Geweldige begeleiding bij het kiezen van een racket
Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met Padelwereld. De service is echt top en vooral de testservice vond ik geweldig. Hierdoor heb ik meerdere rackets kunnen testen en er ook echt een tijdje mee kunnen spelen, in plaats van alleen even een paar slagen in de winkel. Dat geeft toch een veel beter beeld van hoe een racket daadwerkelijk speelt.
Het testen van verschillende rackets heeft mij eerlijk gezegd juist meer laten twijfelen, omdat er zoveel goede opties waren. Gelukkig werd er goed met mij meegedacht en kreeg ik fijn advies zonder dat er iets werd opgedrongen. Ook was er veel flexibiliteit rondom het huren en wisselen van de rackets, wat het hele proces erg prettig maakte.
Uiteindelijk heb ik daardoor een keuze gemaakt waar ik nu nog steeds heel blij mee ben. Inmiddels speel ik al zo’n drie weken met mijn nieuwe racket en ik kan niet anders zeggen dan dat het een geweldige keuze is geweest.
Ik zou Padelwereld zeker aanraden aan anderen. En als je twijfelt over welk racket het beste bij je past, maak dan vooral gebruik van de testservice. Voor mij heeft dat echt het verschil gemaakt.