Beautybymariamelina Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 3 z 5

Aldrig har jeg fået grimmere extrntions dyrere end her på trods af at have fået det lavet 15 år.. er så tyndt at jeg bliver nødt til at lave en meget krøllet tuperet hestehale for at af skjule overgan... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Kan varmt anbefale Maria. Skulle have lavet filler for første gang, og var mildest talt ædt op af nervøsitet. Maria er utrolig omsorgsfuld og gjorde mig hurtigt tryg ved processen. Hun er lyttende og... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har fået lavet stort set alle slags behandlinger efterhånden hos skønne Maria. 😍😍😍😍 Wooow siger jeg bare, efter utallige uheldige oplevelser diverse steder, så fandt jeg Maria for 2 år siden... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Altid en dejlig velkomst hvor man kan føle sig i trygge hænder. Får lavet mine bryn (Brow lamination) hos Maria'melina fordi det bliver lavet efter jeg gerne vil have det og der bliver altid lyttet ti... Zobacz więcej

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

78 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 10

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

ringede desperat til maria en fredag…

ringede desperat til maria en fredag efter at ha fundet hende på nettet
jeg havde desværre fået lavet hår hos en anden og det var helt skidt
Maria sagde med det samme kom ud så kigger vi på det og finder en løsning som sagt 1 time senere var jeg i salonen og fik den bedste service virkelig top
dagen efter kom jeg igen og gik der fra med drømme håret
fremover er det kun i denne salon jeg får lavet mit hår og andre behandlinger
alle er super søde og de sætter virkelige deres kunder først fantastisk service

Fedtfrysning …

Fedtfrysning …
Ja jeg var noget skeptisk ,og tænkte det virker sgu nok heller ikke . Men til min store overraskelse så har det virket . Tabte 9 ,5 cm på maven lige efter behandlingen og har tabt 1 cm mere 2 uger efter .
Maria tog sig godt af mig hele vejen igennem, altid dejligt at komme hos hende og hendes søde ansatte ..

Oceniono na 5 z 5

Jeg har været kunde hos Maria igennem…

Jeg har været kunde hos Maria igennem flere år, og har altid fået flotte og holdbare resultater, samt god vejledning i pleje og efterbehandling.

Stemningen i klinikken er super dejlig og det er et skønt sted at komme. Jeg kan kun anbefale deres behandlinger.

Oceniono na 1 z 5

Jeg er både ærgerlig og chokeret

Jeg er både ærgerlig og chokeret.

Jeg booker en tid på 40-45 min. Behandling, jeg får besked om at der skal betales 200kr i depositum hvilket jeg sender på MobilePay. Jeg tager der op for at sikre mig de kan lave den ønskede behandling, fortæller også at jeg er ryg opereret og derfor har både metal skruerne og plader i ryggen.
For at sikre mig tiden betaler jeg det fulde beløb på forhånd, i alt 1200kr
1 time inden jeg skal afsted taber jeg min telefon og skærmen er ødelagt, jeg kan hverken ringe ud eller modtaget kald, min søn ligger på hospitalet sammen med far, jeg har ingen mulighed for at blive kontaktet hvis der sker noget. Jeg kontaktede klinikken som noget af det første da jeg igen havde telefon. Forklare situationen og beklager dybt, er fuld indforstået med mit depositum på 200kr selvfølgelig er mistet men vil gerne bede om en ny tid. Men Nææ nej, jeg får besked om at det fulde beløb er taget fordi jeg ikke kunne komme og der ikke kunne bookes en anden kunde ind… jeg kan få en ny tid for 1000kr
Hun har mistet 45 min. Men der er IKKE brugt nogle produkter, der er intet der har kostet noget andet end tid / løn.
Hvorfor skal man ligge depositum på 200kr hvis man skal betale for hele behandlingen !!
Hvis man skal ha lavet en krone hos tandlægen og ikke kommer får du heller ikke en regning på 8000kr
Efterfølgende finder jeg ud af jeg SLET IKKE må få behandlingen fordi jeg har metal i ryggen…?!!! Så nu har jeg givet 1200kr for INTET. Hold jer væk.!!!

23 maja 2022
Oceniono na 5 z 5

Jeg har været med helt fra dengang…

Jeg har været med helt fra dengang Maria plantede et lille frø, i et 4 KVM "Stort" hjørne, i et solcenter. Efter ca 10 år er hun stadig den eneste, der får lov at ordne mit hår. Nu er hendes lille frø spiret og har vokset sig til en smuk blomst. Den er kommet i en større "potte", hvor der er plads til at udvikle sig og hvor der er plads til succes. En succes som Maria har knoklet for! En succes og en dejlig forretning, som har kostet hende blod, sved, tårer og mega hårdt arbejde. En skøn salon, hvor hun har teamet op med et par andre super skønne damer, som ligesom hende selv, lægger hjerte og sjæl i deres arbejde.
Om du skal have lavet vipper, negle, extensions eller noget helt andet, vil jeg ALTID anbefale Beauty By Maria Melina.

20 maja 2022
Oceniono na 1 z 5

Ultra dårlig uprofessionel oplevelse

Ultra dårlig uprofessionel oplevelse
Havde mistet mit hår til corona
Hvor indehaveren fortæller hun kan hjælpe mig med nyt hår og jeg skal komme til tjek så hun kan se hvad jeg skal bruge .
Da jeg ankommer til påsætningen
Giver hun mig poptræk krøller i håret som er permantet og ikke naturlig.
Jeg siger indet da jeg ikke har forstand på det eftersom jeg normalt har langt hår før sygdom .
Det ser hæsligt ud da jeg er færdig og ønsker bare at komme hjem. Siger ikke så meget da jeg er lidt mundlam.
Går til frisør dagen efter som siger jeg må farve mit hår da min bund er brun men slet ikke passer til de exstentions der er lagt
Jeg farver håret og det bliver absolut pænere men stadig ikke i flow pga poptrækkrøllerne ikke matcher mine natur krøller .
Jeg bliver glad da jeg jo har mistet alt mit hår nu er der endelig hår på hovedet .
Men efter 3-4 uger kan jeg godt se det slet ikke skal se sådan ud samt det krøl exstentions knækker i spidserne og flosser op.
Min hovedebund kommer der sår i og der er syget flere baner på en bane så de stikker op fra hovedebunden. Håret kan ikke sættes op så ser man de lange baner og hestehalen er så tyk så en elestik ikke kan nå rundt.
Indehaveren sagde hvis ikke jeg købte hendes produkter til håret så var der ingen garenti så jeg brugte i alt 5500 på det her
Og hun vil ikke refundere et lille beløb tilbage eller noget
Jeg er meget skuffet over hende det er kun en pengemaskine for hende hun er pisse ligeglad med sine kunder bare der kommer penge ind.
Jeg havde det i håret i 4 uger .

20 maja 2022
Logo Beautybymariamelina

Odpowiedź od Beautybymariamelina

Hej Minna
vi er ret uforstående overfor din anmeldelse, da det ikke var det indtryk og udfald du gav, da du forlod klinikken.

du var en til en hårkonsultation d 5 april. hvor indehaver informere dig om passe og pleje af extensions. her bliver du også informeret om, at indehaver har ret til, at sige nej til at påsætte extensions med krøller i, hvis du ikke har erfaring med, passe og pleje med krøl, da krøllet extensions kræver rigtig meget passe og pleje. her bliver du også oplyst om, at krøllet extensions kun fåes i naturlige mørkehårfarver - da håret er ubehandlet ift farve, men at det har fået en mild permanent for at det kunne krølle (det er ikke noget der bliver gjort i klinikken, men det er noget der bliver gjort fra frabrikken)
du bliver vist et billede af et tidligere arbejde, der er blevet udført med krøller og der er eninghed om, at det er det der bliver valgt.

du er informeret om, at du skal farve dit hår før farven kan matche.
d 9 april skriver du, at du går ned og køber en farvebombe.
inden du kommer til din tid går du ned og køber en hårfarve og sender et billede af den. vi er derfor meget uforstående overfor, at du nævner i anmeldelsen at du er chokeret over, at farven ikke matcher ? da du er blevet informeret til din hårkonsultation, at du skal farve dit hår.

du kommer til din tid d 11 april kl 14.30
du forlader klinikken mere end glad og tilfreds. vi er derfor meget uforstående overfor, at du skriver i anmeldelsen "at du er mundlam og ikke siger noget, fordi du ikke er tilfreds"

det var ikke det, du sagde til os. dagen efter
sender du billeder (d 12 april.) som vi gerne må bruge til markedsføring her . udover dette laver du en story på instagram, hvor du fortæller om hvor glad og tilfreds du er med resultatet. og det er vi elvfølgelig meget glade for.

du skriver d 13, om det er normalt det strammer lidt. der svare vi ja det er det, da det lige er blevet lavet.

d 15 april sender du endnu en video vi må bruge til markedsføring - hvor du skriver " jeg skulle bare farve bund. folk er helt vilde med det"
og at du føler dig, som dig selv igen.

d 23 april
skriver du at du har været på bellahøj kræmmermarked, hvor du er blevet stoppet og fået mega meget ros for dit hår.
igen det er vi selvfølgelig glade for, det er derfor vi undre os MEGET over den anmeldelse du har skrevet.

d 30 april skriver du så, at håret spalter op. du bliver spurgt ind til om du har passet og plejet det, som du skulle.
her fortæller du, at det har du.
vi forventer, at hvis der skulle være det mindste at man ringer ind til klinikken og bestiller en tid, så vi evt kan kigge på det. dette er ikke blevet gjort. - vi har desværre ikke mulighed for at være online og aktive på facebook i forhold til beskeder. vi informere altid om både i story og opslag at man kan ringe ind til klinikken eller komme forbi, da vi ikke altid har mulighed for at svarer online. telefonen er iøverigt nærmest døgnåben

du nævner, at du har fået sår i hovedbunden. de sår har kunne komme af, at du evt ikke har kunne tåle ringene, eller at du har kløet i din hovedbund.
du nævner, at du har fået en kollega til at kigge på det (som er i den sundhedsfaglige sektor) hun mener, at dit hår ikke har kunne bære det, her har hun vurderet det til 300 gram.
du kontakter klinikken igen.
jeg informere dig om, at det er 200 gram du har fået i. som også er det du har betalt for. ( der er fordelt 50 gram på hver bane dvs 4 baner, det er det der normalt bliver påsat og det kan håret sagtens bære)

du spørg indtil så om det kan være ringene eller hvorfor det har kløet - vi informere dig om, at det sagtens kan være tørhovedbund eller shampoo der ikke er vasket ordenligt ud.
klinikken giver dig forskellige af grunde til hvorfor din hovedbund kunne klø.

her fortæller du, at du ikke synes krøllerne passer. 1 måned efter du har fået påsat håret og ønsker dine pengene tilbage. det er desværre ikke en mulighed, da du har godkendt håret inden du gik ud af døren
du godkendte håret inden du fik påsat det d 11 april.

det er korrekt der er 30 dags garanti på håret hvis du køber vores produkter med fra klinikken, det er hvis der er en fejl på håret hvilket ikke har været tilfældet . 30 dags garanti er ikke at få nyt hår med andre krøller i, eller pengene retur desværre.
da du har haft dine extensions i og de er tilpasset efter dit hår

vi er derfor meget uforstående overfor denne anmeldelse, da du givet det indtryk at du har været glad og tilfreds både under og efter. lige indtil du måske ønskede noget nyt hår, på vores regning eller pengene retur.
uden at du har været her eller vi har set dit hår.

Bedste klinik!

Altid mega god behandling, gode råd og tryk vejledning. Den største anbefaling her fra! Maria og hendes Crew er altid søde og smilede 😁 man går fra fra med humøret i top ✨ jeg kommer der fast og det vil jeg blive ved med ❤️ Kvaliteten er i bare FANTATISK

16 kwietnia 2022

Fantastisk personale

Fantastisk personale, og fantastiske resultater hver eneste gang! 😍 Ejer og medarbejdere er rigtig varme og imødekommende, og klinikken selv har et fantastisk look. Perfekte setting til en dag med selvforkælelse 😍 Elsker at komme her!

9 kwietnia 2022

Anbefales

Jeg har været kunde i en del år nu, får de smukkeste vipper hver eneste gang og har også fået ansigtsbehandling og gellak til en fornuftig pris.
Det er dog ikke det som jeg vil fremhæve som det bedste ved forretningen, men derimod det hjerterum der også er. Søde, dygtige og hjælpsomme medarbejdere!

Bedste klinik på Sjælland

Jeg har igennem flere år kommet fast hos Beauty by Mariamelina fået over vipper , facial behandlinger og er fast kunde på hår extensions , jeg har aldrig fået en bedre og mere kvalitetsfuld behandling og jeg vil på det varmeste anbefale Beauty by Mariamelina

Altid velkommen

Jeg elsker komme op i klinken, du får altid en perfekt kundeservice bliver taget godt i mod, du får altid den behandling du ønsker. Det er altid god stemning der oppe så man føler sig altid velkommen.

Oceniono na 5 z 5

Jeg synes at det er en bedste klink og…

Jeg synes at det er en bedste klink og den bedste betjening man kan får sig til hver tid vil jeg anbefale den til alle kom og får lave alt det hvad du/i ønsker i vil ikke fortryde det ❤️Maria er den bedste ❤️

Oceniono na 5 z 5

Denne salon kan stærkt anbefales

Denne salon kan stærkt anbefales.
Jeg har fået lavet hår her længe, og jeg elsker dette hvergang. Mit hår er (hot fusion) og det er helt perfekt. Rigtig søde i salonen, og helt fantastisk sted. Maria er fantastisk 😍❤️

Klar anbefaling

Ovenud tilfreds med mine fillerbehandlinger (under supervision ) hos Maria🤩
Første og eneste som skal lave mine læber😍
For nyligt fået lavet ansigtsbehandling, også tilfreds☝🏽
Skønt team hos Beautybymariamelina! Klar anbefaling herfra❤️

Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej