Bigberthaoriginal Recenzje 5

2,5

2,5

Słaba

Handla inte av dessa!..totalt…

Handla inte av dessa!..totalt missvisande beställde en sk gaming sackosäck med stora mått som skulle vara för "vuxna" även så på bild.

Garanterat fotoshopad bild då det som anlände var en för liten säck snarare för barn med alldeles för lite stoppning så den blir inte den tänkta formen sen ska ha!

Undvik detta bluff företag och köp FATBOY istället, ordentliga nått och rejäl kvalitet.

16 października 2025

Varning för 3-sits soffa

Köpte en modell 3-sits soffa. På en av bilderna kan man se en vuxen kvinna ligga bekvämt och sträcka ut sig. VARNING för denna produkt. Soffan kostade på rea 50 % nästan 8.500 kr inkl fotpall och den extra säck med bönor att fylla på med (som rekommenderades).
Soffan är uppriktigt sagt mer eller mindre oanvändbar till vuxna människor. Ryggstöden och armstöden fungerar inte som förväntat och saknar egentligt stöd. Sittkomforten är urusel. Det är som att sitta på kuddar placerade på golvet. Det spelar ingen större roll om man fyller på soffan mycket eller lite. Den blir lika obekväm oavsett. Möjligen passar den här ”soffan” bra i barnkammaren och låt er inte luras av bilderna. Soffan kommer utan fyllning och när man väl har fyllt den och prövat den så är det naturligtvis för sent att skicka tillbaka den. Med 50% i rabatt så är soffans ordinarie pris 17.000 kr. Denna rea pågår än och har nu pågått sedan oktober utan att man anger det lagstadgade lägsta pris senaste 30 dagarna Om jag skulle våga mig på en värdering av produkten så kanske den kan vara värd ett par tusenlappar och då placeras som leksoffa i flick- eller pojkrummet.
Jag har nog aldrig känt mig så lurad.

2 grudnia 2024

It is not an actual company

It is not an actual company. Don't trust it. They are trying to steal your bank information. I noticed a recent email someone is trying to access my account right after Hertha company purchasing. So please don't trust it. I have all evidence.

23 stycznia 2023

Great customer experience

Great customer experience, the transport company managed to damage the box and making the filling come loose.
Big Bertha Original met my complaint in an excellent way! Turning a less good transport to a great customer experience.

Very well handled!
Of course, the Beanbag looks great

23 marca 2020

Czy to Twoja firma?