Website ging moeilijk. Persoonlijke ondersteuning prettig en product lijkt heel fijn en goed.
Reakcja na opinię
Prettig contact gehad met desk accountmanager vanwege aantal vragen. Waren bereid om mee te denken en proces snel te doorlopen. Binnen 24 uur polis geregeld. Chapeau.
Reakcja na opinię
Mijn bedrijf(je) wilde ik eigenlijk laten uitschrijven bij de KvK, tot er een mooie opdracht binnen kwam. Wel moest verzekering etc. dan weer op orde. Via beroepspolis snel in orde. Gunstig tarief ook... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
La Guardiaweg 84, 1043 DK, Amsterdam, Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
De snelheid van het accepteren van de polis en het proces die er aan ter grondslag ligt.

Odpowiedź od Beroepspolis
Prima service met snelle en duidelijke communicatie.

Odpowiedź od Beroepspolis
Zeer gebruiksvriendelijke website. Herkend direct mijn beroep (bij andere tussenpersonen/verzekeraars is lastig om een financieel beroep te selecteren). Verder is de klantenservice goed bereikbaar voor vragen.

Odpowiedź od Beroepspolis
Prima service en directe hulp bij versnellen van het beoordelen van de aanvraag. Zoals beloofd is de polis verstuurd voor het einde van de dag.

Odpowiedź od Beroepspolis
Zoals altijd professioneel en snel geholpen met advies en dienstverlening!

Odpowiedź od Beroepspolis
Heldere site en aanvraagproces. Het vervolgproces was ook erg soepel. Verbeterpunt is dat aanpassingen doorvoeren in de aanvraag klantvriendelijker kan. Ik heb namelijk nu de aanvraag compleet 2 keer moeten invullen omdat ik de hoogte van omzet wilde aanpassen.

Odpowiedź od Beroepspolis
Ik ben vol lof. Vragen werden helder beantwoord. Duidelijk werd aangegeven hoe en wat. Ik had weinig zicht op dit soort materie. Met behulp van de medewerkers kreeg ik het door mij gewenste beeld. De vraag was ga ik voor een bankgarantie of voor een beroepspolis. Ik koos overtuigend voor het laatste en kon mijn opdrachtgever ook over de streep krijgen.
Ja ik ben dus voor lof.

Odpowiedź od Beroepspolis
Binnen 24 uur polis geregeld. Chapeau.

Odpowiedź od Beroepspolis
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.