn podaje cenę w PLN, co sugeruje, że zapłata będzie w PLN ale w rzeczywistości "po cichu" rozlicza zapłatę w Euro, co naraża nieświadomego kupującego na dodatkowe koszty, tj. koszty przewa... Zobacz więcej
Poczytałem, zapoznałem się z różnymi specyfikacjami sprzętu, zamówiłem i otrzymałem rower. Przesyłka dotarła do Warszawy dobrze zabezpieczona (dobrze zabezpieczony mocny karton na drewnianej palecie)... Zobacz więcej
Bikeinn is an online retailer that specialises in cycling equipment, providing cycling enthusiasts around the world with everything that they need to enjoy the sport. The Bikeinn team is highly knowledgeable and is dedicated to helping every customer to get the most enjoyment from their cycling, no matter their age, skill or experience. Bikeinn’s range is large and comprehensive, featuring many leading international brands such as Castellli, Sportful and Spiuk. The online shop stocks bikes, clothes and accessories, which are suitable for everyone - from beginners to full-time enthusiasts. All of Bikeinn’s top quality products are sold at the best possible price, with further discounts available via exclusive sales and offers. The Bikeinn team offers top quality customer service and online support. Bikeinn is one of 18 spezialized stores in sports within the Tradeinn group, with over 2.600.000 references in a HQ storage of 30.000m2 and over 10.000 trusted brands available to ship to 180 countries around the world. We rely on the opinion of more than 20 million customers who have bought in a totally secure way. Shipping & secure payment! Visit us today at www.bikeinn.com
Carrer Pirineus 9 , 17460, Celrà, Hiszpania
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
No cóż. Mój pierwszy kontakt z firmą BikeInn i odrazu niefortunny. Zamówienie złożone 20.04.2023, dotarło do mnie dopiero 9.05.2023, ale nie długi czas jest tu problemem, ale stan i niekompletność przesyłki. Otóż w kartonie brak było jednego z trzech zamówionych przedmiotów. Po wymianie postów miedzy mną a także reprezentującym mnie synem (język angielski) a firmą BikeInn sprawa została zamknięta przez sprzedawcę z powodu przekroczenia czasu na odpowiedź, który wyniósł 48 godzin. Drogi sprzedawco, nie dysponuję czasem na bieżąco. Zawiodłem się i nie polecam Was !
Odp. 31.05.2023.
Ależ szanowne BikeInn, właśnie w powyżej opisany sposób zamknęliście całość procesu reklamacji !!!

Odpowiedź od Bikeinn
Kask zamówiony 14 maja, do dziś przesyłka nie dotarła, nie wiadomo co się dzieje i czy w ogóle będzie.

Odpowiedź od Bikeinn
W dniu 15.04.2023 został zakupiony rower SPECIALIZED Jett 20. Po 17 dniach towar został dostarczony do magazynu sprzedającego. 03.05.2023 rower wysłany. W dniu 04.05.2023 status przesyłki zmienił się na "Anulowana". Napisałem 2 prośby o wsparcie w dniach 07.05.2023 i 08.05.2023. Nie otrzymano odpowiedzi.
Upd 1: 11.05.2023 status paczki zmieniony na "Towar jest w drodze".
Przesyłka nie jest śledzona na stronie przewoźnika. Wymaga indeksu odbiorcy. Wprowadzony indeks odbiorcy nie pasuje.
Upd 2: 12.05.2023 paczka została dostarczona do Hiszpańskiego miasta Cerla. Aplikacja mówi - zamówienie zrealizowane! Oszustwo! Nie otrzymałem paczki!
Upd 3: 16.05.2023 Paczka została zwrócona do sklepu. Bikeinn zwrócił pieniądze. Zwrócono pełną kwotę, w tym koszt wysyłki.
(Numer zamówienia: 38233247)

Odpowiedź od Bikeinn
Numer zamówienia 37845515, numer zwrotu 3936226. Dostałem rower z uszkodzonym gwintem w korbie do pedała. Proces reklamacji rozpocząłem (2023-04-10). Po dostarczeniu wszystkich zdjęć w dniu (2023-04-18) otrzymałem wiadomość "Dear customer,
we would like to inform you that we are consulting this issue with our logistic department. We will contact you back as soon as we have more information.
We apologize for any inconvenience and appreciate your patience.
Kind regards, Tradeinn Team"
Reasumując dostałem uszkodzony sprzęt, a reklamacja trwała tyle, że poszedłem sam do serwisu i naprawa kosztowała kilka euro.

Odpowiedź od Bikeinn
Zamówiłem (37983793) rower w atrakcyjnej cenie, opłata została pobrana, dostałem potwierdzenie z datą realizacji, następnego dnia zauważyłem na stronie, że zamówienie zostało anulowane, nie dostałem żadnej informacji, obsługa klienta nie umiała zaproponować żadnego rozwiązania tej sytuacji, pieniądze zwrócili po kilku dniach, nie polecam

Odpowiedź od Bikeinn
Zamówienie 25/03 - hamulce MT501. Sklep pokazywał dostawę na 27/03 (towar dostępny). Dnia 26/03 paczka została wysłana do Warszawy. Niestety mamy dziś 03/04, a paczki nadal nie ma. Rozumiem, że można się pomylić o dzień lub dwa ale minął ponad tydzień.
Jest to wprowadzanie w błąd klienta.
Update:
Nie dojść że oszukujecie z czasem dostawy, to jeszcze piszecie nieprawdę w odp. na mój komentarz. Paczka została dopiero dostarczona wczoraj 04/04/23 czyli 10 dnia od zakupu 😡

Odpowiedź od Bikeinn
Przepraszam firmę bikeinn za to,że nie zauważyłem zwrotu pieniędzy na koncie.Mam nadzieję ,że mi wybaczą.Świetny sklep ze świetnymi cenami.Polecam

Odpowiedź od Bikeinn
dzień 11.03 postanowiłem zamówić przerzutkę srama gx, manetkę oraz kasetę czas dostawy był określany na 16-17 marca, po skontaktowaniu się powiedzieli ze nie mają na stanie tych przedmiotów(zaznaczając, że były te części pokazane jako dostępne), termin z dnia na dzień dostawy się przedłuża, pytając się o stan towaru piszą, że czekają na niego z niecierpliwością, w ten sposób zamroziłem sobie ponad 700zł, jak przesyłka przyjdzie do końca marca, może zmienię opinie może nie wszystko zależy od nich
nr zamówienia: 37443417

Odpowiedź od Bikeinn
Zgodnie z opisem, czas trwania realizacji zgodnie z założeniami przy potwierdzaniu zamówienia. Polecam:)

nie odzyskałem zwrotu pieniedzy pod numer paczki 36435996

Odpowiedź od Bikeinn
Najgorszy sklep! Czekam już prawie miesiąc na przesyłkę towaru, który był określony jako dostępny na magazynie. Zamówienie 17.10. 2022, a wielokrotnie zmieniana data dostawy to 17-18.11.2022. Przykład jak za parę euro można sobie zupełnie zepsuć opinię. Kontaktowałem się wielokrotnie z centrum obsługi, przepraszają, nic nie wiedzą.
Może po dostarczeniu towaru zmienię opinię, może nie.
Zamówienie nr 33611448
24.11.2022 - nadal nie otrzymałem zamówienia.
To już 38 dni oczekiwania na przesyłkę.

Odpowiedź od Bikeinn
Towar zgodny z opisem. Szybka przesyłka. Dobra cena.