Bakkely Kattepension

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Vi har haft vores to katte i pension hos Claus i en uge . Det er kun anden gang vi benytter Bakkely, men absolut ikke sidste gang. Kattene er super glade når vi henter dem og også når de kommer hj... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Jeg havde det så godt med at aflevere vores to katte på Bakkely Kattepension. Det var et dejligt stort bur og kattene var godt tilfredse, det eneste "minus" for mig var at det føltes rimelig koldt, me... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk sted hvor der er ro på. Stille musik hos kattene møder en når man træder ind. Mulighed for bure med ude plads er dejligt for dyrene. Vi har brugt Bakkely kattepension mange gange og er alti... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Bakkely i gode og landlige omgivelser, her kan du trygt sende din kat i pension. Her er en god og forstående holdning til, at det er familiens "barn", du overlader i pensionens varetægt. Du har fle... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Dane kontaktowe

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 4

Napisz recenzję

Første gang på Bakkely.

Så oplevede Spoks også at komme på katte pention. Bakkely..Tror det var en god oplevelse , både for kat og mor. Mis havde haft det godt, så det ud til. Sjovt at man kan se katten på facebook. Vi kommer igen, hvis behovet skulle opstå. 5 stjerner herfra.

7 lipca 2015

uovertruffent ophold

Det er første gang, vi har haft kat i pension, og vi er ovenud begejstrede!
Vores kat er blevet passet rigtig godt, og vi er slet ikke i tvivl om at han glæder sig til at besøge Bakkely Kattepension igen.

10 czerwca 2015

Det bliver ikke bedre!

Bakkely Kattepension skal have alle fem stjerner, for vi har ikke fantasi til at forestille os en bedre pension. Modtagelse og afhentning er hyggelig og rolig, ligesom hele pensionen ånder af fred med tilfredse pensionærer. Der er tid til at snakke og stille spørgsmål. Nu er vores kat hjemme - glad, rolig og meget tilfreds. Det var første, men bestemt ikke sidste gang, vi trygt har overladt Emmet til Bakkely.
Steen og Anette Ry-Mikkelsen

3 czerwca 2015

Dejligt sted

Jeg var helt tryg ved at aflevere min kat her. Flotte, rene omgivelser - det er helt tydeligt at Klaus virkelig går op i at kattene har det godt.

29 maja 2015
Oceniono na 5 z 5

Bedste sted til din kat !

Min kat skulle være på bakkely imens jeg var på ferie, desværre bliver den syg og personalet tager hurtigt til dyrlæge med den hvor den skulle opereres, heldigvis gik alt godt takke være de gode mennesker.

16 maja 2015
Oceniono na 5 z 5

Trygt og godt luksus hotel!

Bakkely er et dejligt sted, vi havde for første gang vores 2 skønne katte i pension, og vi tror ikke på der findes et bedre sted!
Selvom køreturen er lidt lang, og prisen lidt høj, så er det det hele værd, at kunne hente 2 veltilpasse og rolige katte efter 3 uger!
Tak fordi i passede godt på vores øjestene!

3 maja 2015

God oplevelse

Det er første gang vi har haft vores kat i pension, og vi var ikke sikre på om den ville falde til. Men det var en glad kat vi kom hjem til, Klaus viste os billeder hvor katten legede, og den så velplejet ud. Klaus og Majbritt er også nogen rigtig søde mennesker, vi ville ikke tøve med at få vores kat passet på Bakkely Kattepension en anden gang.

3 marca 2015
Oceniono na 5 z 5

Super pension for din kat

At modtage sin kat, som i den grad var godt tilpas, efter 2 uger i pension er bestemt lykken. Den så fin og tilfreds ud. Tydeligt at vores passere på Bakkely har styr på tingene. Vi kommer gerne igen.

18 lutego 2015
Oceniono na 5 z 5

Vi har altid været fuldt ud tilfreds, med at have vores 3 katte på bakkely.

Vores katte har altid haft det godt imens vi har været på ferie hos jer.
I har vores fulde tillid, vi ved at passer godt på vores families dejlige katte, og netop derfor, kan vi med god samvittighed tage trygt på ferie. Vi ville ikke være rolige eller slappe af på vores ferie. Hvis vi ikke stolede på, at vores katte havde det rigtigt godt, og det ved vi, at de altid har hos jer.
Med Venlig Hilsen Fra Robin, Louise og Inger
og tak for jeres søde måde at være på :)
De kommer jo også snart igen.

15 lutego 2015

Luksus kattehotel

Vi har nu fået passet vores kat en del gange på Bakkely Kattepension og kan varmt anbefale stedet. Kattene har luksusforhold. Eneste problem er at det kan være svært at lokke katten med hjem igen :-).

15 lutego 2015

God oplevelse

Har lige hentet min kat hos Bakkely Kattepension hvor han er blevet passet nogle dage - kan varmt anbefale Bakkely har fået en tryg rolig og veltilpas kat hjem. Hos Bakkely er der en rolig atmosfære, flotte rene bure med masser af miljø til kattene ,dæmpet musik samt fine løbegårde, det er tydelig at Majbritt og Claus har et godt hjerte til dyrene. Vi vender gerne tilbage med Albert.

11 lutego 2015
Oceniono na 2 z 5

Ok men der er ikke styr på tingene

Vi fik passet kattene mellem jul og nytår, vi var tilfreds dog var meget koldt hos kattene. Vi betalte med det samme og fik indtryk af de var super flinke. Dog 2 md efter modtager vi en regning og opkald om vi ikke har betalt. ????

10 lutego 2015
Logo Bakkely Kattepension

Odpowiedź od Bakkely Kattepension

Hej Filip, Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af dine kun 2 stjerner, men kan godt forstå dig -Lidt. Ang. varme, så er der 17 bure med åbne vinduer, ikke så let at varme op. Til gengæld er der i hvert enkelte bur en varmeplade under kattenes sovehuler, så kattene fryser ikke eftersom varmepladen er 25 grader varm. Det med betalingen er en helt anden ting, den tar vi 100% på os og bøjer os i støvet. Der var ikke godt nok styr på om du havde betalt eller ej. Undskyld. Får vi chancen til at passe dine katte en anden gang skal vi nok være mere opmærksomme. Venlig hilsen Klaus

Oceniono na 5 z 5

Tak fordi jeg aldrig skal være bekymret for om Kalle har det godt

Jeg har nu to gange haft min kære kat i pleje på Bakkely hos Klaus i burene, hvor der er mulighed for at gå ud. Jeg har hver gang fået en glad og harmonisk kat hjem igen. Jeg kan mærke der bliver taget rigtig godt hånd om den, at Klaus er meget kompetent og oprigtig glad for dyrene, Kalle bliver kælet, børstet og snakket med. Og jeg oplever, at der bliver taget meget hensyn til kattenes forskellige personligheder.
Jeg vil aldrig mere være nervøs for om Kalle er ok når jeg er væk. TAK

4 lutego 2015

super kattepension

vi har i en årrække benyttet Bakkely til "sommerferie" og andet til vores katte og er super tilfredse-meget fine og rene forhold-

4 lutego 2015

Trygt, pænt og rent.

Bakkely Kattepension er et dejlig trygt, pænt og rent sted at aflevere sin kat. Vi fik hurtig følelsen af at de holder af katte og vi vil til enhver tid benytte og anbefale pensionen.

13 stycznia 2015

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej