Ik ben zeer tevreden over BES LED. De kwaliteit van de producten is uitstekend en alles voelt degelijk en goed afgewerkt aan. De producten voldoen volledig aan mijn verwachtingen. Daarnaast ben i... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Na een eerste levering, waarbij wij niet thuis waren, en later bleek dat het artikel stuk was, is ons kosteloos een nieuwe gestuurd. Uiteraard nadat we foto's hedden gestuurd. Levering was ook vlot
A lot went wrong. Never received any good. Credit notes were provided after i advised my bank to re-proceas the payments. The communication was horrible, even when I wanted to re-order as the pro... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik kwam gewoon even wat LED-panelen halen, maar ene Ercan of Airkan?(ik weet niet meer hoe die heet) dacht blijkbaar dat ik me had aangemeld voor een wandelvakantie. Wat begon bij de balie eindigde... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
BES LED is een webwinkel gespecialiseerd in hoogwaardige LED verlichting voor zowel bedrijven als particulieren. Omdat wij een nieuw en innoverend bedrijf zijn zorgen wij ervoor dat u als klant een ruime keuze heeft uit onze brede assortiment zodat u altijd de juiste LED verlichting zult vinden waar u naar op zoek bent. Bij ons zult u altijd de juiste verlichting vinden die perfect bij uw interieur en persoonlijke smaak aan zal sluiten. Op al onze producten ontvangt u 1 jaar garantie, heeft u 100 dagen retourrecht en bent u gegarandeerd van een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Ervaar het zelf en bekijk onze webshop!
Corkstraat 11, 3047 AC, Rotterdam, Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Fijne ervaring, levert snel en correct aan de beste prijs.

Odpowiedź od BES LED B.V.
Daarnaast ben ik vooral erg tevreden over de klantenservice. De communicatie was snel, vriendelijk en professioneel. Wanneer ik een vraag had, werd ik goed geholpen en werd er echt meegedacht naar een passende oplossing.
Voor mij is de combinatie van goede kwaliteit, scherpe prijzen en uitstekende klantenservice de reden om zeker opnieuw bij BES LED te bestellen.

Odpowiedź od BES LED B.V.
The communication was horrible, even when I wanted to re-order as the product has a very unique and special surface finish
I think the shop is well due to the other good comments but there seem to be problems those days

Odpowiedź od BES LED B.V.
The am waiting more than 10 days for my oder, although i should have recieved within 3 days. The customer service is only saying Delivery is responsible. I think it is the duty of customer service to find out the problem why the product is not yet deliver. Or send the new one so the customer will recieve his order in time, on any option was given, they always said wait 3 days after 3 days wait still some more days, becoz the delivery service has not replied yet why it was deleyed.

Odpowiedź od BES LED B.V.
Gemakkelijke bestellen , supersnel in huis en mooi degelijk product en niet onbelangrijk ook een mooie prijs

Odpowiedź od BES LED B.V.
Ich kann von einer Bestellung bei Besled.nl nur abraten.
Nach meiner Bestellung kam zunächst überhaupt nichts – keine Bestellbestätigung, keine E-Mail, keinerlei Rückmeldung. Erst nachdem wir die Zahlung über PayPal angehalten hatten, hat sich die Firma plötzlich gemeldet und die Bestellbestätigung verschickt.
Nachdem wir die Zahlung daraufhin freigegeben hatten, wurde die Ware angeblich versendet. Kurz darauf erhielten wir jedoch eine E-Mail, dass die Duschwand während des Transports beschädigt wurde und sich die Firma mit uns in Verbindung setzen würde. Natürlich passierte wieder nichts.
Da sich niemand meldete, mussten wir erneut selbst nachfragen. Als Antwort kam tatsächlich die Frage, ob wir die Ware überhaupt noch haben möchten – obwohl sie laut eigener Aussage beschädigt worden war.
Anschließend wurde zwar eine Ersatzbestellung angelegt, aber außer einer neuen Bestellnummer haben wir nichts erhalten. Keine Versandbestätigung, keine Sendungsnummer und keine Informationen zum Lieferstatus.
Nach insgesamt fünf weiteren E-Mails, in denen wir lediglich wissen wollten, was mit unserer Bestellung ist und ob wir eine Sendungsverfolgung bekommen können, hatten wir endgültig genug. Es kam entweder keine Antwort oder nur unzureichende Informationen.
Wir haben die Bestellung schließlich storniert und unser Geld über PayPal zurückgefordert.
So einen unzuverlässigen Kundenservice habe ich selten erlebt. Ständig muss man hinterherlaufen, erhält kaum Informationen und wird als Kunde völlig im Unklaren gelassen. Wer Wert auf eine zuverlässige Abwicklung und vernünftige Kommunikation legt, sollte sich lieber einen anderen Anbieter suchen.

Odpowiedź od BES LED B.V.
Uiterlijk 30 juni zou mijn pedaalemmer worden geleverd. Besteld via Bol op 23 juni.
29 juni nog niets vernomen van Besled over de levering. Toch maar even gebeld. Medewerker zei dat ze navraag zouden doen bij de leverencier en daarna via Bol een reactie zouden geven vandaag. Voelt niet goed, maar misschien is dit de werkwijze. Ik heb tenslotte een emailadres. Op Bol tot op heden niets te zien en ook geen track en trace bekend.
Op zich kan ik wel langer wachten, maar vindt het niet prettig dat dit niet wordt gecommuniceerd vanuit het bedrijf.
Ben benieuwd hoe dit afloopt en het product alsnog morgen binnen komt.
Ik kan mij wel voorstellen dat sommige mensen fors geïrriteerd raken van deze werkwijze.
Update 30 juni: Bol stuurt een bericht dat het pakket is aangekomen bij de vervoerder. Welke dit is blijft onduidelijk en van Besled hoor je niets. Ook geen track&trace. Afwachten weer en wordt vervolgd.
Update 2: 30 juni. Pakket dus niet bezorgd en helaas geen track & trace. Hier ga ik niet meer bestellen ongeacht de reden van vertraging.
Communicatie is er niet en als ik de winkel morgen bel weet ik hoogst waarschijnlijk het antwoord al (ligt aan de bezorgdienst). Ben benieuwd.
Update 1 juli; Artikel niet gekregen. Gaat ook niet komen, want is niet meer leverbaar. Besled stuurde vandaag een mail.
Het zal allemaal wel, maar dit was voor mij de laatste keer zaken doen met Besled.

Odpowiedź od BES LED B.V.
We hebben het nu geplaatst en het staat erg leuk

Odpowiedź od BES LED B.V.
Careful. BES LED does not refund returns! Makes a lot of trouble. Ignores correspondence!

Odpowiedź od BES LED B.V.
produit trouvé rapidement sur le site. Livraison rapide à domicile

Odpowiedź od BES LED B.V.
Ich habe 8 Terrassen-Spots gekauft. Leider gingen 2 davon kaputt. Die Abwicklung war eine absolute Katastrophe: Ich habe die defekten Spots eingeschickt und wurde danach monatelang per E-Mail hingehalten.Erst hieß es, die Spots seien nicht lieferbar, dann wurde behauptet, mir seien neue geschickt worden. Monate später behauptete man plötzlich wieder, sie seien nicht lieferbar. Die gleiche Ware wird jedoch munter weiter über den eigenen Online-Shop verkauft!Fakt ist: Ich habe meine zwei defekten Spots bis heute nicht ersetzt bekommen. Wer hier kauft, sollte beten, dass die Ware niemals defekt ist, denn der Kundenservice ist alles andere als lösungsorientiert.

Odpowiedź od BES LED B.V.
Snelle levering en ontvangen zoals omschreven. Kleur en spotje zeer tevreden over.

Odpowiedź od BES LED B.V.
De producten (brievenbussen) waren goed verpakt en snel geleverd. Wij zijn tevreden!