Bikeinn Recenzje

39 518

4,0

Witam Wszystkich Zainteresowanych. Moje doświadczenie z zakupem w tym sklepie jest jak najbardziej POZYTYWNE. Rower zakupione w bardzo dobrej cenie , przesyłka z Hiszpani do Niemiec w bardzo szybkim... Zobacz więcej

Na początku mocno wahałem się zakupu edge 1040 bundle. Przesyłka z Hiszpani do Polski tym bardziej podkręcała moje obawy. Towar oryginalnie zapakowany, przesyłka jak na ta odległość bardzo sprawna. Ko... Zobacz więcej

Sklep Bikeinn podaje cenę w PLN, co sugeruje, że zapłata będzie w PLN ale w rzeczywistości "po cichu" rozlicza zapłatę w Euro, co naraża nieświadomego kupującego na dodatkowe koszty, tj. koszty przewa... Zobacz więcej

Poczytałem, zapoznałem się z różnymi specyfikacjami sprzętu, zamówiłem i otrzymałem rower. Przesyłka dotarła do Warszawy dobrze zabezpieczona (dobrze zabezpieczony mocny karton na drewnianej palecie)... Zobacz więcej

1. Sklep z akcesoriami rowerowymi
  2. Sklep rowerowy
  3. Sklep sportowy

Bikeinn is an online retailer that specialises in cycling equipment, providing cycling enthusiasts around the world with everything that they need to enjoy the sport. The Bikeinn team is highly knowledgeable and is dedicated to helping every customer to get the most enjoyment from their cycling, no matter their age, skill or experience. Bikeinn’s range is large and comprehensive, featuring many leading international brands such as Castellli, Sportful and Spiuk. The online shop stocks bikes, clothes and accessories, which are suitable for everyone - from beginners to full-time enthusiasts. All of Bikeinn’s top quality products are sold at the best possible price, with further discounts available via exclusive sales and offers. The Bikeinn team offers top quality customer service and online support. Bikeinn is one of 18 spezialized stores in sports within the Tradeinn group, with over 2.600.000 references in a HQ storage of 30.000m2 and over 10.000 trusted brands available to ship to 180 countries around the world. We rely on the opinion of more than 20 million customers who have bought in a totally secure way. Shipping & secure payment! Visit us today at www.bikeinn.com

Dobra

40 tys. recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

(39 518)

Niesamowicie atrakcyjna cena produktu!!!

20 maja 2023

Cześć,

Naprawdę doceniamy dokonany zakup i czas poświęcony na wystawienie opinii.

Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna i pomaga nam w ciągłym doskonaleniu.
Ciesz się zakupem!

Przesyłka niekompletna

No cóż. Mój pierwszy kontakt z firmą BikeInn i odrazu niefortunny. Zamówienie złożone 20.04.2023, dotarło do mnie dopiero 9.05.2023, ale nie długi czas jest tu problemem, ale stan i niekompletność przesyłki. Otóż w kartonie brak było jednego z trzech zamówionych przedmiotów. Po wymianie postów miedzy mną a także reprezentującym mnie synem (język angielski) a firmą BikeInn sprawa została zamknięta przez sprzedawcę z powodu przekroczenia czasu na odpowiedź, który wyniósł 48 godzin. Drogi sprzedawco, nie dysponuję czasem na bieżąco. Zawiodłem się i nie polecam Was !
Odp. 31.05.2023.
Ależ szanowne BikeInn, właśnie w powyżej opisany sposób zamknęliście całość procesu reklamacji !!!

20 kwietnia 2023

Witaj,

Bardzo dziękujemy za poświęcenie czasu na napisanie recenzji i przepraszamy za niedogodności. W przypadku, gdy otrzymałeś niekompletne zamówienie, musisz wprowadzić prośbę o zwrot za pośrednictwem swojego konta, pamiętaj, aby dołączyć zdjęcia otrzymanej paczki i wspomnieć, które elementy nie zostały otrzymane, jak tylko wykonasz proces, nasz dział zwrotów skontaktuje się z Tobą i poinformuje Cię o wszystkich krokach, które należy wykonać.

Dziękujemy bardzo.

Zamówienie nr 38952562

Kask zamówiony 14 maja, do dziś przesyłka nie dotarła, nie wiadomo co się dzieje i czy w ogóle będzie.

14 maja 2023

Szanowny Kliencie,

Przykro nam z powodu Twojego komentarza, jednak istnieją czynniki zewnętrzne, które mogą wpłynąć na dostawę zamówienia, sprawdziliśmy Twoją sprawę i Twoje zamówienie jest w drodze, śledzenie zostanie zaktualizowane w ciągu najbliższych kilku dni

Przepraszamy za wszelkie niedogodności.
Z wyrazami szacunku

Numer zamόwienia: 38233247

W dniu 15.04.2023 został zakupiony rower SPECIALIZED Jett 20. Po 17 dniach towar został dostarczony do magazynu sprzedającego. 03.05.2023 rower wysłany. W dniu 04.05.2023 status przesyłki zmienił się na "Anulowana". Napisałem 2 prośby o wsparcie w dniach 07.05.2023 i 08.05.2023. Nie otrzymano odpowiedzi.
Upd 1: 11.05.2023 status paczki zmieniony na "Towar jest w drodze".
Przesyłka nie jest śledzona na stronie przewoźnika. Wymaga indeksu odbiorcy. Wprowadzony indeks odbiorcy nie pasuje.
Upd 2: 12.05.2023 paczka została dostarczona do Hiszpańskiego miasta Cerla. Aplikacja mówi - zamówienie zrealizowane! Oszustwo! Nie otrzymałem paczki!
Upd 3: 16.05.2023 Paczka została zwrócona do sklepu. Bikeinn zwrócił pieniądze. Zwrócono pełną kwotę, w tym koszt wysyłki.
(Numer zamówienia: 38233247)

15 kwietnia 2023

Witaj Anton

Dziękujemy za poświęcenie czasu na napisanie do nas o tym, co stało się z Twoim zakupem. Zweryfikowaliśmy Twoją sprawę i przystąpiliśmy do dokonania odpowiedniego zwrotu w dniu 15/05/2023. Zwrot zostanie dokonany w ciągu 3 do 7 dni roboczych bezpośrednio na Twoją metodę płatności.

Przepraszamy za wszelkie powstałe niedogodności
Życzymy miłego dnia

Numer zamówienia 37845515

Numer zamówienia 37845515, numer zwrotu 3936226. Dostałem rower z uszkodzonym gwintem w korbie do pedała. Proces reklamacji rozpocząłem (2023-04-10). Po dostarczeniu wszystkich zdjęć w dniu (2023-04-18) otrzymałem wiadomość "Dear customer,
we would like to inform you that we are consulting this issue with our logistic department. We will contact you back as soon as we have more information.
We apologize for any inconvenience and appreciate your patience.
Kind regards, Tradeinn Team"
Reasumując dostałem uszkodzony sprzęt, a reklamacja trwała tyle, że poszedłem sam do serwisu i naprawa kosztowała kilka euro.

30 kwietnia 2023

Szanowny Kliencie

Bardzo nam przykro z powodu Twoich uwag, sprawdziliśmy Twoją sprawę i widzimy, że nasz dział odpowiedzialny zajmuje się Twoją prośbą o zwrot. Jak tylko otrzymamy odpowiedź, skontaktujemy się z Tobą drogą mailową.

Regards

Bike helmet

Fast delivery. Product as decribred in offer.

13 kwietnia 2023

Hello ,

We really appreciate your purchase made and the time taken to leave us a review.

Your opinion is very important to us and helps us to improve continuously. Enjoy your purchase!

Anulowane zamówienie 37983793

Zamówiłem (37983793) rower w atrakcyjnej cenie, opłata została pobrana, dostałem potwierdzenie z datą realizacji, następnego dnia zauważyłem na stronie, że zamówienie zostało anulowane, nie dostałem żadnej informacji, obsługa klienta nie umiała zaproponować żadnego rozwiązania tej sytuacji, pieniądze zwrócili po kilku dniach, nie polecam

4 kwietnia 2023

Witaj

Bardzo nam przykro z powodu Państwa uwag i spowodowanych niedogodności, widzimy, że poprosili Państwo nasz zespół obsługi klienta o uznanie zamówienia i przystąpili do tego 06-04-2023, otrzymają Państwo kredyt w ciągu 3 do 7 dni roboczych bezpośrednio do Państwa metody płatności.

Przepraszamy za powstałe niedogodności.

Ok pasuje i szybko

1 kwietnia 2023

Naprawdę doceniamy dokonany zakup i czas poświęcony na wystawienie opinii.

Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna i pomaga nam w ciągłym doskonaleniu. Ciesz się zakupem!

Zamówienie 37770134

Zamówienie 25/03 - hamulce MT501. Sklep pokazywał dostawę na 27/03 (towar dostępny). Dnia 26/03 paczka została wysłana do Warszawy. Niestety mamy dziś 03/04, a paczki nadal nie ma. Rozumiem, że można się pomylić o dzień lub dwa ale minął ponad tydzień.
Jest to wprowadzanie w błąd klienta.
Update:
Nie dojść że oszukujecie z czasem dostawy, to jeszcze piszecie nieprawdę w odp. na mój komentarz. Paczka została dopiero dostarczona wczoraj 04/04/23 czyli 10 dnia od zakupu 😡

3 kwietnia 2023

Szanowny Kliencie,

Dziękujemy, że napisałeś do nas w sprawie swojego zamówienia. Przejrzeliśmy Twoje akta i zauważamy, że Twoje zamówienie zostało dostarczone 30 marca 2023 roku:

Apr 4, 2023
08:30
DELIVERED, SHIPMENT DELIVEREDSpring GDS

Przepraszamy za wszelkie niedogodności.
Z poważaniem

Fast shipping

Fast shipping. I got what I wanted.

30 marca 2023

Greetings,

Nie chcą oddać moich pieniędzy !

Przepraszam firmę bikeinn za to,że nie zauważyłem zwrotu pieniędzy na koncie.Mam nadzieję ,że mi wybaczą.Świetny sklep ze świetnymi cenami.Polecam

4 marca 2023

Witaj Paweł,

Bardzo nam przykro, że oceniłeś nasz serwis jako niespełniający Twoich oczekiwań.

Zapewniamy, że doświadczenie naszych klientów jest dla nas bardzo ważne, dlatego zweryfikowaliśmy Twoją sprawę i zidentyfikowaliśmy problem.

Jak już informowaliśmy, zwróciliśmy Pani kwotę 60147,94 zł w dniu 09/03/2023 za zamówienie 37272817. Prosimy o kontakt z Dotpay, aby uzyskać więcej informacji.

Szczegóły transakcji zostały również przesłane na konto obsługi klienta, prosimy o zapoznanie się z mailami/ ticketem dotyczącym zamówienia 372817.

W związku z tym, że złożył Pan wiele zamówień prosimy o sporządzenie listy i porównanie numerów przesyłek oraz zamówień, które Pan złożył/anulował/otrzymał, aby nie było miejsca na nieporozumienia.

Jeśli masz jakiekolwiek dalsze pytania lub wątpliwości, odwiedź naszą stronę FAQs lub skontaktuj się z naszym działem obsługi klienta.

Przepraszamy za niedogodności.

Uprzejmie pozdrawiam,

Great

Great. No problems at all . Good service .

23 marca 2023

Great delivery

17 marca 2023

BRAK PRZESYŁKI W TERMINIE

dzień 11.03 postanowiłem zamówić przerzutkę srama gx, manetkę oraz kasetę czas dostawy był określany na 16-17 marca, po skontaktowaniu się powiedzieli ze nie mają na stanie tych przedmiotów(zaznaczając, że były te części pokazane jako dostępne), termin z dnia na dzień dostawy się przedłuża, pytając się o stan towaru piszą, że czekają na niego z niecierpliwością, w ten sposób zamroziłem sobie ponad 700zł, jak przesyłka przyjdzie do końca marca, może zmienię opinie może nie wszystko zależy od nich
nr zamówienia: 37443417

19 marca 2023

Szanowny Kliencie,

Przepraszamy za uwagi, sprawdziliśmy Twoją sprawę widzimy, że nastąpiło opóźnienie w jednym z zamówionych produktów.

Jeśli opóźnienie jest dla Ciebie zbyt duże, zaloguj się na Moje Konto, aby wymienić lub usunąć przedmiot z zamówienia.

Otrzymasz e-mail jak tylko Twoje zamówienie zostanie wysłane z numerem śledzenia przewoźnika i fakturą.

Jeśli chcesz zmienić przewoźnika, napisz na adres support@tradeinn.com, a nasz dział obsługi klienta pomoże Ci w dokonaniu odpowiedniej zmiany.
Przepraszamy za opóźnienie.
Dziękujemy za zrozumienie.
Najlepsze pozdrowienia.

Zgodnie z opisem

Zgodnie z opisem, czas trwania realizacji zgodnie z założeniami przy potwierdzaniu zamówienia. Polecam:)

12 marca 2023

nie odzyskałem zwrotu pieniedzy

nie odzyskałem zwrotu pieniedzy pod numer paczki 36435996

25 stycznia 2023

Szanowny Kliencie,

Przepraszamy za niedogodności, jakie to spowodowało, ale w takim przypadku musimy podać numer zamówienia w recenzji, abyśmy mogli zweryfikować aktualny status zamówienia i zająć się Twoim problemem.

Z wyrazami szacunku

Najgorszy sklep

Najgorszy sklep! Czekam już prawie miesiąc na przesyłkę towaru, który był określony jako dostępny na magazynie. Zamówienie 17.10. 2022, a wielokrotnie zmieniana data dostawy to 17-18.11.2022. Przykład jak za parę euro można sobie zupełnie zepsuć opinię. Kontaktowałem się wielokrotnie z centrum obsługi, przepraszają, nic nie wiedzą.
Może po dostarczeniu towaru zmienię opinię, może nie.
Zamówienie nr 33611448
24.11.2022 - nadal nie otrzymałem zamówienia.
To już 38 dni oczekiwania na przesyłkę.

12 listopada 2022

Szanowny Kliencie,

Bardzo dziękujemy za kontakt z nami.

Według naszego przeglądu, następujący przedmiot powinien dotrzeć wcześniej, ale doświadcza opóźnienia w naszym centrum logistycznym.

Jak tylko zamówienie zostanie wysłane, otrzymasz e-mail z numerem śledzenia przewoźnika i fakturą.

Jeśli chcesz zmienić przewoźnika, wyślij e-mail na adres support@tradeinn.com, a nasz zespół obsługi klienta pomoże Ci w dokonaniu odpowiedniej zmiany.

Przepraszam za opóźnienie.
Dziękuję za zrozumienie.
Pozdrawiam.

Towar zgodny z opisem

Towar zgodny z opisem. Szybka przesyłka. Dobra cena.

7 listopada 2022

Witam ,

Jesteśmy naprawdę wdzięczni za dokonany zakup i czas poświęcony na wystawienie nam recenzji.

Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna i pomaga nam stale się doskonalić. Życzymy miłego zakupu!