Ik ben zeer tevreden over BES LED. De kwaliteit van de producten is uitstekend en alles voelt degelijk en goed afgewerkt aan. De producten voldoen volledig aan mijn verwachtingen. Daarnaast ben i... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Na een eerste levering, waarbij wij niet thuis waren, en later bleek dat het artikel stuk was, is ons kosteloos een nieuwe gestuurd. Uiteraard nadat we foto's hedden gestuurd. Levering was ook vlot
A lot went wrong. Never received any good. Credit notes were provided after i advised my bank to re-proceas the payments. The communication was horrible, even when I wanted to re-order as the pro... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik kwam gewoon even wat LED-panelen halen, maar ene Ercan of Airkan?(ik weet niet meer hoe die heet) dacht blijkbaar dat ik me had aangemeld voor een wandelvakantie. Wat begon bij de balie eindigde... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
BES LED is een webwinkel gespecialiseerd in hoogwaardige LED verlichting voor zowel bedrijven als particulieren. Omdat wij een nieuw en innoverend bedrijf zijn zorgen wij ervoor dat u als klant een ruime keuze heeft uit onze brede assortiment zodat u altijd de juiste LED verlichting zult vinden waar u naar op zoek bent. Bij ons zult u altijd de juiste verlichting vinden die perfect bij uw interieur en persoonlijke smaak aan zal sluiten. Op al onze producten ontvangt u 1 jaar garantie, heeft u 100 dagen retourrecht en bent u gegarandeerd van een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Ervaar het zelf en bekijk onze webshop!
Corkstraat 11, 3047 AC, Rotterdam, Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Product op websight is goed omschreven en zo ook ontvangen
En de levertijd was ook prima!

Odpowiedź od BES LED B.V.
Wat we bestelde, een dubbele tafelcontactdoos, kwam de volgende dag al binnen en was wat ik ervan verwachtte!

Odpowiedź od BES LED B.V.
Service van hoge kwaliteit, ik beveel dit bedrijf aan.

Eenvoudig te bestellen.
Degelijk (stevig) materiaal
Herlaadbare Batterij
Lichtstraat regelbaar
Zeer snelle levering

Odpowiedź od BES LED B.V.
Telefonische goed bereikbaar. Een lasklem was niet aanwezig hebben mij een andere verstuurd zodat mijn verzending direct verzonden kon worden. Dank u. Zal deze bedrijf zeker aan vrienden en familie en aan onbekende aanraden.

Odpowiedź od BES LED B.V.
De kwaliteit is onder de maat en service wordt niet gegeven. Producten worden incompleet geleverd en de oplossing was dat ik een nieuwe moest bestellen op mijn eigen kosten. WAARDELOOS dus. Ik zal hier nooit meer bestellen. Verder wordt er dus ook in de onderstaande reactie nog gelogen om zichzelf goed te praten. De lampen waren in januari gekocht en in maart geplaatst dat is binnen de 100 dagen die op de site van Besled staat. En voor de duidelijkheid, het probleem was dat er een ophangklemmetje niet bij één van de artikelen zat. Dat ophangklemmetje is specifiek voor deze lamp en kun je nergens anders kopen. Dit kost misschien 50 cent. Besled levert deze niet los en zonder dat klemmetje heb je niets aan de lamp. Maar ik denk dat voor iedereen bij het lezen van onderstaande reactie helemaal duidelijk is hoe Besled te werk gaat. Dus lees aub de negatieve reviews voordat u iets bij Besled besteld want ik denk dat de positieve reviews grotendeels door Besled zelf zijn geschreven. Ik heb namelijk ook een negatieve beoordeling geschreven op de site van Besled en deze wordt niet geplaatst. Denk na aub.

Odpowiedź od BES LED B.V.
heel goede verlichting, geleverd zoals afgesproken.
aanrader bij deze firma

Odpowiedź od BES LED B.V.
Goede prijs, snelle levering, duidelijke communicatie, bedankt!

Odpowiedź od BES LED B.V.
Na de bestelling kreeg ik een mail met de vraag of ze nog ergens mee konden helpen. Later bleek een ledlampje defect te zijn, er werd meteen een nieuwe verzonden plus een persoonlijke mail met excuus dat er een defecte tussen zat. Als ik nog meer vragen had, schroom dan niet om dat te vragen, want ze zijn graag bereid om extra service te bieden.

Odpowiedź od BES LED B.V.
Na gebruik (ongeveer 1 jaar ) haperde 1 led .
Na mijn melding kreeg ik per omgaande 1 nieuwe gestuurd ! Ben daar erg tevreden over

Odpowiedź od BES LED B.V.
Great customer service and good prices when requesting bulk buys.

Odpowiedź od BES LED B.V.
Snelle service,en goede kwaliteit super tevreden

Odpowiedź od BES LED B.V.
leider habe ich Steckdosen erhalten, die in Deutschland nicht verwendet werden dürfen!!! Steckdosen ohne Schutzleiter sind unzulässig und dürfen nicht eingebaut werden. Es ist mir unverständlich, dass Sie diese ausgeliefert haben und ich jetzt auch noch das Porto für die Rücksendung übernehmen soll

Odpowiedź od BES LED B.V.
De aankoop verliep prima, zoals verwacht mag worden. Echter waarom 20 mails in 2 weken tijd nodig zijn rondom 1 goed gelopen bestelling is mij een raadsel en erg overdadig.

Odpowiedź od BES LED B.V.
Dag, een duidelijke, no nonsens site. Zeer goede prijs voor een kwaliteitsprodukt. Op zondag besteld en de dag nadien al bezorgt. Dit had ik niet verwacht. Top dus. Gtx, Djpi 🇧🇪

Odpowiedź od BES LED B.V.
Duidelijke communicatie over levertijd.
Lamp zat in een stevige verpakking, wat wel goed is vanwege breekbaarheid.