Mitt första besök i butiken. Trevligt att gå omkring och få inspiration. Många fina produkter. Mitt ärende var att köpa nya bäddmadrasser och det gjorde vi. Fick mycket bra hjälp av trevlig persona... Zobacz więcej
Deras Mistral hyllor är överprisade och av IKEA kvalitet. Informationen var att de levererades kompletta och ihopskruvade. Stommen var ihopskruvad. Alla luckor, små handtag (som måste skruvas försikti... Zobacz więcej
Jag har fått superbra hjälp av personalen i både butik och under mailkontakt! De sätter kunden i centrum & hjälpte snabbt och enkelt till när leveransen strulade! Kommer absolut rekommendera deras möb... Zobacz więcej
Personalen på Ilvas sängavdelning i Helsingborg var väldigt hjälpsamma men ändå inte påträngande. De gav tips och jag kände mig aldrig tvingad att köpa en säng trots alla mina frågor, vilket sedan avg... Zobacz więcej
Världen är rund. Världen flödar av nya idéer, nya sätt att göra saker och ting på, nya material, nya uppfinningar. Det är detta som har drivit ILVA – sedan 1961. Vi har alltid varit först. Först med nya färger, först med nya modeller och först med olika alternativ. Vi står aldrig stilla, stannar aldrig och letar alltid efter det nästa som är på väg. ILVA är ditt fönster till världen. Så om du letar efter något nytt, något unikt och något du kan göra till ditt eget, så är det här du hittar det. Först sedan 1961.
Nornegatan 1, 21586, Malmö, Szwecja
Så nöjda. Bra bemötande i butiken. Positiva. Lyhörda. Märks att man trivs med sitt jobb.
Har nu fått vår hemleverans. Det blev perfekt.
Snabb leverans,bra info inför leverans,mycket nöjd med beställningen

Odpowiedź od ILVA Sverige
Bra service. Det jag ville ha fanns i lager. Enkelt att hämta varan. Prisvärt med kvalitet.

Servicen var jättebra.
Trevlig och uppmärksam personal.
Bra produktsortiment.

Odpowiedź od ILVA Sverige
I had a great experience picking up my order; the person there was extremely kind and helpful.
The chairs I bought are beautiful and seem to be very qualitative.

Mycket trevligt bemötande från personal & speciellt butikschef Frida

Odpowiedź od ILVA Sverige
Jätte trevligt bemötande av säljaren i affären.

Odpowiedź od ILVA Sverige
Kundservice lätt att nå och fick bra information inför mitt online-köp.
Snyggt skåp i bra kvalitet.

Odpowiedź od ILVA Sverige
Otroligt bra service, både vid köp och vid hämtning av våra möbler.

Odpowiedź od ILVA Sverige
Har beställt en matta sedan 2 veckor och jag har inte fått det ännu.
Med vänlig hälsning, Mariwan