We zijn heel tevreden over onze fietskeuze. We werden geholpen door Tom die ons prima geadviseerd heeft, hij is zeer vriendelijk, behulpzaam, geen enkele vraag was hem teveel. Hij spreekt uit ervar... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik ben heel tevreden over deze fietsenwinkel. Vanaf het eerste contact ben ik vriendelijk en professioneel geholpen. Ze namen de tijd om alles goed uit te leggen en gaven eerlijk advies, waardoor ik m... Zobacz więcej
Ik werd in de winkel goed geïnformeerd voor mijn aankoop. Ik werd op de hoogte gebracht als mijn fiets geleverd was( dit was vroeger dan voorzien) bij afhaling werd ik goed ingelicht over de functies... Zobacz więcej
Bikefriend Hasselt. Tevreden van mijn Kalkhoff fiets maar dat heeft weinig te maken met Bifefriend zelf. Maar de hoogste score geef ik graag aan het personeel. Je wordt er altijd vriendelijk ontvangen... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Ben je op zoek naar een nieuwe fiets? Kom langs bij BikeFriend. Met een breed assortiment elektrische fietsen, stadsfietsen, mountainbikes, bakfietsen, kinderfietsen, fietsaccessoires en meer. Bij BikeFriend vind je A-merk fietsen van bijvoorbeeld Cube, Sparta, Flyer, Kalkhoff, Cortina en Stromer voor vaste lage prijzen. Onze fietsexperts staan voor je klaar om je te helpen met het uitzoeken van de perfecte fiets en het maken van een testrit. Heb je een fietsenmaker nodig omdat je je fiets wil laten repareren of langsbrengen voor een onderhoudsbeurt? Bezoek het atelier in onze fietsenwinkel voor professioneel nazicht en herstel door onze monteurs.
Dane kontaktowe
Holandia
- bikefriend.com
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Może korzystać z AI, aby udzielać odpowiedziCzytaj więcej
Respecteren de wettelijke garantie niet!
Fiets van meer dan 4000€ gekocht. Na 11 maanden en 4000km trapt hij niet meer: blijkbaar was het freewheel kapot. Fiets wordt in garantie binnengebracht, eerder ook op betalend onderhoud binnengebracht. De kost is 112€ want volgens hun geldende voorwaarden is er geen garantie op het freewheel…de wettelijke garantie speelt voor hen niet. Ze hollen de garantie op onwettige manier uit. Vroeger altijd gekocht bij de kleine fietsenrnmaker en nooit problemen gehad. Spijtig genoeg en gelukkig voor hem, is hij op pensioen. Ze misbruiken hun macht als grote keten!
Het betreft Bikefriend Schoten.
Update 16/10/2025: na de reactie hieronder en enkele extra vragen, mochten wij geen verdere reactie meer ontvangen van Bikefriend hoewel wij onmiddellijk antwoordden op de door hen gestelde bijkomende vragen.

Odpowiedź od BikeFriend
Dank je S&C fietsen winkel uit bornem…
Dank je S&C fietsen winkel uit bornem 2880 heeft mijn fiets Quick Ebike kunnen herstellen, electrische ondersteuning viel steeds uit, niks zo vervelend... Mijn winkel waar ik hem had gekocht kreeg dit niet gemaakt, daarna andere verdeler in lokeren, maar ondertussen gestopt! Dus aan te bevelen voor toekomstige kopers van Quick ebikes... Nogmaals dank Stefan... Danny De Witte
Alles verliep zeer vlot.
Vriendelijke en behulpzame verkoper die…
Vriendelijke en behulpzame verkoper die alle nodige info gaf. Verwees me ook door naar een Gazelle testcentrum. De fiets die ik bestelde werd zeer snel en volledig fietsklaar geleverd.
Heel goede uitleg en correcte PRIJS
Heel goede uitleg en correcte PRIJS
Over fiets heel tevreden
Absolute aanrader
Zeer hulpvaardig, veel productkennis dus duidelijke info over de werking van de fiets/batterij/computerke.
Niets was teveel, meteen ook zadel en stuur lager gezet voor de dochter, tips gegeven om de fiets op zn trekpoot te zetten. We kochten hier vorig jaar de dochter haar meisjesfiets, nu haar 1ste damesfiets, alsook 2 elektrische fietsen voor onszelf, absolute aanrader.
Wij zijn zeer tevreden klanten.

Naservice
Bij aankoop van mijn dure elektrische fiets was de verkoper zeer vriendelijk.
Ik ga terug om nog een extra fietstas te kopen en vraag om ook even mijn bandenspanning te controleren.
Alleen maar heel goede ervaring met de techniekers, echt top.
De verkoper echter… Hij diende mij van commentaar; Madam als ge kunt fietsen moet ge ook zelf uw banden kunnen oppompen… !!!
Er stonden geen klanten te wachten, geen oponthoud dus.
Zo een opmerking verwacht ik niet na mijn dure aankoop van twee maand geleden!
Ik heb spijt dat ik mijn fiets niet bij een lokale handelaar heb gekocht die naservice even belangrijk vindt dan het verkopen van een fiets.
Het betreft het filiaal in Schoten bij de Carrefour.
They are professional
They are professional, and they give you honost feedback on your preference. Trustworthy

Odpowiedź od BikeFriend
Vriendelijke mensen die voldoende tijd…
Vriendelijke mensen die voldoende tijd nemen om alles uit te leggen.
Je kan er nadien ook terecht voor eventuele vragen of aanpassingen.

Vriendelijke ontvangst
Vriendelijke, duidelijke uitleg.
Verkoper gaf een goed gevoel en daarom hebben we twee fietsen gekocht.

Odpowiedź od BikeFriend
Sparta e bike compact gekocht in…Wilsele
Sparta e bike compact gekocht in februari,maar vastgesteld dat pedalen regelmatig doortrappen,een kwarttoer,op onregelmatige tijdstippen.
Teruggeweest en na een paar dagen bericht dat het hersteld is.Dit is al vijf keer herhaald!!!
Geen succes, en er werd dan een nieuwe naaf gestoken.
Na een maand wachten blijkt er geen beterschap.Dat doortrappen gebeurt soms na korte afstand,soms na langere,telkens met een krak.
Nu stelt men voor om samen met een technieker te gaan fietsen om het gebrek te kunnen vaststellen. Ik heb al lang ondervonden dat ze mij niet geloven,maar ik ben het beu om nog verder te gaan “bedelen “en ik heb hieruit al de nodige lessen getrokken!

Die unkomplizierte Hilfe
Die unkomplizierte Hilfe, trotz Sprachbarriere, bei einem Reifen wechsel. Einfach unschlagbar. Freundliche und kompetente Hilfe. So konnten wir unsere Reise fortsetzen. Danke an das Team.
Marion Fuhrken

zeer goed geholpen door het personeel
zeer goed geholpen door het personeel
en ze nemen de tijd met je voor alles over je fiets uit te leggen

Odpowiedź od BikeFriend
Zeer goede correcte uitleg gekregen bij…
Zeer goede correcte uitleg gekregen bij de aankoop van mijn fiets.
Zeer bekwame medewerkers.

Odpowiedź od BikeFriend
Professioneel en aangenaam team !
We werden geholpen door professionele verkopers die niet "pushy" waren, maar alle mogelijkheden objectief naast elkaar zetten.
Verder ook grote bereidwilligheid om te laten testen.
Doświadczenie Trustpilot