Ik ben zeer tevreden over BES LED. De kwaliteit van de producten is uitstekend en alles voelt degelijk en goed afgewerkt aan. De producten voldoen volledig aan mijn verwachtingen. Daarnaast ben i... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Na een eerste levering, waarbij wij niet thuis waren, en later bleek dat het artikel stuk was, is ons kosteloos een nieuwe gestuurd. Uiteraard nadat we foto's hedden gestuurd. Levering was ook vlot
A lot went wrong. Never received any good. Credit notes were provided after i advised my bank to re-proceas the payments. The communication was horrible, even when I wanted to re-order as the pro... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik kwam gewoon even wat LED-panelen halen, maar ene Ercan of Airkan?(ik weet niet meer hoe die heet) dacht blijkbaar dat ik me had aangemeld voor een wandelvakantie. Wat begon bij de balie eindigde... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
BES LED is een webwinkel gespecialiseerd in hoogwaardige LED verlichting voor zowel bedrijven als particulieren. Omdat wij een nieuw en innoverend bedrijf zijn zorgen wij ervoor dat u als klant een ruime keuze heeft uit onze brede assortiment zodat u altijd de juiste LED verlichting zult vinden waar u naar op zoek bent. Bij ons zult u altijd de juiste verlichting vinden die perfect bij uw interieur en persoonlijke smaak aan zal sluiten. Op al onze producten ontvangt u 1 jaar garantie, heeft u 100 dagen retourrecht en bent u gegarandeerd van een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Ervaar het zelf en bekijk onze webshop!
Corkstraat 11, 3047 AC, Rotterdam, Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot

Odpowiedź od BES LED B.V.
Mooie strake lampen goede prijzen ben zeer te vreeden over de lampen. en van de snelle levering die ze beloven. Bedankt Bes led

Odpowiedź od BES LED B.V.
Goed produkt en een prima prijs.

Odpowiedź od BES LED B.V.
Duidelijke website met een ruim assortiment aan verlichting.
Het instaleren was gemakkelijk en het spotje heeft zelf ook nog 3 standen qua lichtkleur
Ideaal
TOP BES LED

Odpowiedź od BES LED B.V.
Snelle levering en een prima product voor een goede prijs. Voor herhaling vatbaar.

Odpowiedź od BES LED B.V.
alles ok met bestelling ,levering op aangegeven tijd

Odpowiedź od BES LED B.V.
duidelijke site, ruim assortiment, snelle levering en een goed product gekregen.

Odpowiedź od BES LED B.V.
Dit is een bedrijf dat spullen uit China haalt en vervolgens hier verkoopt als een goede kwaliteit ik adviseer iedereen niet te kopen bij dit bedrijf dit zijn oplichters ook sturen ze via bol spullen ik heb hun ook al op de hoogte gesteld geen zaken te doen met dit bedrijf de spullen gaan op afzienbare tijd stuk nog lang in de garantie en vervolgens gaan ze daar kosten op berekenen terwijl het gewoon garantie is brengen ze kosten in rekening koop nooit iets van deze webshop want je bent dan opgelicht het is bij jullie zo dat het altijd aan de ander ligt dat is jullie motto afschuiven daar zijn jullie ontzettend goed in bol heeft gelukkig gereageerd en kijkt alle reviews dus zullen ze waarschijnlijk geen producten meer bemiddelen voor jullie ook weet ik dat er veel (goede reviews) door jullie vriendenkring geplaatst zijn jullie zijn gewoon een stel oplichters ik heb inmiddels weer een lamp van de 3 die het weer niet meer doet het is gewoon rotzooi stelletje oplichters zijn jullie

Odpowiedź od BES LED B.V.
Heel erg mooi schilderij lamp staat netjes .
Schilderij komt met dit lampje mooi tot ze recht.

Odpowiedź od BES LED B.V.
Geweldige webshop! Ik heb hier al meerdere keren iets gekocht, onlangs een buitenlamp. Ik ben altijd zeer tevreden. De kwaliteit van de producten is top en de service uitstekend. De buitenlamp was snel geleverd, eenvoudig te installeren en geeft prachtig licht. Goede prijs-kwaliteitverhouding en een betrouwbare winkel. Ik blijf hier zeker terugkomen voor mijn verlichting!

Odpowiedź od BES LED B.V.
Snel geleverd na verkeerde bestelling

Odpowiedź od BES LED B.V.
Er is 1 lamp kapot gegaan. Dit hebben ze goed proberen op te lossen door een nieuwe op te sturen.
Bij de originele order heb ik zelf 1 fout gemaakt in mijn mailadres hier is contact over geweest alleen hebben ze mijn mailadres niet aangepast.
Bij het versturen van de nieuwe lamp heb ik hier dus geen berichten over gezien. En is de lamp inmiddels weer teruggestuurd door het Post nl punt.
Vandaag geprobeerd te bellen met bes led alleen de medewerker bleef door me heen praten en liet geen ruimte om mijn verhaal te doen. Uiteindelijk zegt de medewerker dit gaat niet werken en hangt zonder pardon op. Daarna belde ik terug en werd er gewoon niet meer opgepakt

Odpowiedź od BES LED B.V.
Gewoon een goed bedrijf, met een grote voorraad en uitgebreid assortiment. En dat alles voor een prima prijs

Odpowiedź od BES LED B.V.
Heb de rommel van BES LED ondertussen moeten afbreken en weggooien. NOOIT MEER BES LED.
BES LED verkoopt rommel uit China. Nog steeds 16m ledlichten hangen die niet branden. Ze hangen er al 2 maanden. Er zijn 3 elektriekers komen kijken en ze hebben het proberen aan te sluiten, steeds kortsluiting. Dit lukt niet omdat het rommel uit China is. BES LED verzint allerlei redenen om niet hoeven terug te betalen of te vervangen. Na 20 e-mails, nog steeds geen oplossing. BES LED laat je dus gewoon stikken. Absoluut niet aan te raden.

Odpowiedź od BES LED B.V.
Duidelijke site, prijs kwaliteit is goed en een snelle levering!

Odpowiedź od BES LED B.V.
Zeer groot assortiment en heel goede kwaliteit en scherpe prijzen. Zeer snelle levering.