Jeg har prøvet og få lavet hår mange forskellige steder, men hos Maria har det været det Aller bedste kvalitet og servicen er i top når man hver eneste gang altid kan få en tid! Uden man behøver og ta... Zobacz więcej
Jeg har fået lavet flere ting hos @beautybymariamelina og for nyligt fik jeg lavet la weave hos Maria. Det er første gang at jeg har fået lavet hår, der blender naturligt ind i mit eget. Jeg er meget... Zobacz więcej
Jeg får fast lavet botox og læbefiller hos Sara ved Beautybymariamelina og jeg er ALTID glad for resultatet. De er så søde og professionelle og er aldrig ude på at “tjene mere”. De forstår mit behov... Zobacz więcej
Jeg fik sat la weave ekstensions i hos Maria som var så uprofessionelt lavet. Det så unaturligt ud da hårfarven ikke matchede mit eget hår. Trendserne var enormt tykke så det bulede fra min hovedbu... Zobacz więcej
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Jeg elsker dette sted og de piger som…
Jeg elsker dette sted og de piger som er der..
De er tålmodig med mig som ikke har prøvet extensions før, føler de lytter til mig og hvad jeg vil have, nu fik jeg dem i april og har været til oprykning, går glad derfra hver gang..
Også et sted der nok kommer til at lave striber eller farve mit hår for jeg stoler på dem..
Dårlig kvalitet på deres extensions
Dårlig kvalitet på deres extensions. Tyndt og tjavset i enderne. Så så unaturligt ud. Og trenserne var enormt tykke så de bulede ud fra hovedbunden.
Vil aldrig anbefale dette sted til nogen.
Pillede mine extensions ud allerede dagen efter, for det var simpelthen for pinligt at rende rundt med.
Udover det så stemte grammene heller ikke med det jeg havde betalt for.

Odpowiedź od Beautybymariamelina
Kæmpe anbefaling herfra💖🙌🏾
Super sødt og kompetent personale, som altid står klar til at hjælpe ved det mindste.!
Det altid super hyggeligt at komme i klinikken til behandling med en lille hyggesnak oveni❤️🥰
Kæmpe anbefaling herfra🙌🏾
La weave by Maria❤️
Har haft hot fusion sommer 2023, som var godt men ikke sundt for håret, da jeg tabte meget hår efter.
Har siden okt/nov 2023 haft La weave og det fungere bare meget bedre og føles helt rigtigt.
Hos Maria melina får du god service og kvalitet. Super sød personale og ikke mindst Maria☺️
Der er altid god vejledning, meget fleksibilitet ved booking af tid til opryk mm.
Meget professionelle og arbejde udføres med omhug og man kan mærke at kunden er i centrum☺️
Alt i alt, er der ingen dårligere oplevelser herfra men kun gode og positive❤️
Fantastisk service og professionel klinik
Jeg har kommet her i flere år, først og fremmest fordi det er det sted jeg har fået lavet det flotteste hår og hvor der bliver lyttet til mine ønsker. Maria Melina er professionel, super serviceminded og i øvrigt så sød at snakke med 🫶🏻
Hun gør meget ud af at give en skræddersyet behandling og rådgivning. Vi finder altid sammen ud af hvad der vil være pænest til mit hår. Mine ønsker bliver hørt, samtidig med at jeg rådgives i hvordan vi kan få resultatet så pænt som muligt. Meget af min selvtillid sidder i håret og jeg har det derfor altid fantastisk godt når jeg går herfra ☺️🌸
Jeg er meget tilfreds med kvaliteten af håret og farverne vi finder sammen som det blendes i. Håret holder sig pænt og glansfuldt længe, særligt når det plejes korrekt.
Jeg kan også rigtigt godt lide at komme i salonen, det er nogle søde piger og behandlingerne bliver udført i en varm og professionel atmosfære, hvor der er plads til grin og snak. En anden bonus er at de også er ret fleksible med tider. Generelt føler jeg mig aldrig besværlig selvom jeg til tider har mange ønsker, så jeg er mere end tilfreds og er gået hen og blevet stamkunde ❤️
Har været oppe hos Maria i hendes…
Har været oppe hos Maria i hendes klinik nogle par gange, hvor jeg har bl.a. fået laver læber og hage, og lad mig bare sige WOW. Hun er SÅ god til hendes arbejde. Hun går meget op i at ens resultat bliver det bedste, og man er tilfreds samt tager hun sig god tid, hvilket er meget vigtigt !!
Super god og fleksibel
Super god og fleksibel! Jeg får altid en tid hurtigst muligt, når jeg har brug for det.
Derudover gør Beautybymariamelina sit arbejde med omhug, er grundig og prioriterer virkelig sine kunder ❤️
Var oppe og få lavet læber for 1.gang…
Var oppe og få lavet læber for 1.gang og simpelhen den bedste oplevelse, Maria er simpelhen så professionel, rådføre en med hvad der er bedst og det er blevet det flotteste arbejde, kan kun anbefale hvis du skal have lavet noget tag til en af salonerne og få lavet en skønt stykke arbejde 🫶🏽
Super godt hår
Super godt hår, søde piger og altid flexibel med booking🥰
WORST MASSAGE EVER!!
WORST MASSAGE EVER!!. really shocked to have the massage from this place. They don't even know the basics of massage. Doesn't have a proper setup either. The masseuse doesn't know anything it was more like apply oil that's it !.
God Service
God Service, elsker mine vipper, naturlige men fyldige🙌🏾,!
Venlige personale, tænker på sine kunder!
Kan varm anbefales
Fillee behandling
Respektfuld og nænsom behandling, trods, at jeg er en moden kvinde og Maria ung, så føler jeg mig fuldt ud accepteret, set og hørt. Hos Maria får man en virkelig professionel og nænsom behandling.
Skuffende påsætning og kvalitet
På Instagram reklamerer klinikken flittigt med nytårstilbud på hair extensions. Jeg skriver og vil booke tid. Maria svarer hurtigt og på alle tider af dagen, og jeg får en tid til påsætning lige op til nytår. Jeg får lavet la weave og bliver foreslået hot fusion som supplement. Jeg får afvide, at hvis håret bliver plejet som anbefalet kan det holde op til et år. Allerede efter en lille uge begynder jeg at miste totter. Jeg kontakter dem, og får af vide at jeg bare kan komme ind igen og få dem påsat på ny. At aftale et tidspunkt for gen-påsætning var næsten en umulighed. Der var pludselig meget lang svartid og ikke særlig stor fleksibilitet. Jeg foreslog flere tider jeg kunne, men blev foreslået andre tider - til trods for at der på i Instagram blev reklameret med ledige tider, i det tidsrum og på de dage jeg havde givet. I samme omgang skriver jeg og fortæller at jeg synes, at overgangen fra mit eget hår til extensions er meget tydelig og at den nederste bane sidder underligt. Det bliver fejet af, og ikke gjort noget ved, da jeg kommer ind anden gang. Generelt er der en ikke så hyggelig attitude. Jeg følte mig ikke særlig velkommen eller tilpas.
Jeg har i den måned, ikke været helt tilfreds med resultatet. Jeg kontakter derfor en anden klinik, for en second opinion.. her fortæller hun mig, at der er brugt alt for store lim-klatter, at det har filtret mit hår. Desuden er hot fusion en gammel metode der er virkelig skadeligt for håret og ikke noget jeg burde være anbefalet til mig da jeg har meget tyndt hår. Jeg har nu fået små skaldpletter fra hvor de har siddet. Hun fortæller også at banerne er sat helt forkert, og at trenserne der er sat på samme bane er klippet op til 1cm skævt. Derudover er samlingerne på trenserne meget tykke, og ikke specielt fleksible. Håret tager ikke imod varme, så det er umuligt, at glatte det helt glat. Hun siger at jeg skal være heldig hvis det her hår holder yderligere 3 måneder (her er det brugt i 1 måned og jeg har plejet det som de anbefalede hos BeautybyMariaMelina).
Jeg er så skuffet og ærgerlig over at have lagt penge og tid her.
God og ærlig rådgivning
God og ærlig rådgivning. Meget professionel. De vildeste og flotteste resultater, jeg har 1 times transport og det har været og er det stadig det hele værd for at få lavet de flotteste læber 😍
Den bedste klinik!
Maria er super dygtig og den bedste til alt hvad hun laver!! Hun kan helt klart anbefales herfra. Har aldrig følt mig smukkere og lykkeligere efter hendes behandlinger. Hun er den bedste i branchen !😍
Maria er talentfuld og gør er rigtig…
Maria er talentfuld og gør er rigtig godt stykke arbejde. Er fuld tilfreds med min behandling
Tilfreds
Første gang jeg får påsat extensions og jeg er meget tilfreds. Håret er super holdbart og Maria er super sød og fortalte hvordan det skulle plejes osv. ❤️
Ikke sidste gang jeg får lavet hår her🥰
Altid en super dejlig service i denne skønne salon
Jeg kom til denne salon første gang i august og fik sat extentions på.
Jeg er så glad mit hår og kvaliteten på det, samt den gode behandling jeg får hver gang af Maria og generelt af alle medarbejdere jeg møder derinde<3
Jeg kan varmt anbefale dette sted, da de har godt hår og er gode til at vejlede!!:-)
Super professionel klinik
Super professionel klinik, søde medarbejder og altid god rådgivning vedr. de forskellige behandlinger - kan klart anbefales, hvis du ønsker den bedste behandling !!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.