Slecht bedrijf dat niet levert, niet communiceert en afspraken niet nakomt. Begin februari een dure padelracket besteld, maar tot op heden niets ontvangen. Op al mijn pogingen om contact op te neme... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Op advies van mijn padelleraar Ids een Padel racket gekocht. Een mooi racket met ballen. De volgende dag al in huis. Super snelle service, helaas bleek 1 bal niet te stuiteren. Na mail contact kreeg i... Zobacz więcej
De prijs was aanzienlijk lager dan bij andere (web)shops en dat maakte het aantrekkelijk om het toch te proberen. Uit eerdere reviews begreep ik al dat de bezorging wat langer kon duren, dus ik... Zobacz więcej
Snelle levering. Eén tip: geef duidelijker aan op de site hoe je als klant grafische bestanden aanlevert voor je bestelling.
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Bestelpadel.nl is dé online bestemming voor padel spelers die op zoek zijn naar de beste rackets, tassen, ballen en accessoires. Met een uitgebreid assortiment van gerenommeerde merken zoals Adidas, Siux, Head, Bullpadel, NOX en Dunlop, heeft bestelpadel.nl alles wat je nodig hebt om je padel spel naar het volgende niveau te tillen. Het team achter bestelpadel.nl heeft een passie voor padel en streeft er altijd naar om de beste producten aan te bieden tegen de juiste prijzen. Met snelle leveringen en uitstekende klantenservice, is het hun doel om elke klant tevreden te stellen en te helpen bij het vinden van de perfecte padel uitrusting. Of je nu een beginner bent die op zoek is naar een nieuw Padel racket om de sport te ontdekken, of een ervaren speler die op zoek is naar de nieuwste technologieën en designs, bestelpadel.nl heeft het allemaal. Met een gebruiksvriendelijke website en veilige betaalmethodes, is het gemakkelijk om je favoriete producten te bestellen en snel aan de slag te gaan met je padel spel. Dus als je op zoek bent naar de beste padel producten en uitstekende service, kijk dan niet verder dan bestelpadel.nl. Bestel vandaag nog en ervaar zelf waarom zo veel padel spelers vertrouwen op bestelpadel.nl voor al hun uitrusting behoeften.
Dane kontaktowe
Merelhof 17, 9331 KL, NORG, Holandia
- 0646897178
- info@bestelpadel.nl
- bestelpadel.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Niet vandaag besteld morgen in huis
Niet vandaag besteld morgen in huis, en ook geen enkel contact mogelijk met deze webshop! Zowel via email, telefonisch en whatsapp geen reactie.
Product wel ontvangen gelukkig.
Perfecte service
Perfecte service, had een aanbieding over het hoofd gezien en binnen no time hebben ze dit voor me opgelost.
Bovendien waren de producten binnen een dag geleverd.
Snelle correcte levering
Duidelijk verhaal over de verschillen…
Duidelijk verhaal over de verschillen tussen de rackets voor beginners,meer ervaren spelers en professionele spelers
Geen levering na een maand
Geen levering na een maand na betaling en bestelling. Ik moest een bericht sturen om eindelijk mijn levering te krijgen.
mooi en goed padelracket
mooi en goed padelracket. en heel goede service! racket supersnel in huis!
Totaal geen contact mogelijk
Totaal geen contact mogelijk! Meerdere keren gemaild maar geen antwoord. Product is verzonden maar er is niks binnen gekomen!
Service is gewoon geweldig!!
Service is gewoon geweldig!!
Fijn racket, snel geleverd voor een mooie prijs. Dank!
Goed en snel geleverd!
Pakket is niet thuis aangeboden
Pakket is niet thuis aangeboden maar moest worden opgehaald, ondanks dat ik thuis was gedurende de aangeven levertijden.
Ik heb 3 weken terug een padel racket…
Ik heb 3 weken terug een padel racket besteld van bovengemidede prijs. Het racket is tot op heden nog steeds niet binnen. Ik heb meerdere emails gestuurd en telefonisch contact geprobeerd te zoeken. Helaas krijg ik geen gehoor en zit ik voor alsnog zonder racket en ben ik mijn geld tot op heden gewoon kwijt.
retour levering is drama
1. Levering was later dan beloofd. 2. Retour zending aanmelden lijkt onmogelijk. Al diverse berichten verstuurd maar geen enkele reactie
Alles in goede orde ontvangen
Alles in goede orde ontvangen, alleen kevertijd duurde iets langer.
Great Service
Ordered a racket but the delivery was too long and got my money back within a week ! Great service !!
Ik heb helaas niks binnen gehad?
niet te vertrouwen
niet te vertrouwen. er wordt niets opgestuurd ondanks herhaaldelijke verzoeken
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.