Padelwereld Recenzje 14

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 5 z 5

Geweldige begeleiding bij het kiezen van een racket

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met Padelwereld. De service is echt top en vooral de testservice vond ik geweldig. Hierdoor heb ik meerdere rackets kunnen testen en er ook echt een tijdje mee kunnen spelen, in plaats van alleen even een paar slagen in de winkel. Dat geeft toch een veel beter beeld van hoe een racket daadwerkelijk speelt.

Het testen van verschillende rackets heeft mij eerlijk gezegd juist meer laten twijfelen, omdat er zoveel goede opties waren. Gelukkig werd er goed met mij meegedacht en kreeg ik fijn advies zonder dat er iets werd opgedrongen. Ook was er veel flexibiliteit rondom het huren en wisselen van de rackets, wat het hele proces erg prettig maakte.

Uiteindelijk heb ik daardoor een keuze gemaakt waar ik nu nog steeds heel blij mee ben. Inmiddels speel ik al zo’n drie weken met mijn nieuwe racket en ik kan niet anders zeggen dan dat het een geweldige keuze is geweest.

Ik zou Padelwereld zeker aanraden aan anderen. En als je twijfelt over welk racket het beste bij je past, maak dan vooral gebruik van de testservice. Voor mij heeft dat echt het verschil gemaakt.

15 czerwca 2026
Oceniono na 1 z 5

Geen garantie bij defect na slechts 2 weken gebruik

Helaas een zeer slechte ervaring met de klantenservice van Padelwereld. Mijn nieuwe racket vertoonde na welgeteld twee weken normaal gebruik al een breuk tijdens een slag. Ondanks de wettelijke garantietermijn (non-conformiteit) wordt de claim direct afgewezen op basis van een paar foto's. Ze verschuilen zich achter 'impactschade' om hun verantwoordelijkheid te ontwijken, terwijl een racket van deze prijsklasse na 14 dagen niet zomaar mag breken. Koop hier alleen als je verwacht dat je racket nooit kapot gaat, want op service na aankoop hoef je niet te rekenen.

20 marca 2026

Odpowiedź od Padelwereld

Jammer dat u de afhandeling van uw klacht als negatief heeft ervaren. Voor de volledigheid willen wij hierbij wel enkele kanttekeningen plaatsen.

Uw bestelling is geplaatst op 05-12, terwijl uw klacht op 20-03 bij ons is gemeld. In de tussenliggende periode hebben wij geen melding van u ontvangen over een mogelijk defect of beginnende schade en heeft u het racket ook gewoon gebruikt. Op basis van de door u aangeleverde beelden zien wij dat het racket op meerdere plekken contactsporen vertoont en intensief is gebruikt. Bij dat soort schadebeelden kan een barst ontstaan als gevolg van impact, en dat valt niet onder garantie of non-conformiteit.

Dat een racket tijdens gebruik beschadigd raakt is vervelend, maar het blijft wel de verantwoordelijkheid van de gebruiker om zorgvuldig met het racket om te gaan. Tegelijk is het ook niet juist om te stellen dat uw claim zonder vervolg is afgewezen. De procedure voor een beoordeling bij de fabrikant loopt op dit moment nog. Wij hebben daarbij wel aangegeven dat op basis van onze ervaring en het zichtbare schadebeeld een afwijzing zeer waarschijnlijk is.

Team Padelwereld

Goede, betrouwbare winkel

Zeer goede zaak. Na kort contact met Daniel per telefoon besloten om een padel racket te bestellen. Hij zei als je nog voor 16:00 besteld gaat ie met PostNL mee. De volgende dag al in huis. Een perfect racket!

28 stycznia 2026

Odpowiedź od Padelwereld

Dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat het contact prettig was en dat het racket snel en goed is aangekomen. Veel speelplezier gewenst en graag tot een volgende keer bij Padelwereld.

Oceniono na 5 z 5

Goeie service en snelle verzending

Padel racket nodig. Online al gezocht maar voor de zekerheid nog even gebeld met Padelwereld. Heel vriendelijk en goed geholpen. Dag daarna was het pakketje al in huis. Fijn racket en fijne winkelervaring. Top!

31 października 2024

Odpowiedź od Padelwereld

Bedankt voor de positieve review! Veel plezier met het racket gewenst :)

Snel en betrouwbaar

Snelle customer service en chat. Duidelijke antwoorden. Wordt meegedacht. En zeer snel geschakeld met versturen. Ik had om 16:30 besteld en werd gezorgd dat racket nog met zending van die dag meekon. Volgende dag al binnen. Top service

16 października 2024

Odpowiedź od Padelwereld

Bedankt voor je positieve review! Veel plezier met het racket gewenst :)

Aanrader!

Goede ervaring met padelwereld.nl!!
Zeer klantvriendelijk en meedenkend/meewerkend.
Snelle levering.
Kortom; super betrouwbaar gevoel overgehouden aan mijn bestellingen daar.

9 kwietnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Super ervaring met padelwereld.nl.

Super ervaring met padelwereld.nl.
De levering had wat vertraging, maar Daniel heeft me prima verder geholpen in de chat.
Hij biedt zeer veel inzicht en kennis over de producten, tot nu toe nergens anders meegemaakt :)

30 marca 2023

Een aanrader...!

Voor mij was het mijn eerste bestelling bij deze webshop op basis van goede online reviews. Mijn eigen ervaring met Daniël van Padelwereld.nl: snelle levering, goede service, eerlijke communicatie en een betrouwbare partij. Wat mij betreft een aanrader dus!

8 lutego 2022

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej