Vi har haft vores to katte i pension hos Claus i en uge . Det er kun anden gang vi benytter Bakkely, men absolut ikke sidste gang. Kattene er super glade når vi henter dem og også når de kommer hj... Zobacz więcej
Bakkely Kattepension
Zobacz, co mówią recenzenci
Jeg havde det så godt med at aflevere vores to katte på Bakkely Kattepension. Det var et dejligt stort bur og kattene var godt tilfredse, det eneste "minus" for mig var at det føltes rimelig koldt, me... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fantastisk sted hvor der er ro på. Stille musik hos kattene møder en når man træder ind. Mulighed for bure med ude plads er dejligt for dyrene. Vi har brugt Bakkely kattepension mange gange og er alti... Zobacz więcej
Bakkely i gode og landlige omgivelser, her kan du trygt sende din kat i pension. Her er en god og forstående holdning til, at det er familiens "barn", du overlader i pensionens varetægt. Du har fle... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Nørre Vittrupvej 5, Vittrup, 6650, Brørup
- 21 78 85 80
- bakkely.kattepension@gmail.com
- bakkely.smak.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Dejlig sted ,
Dejlig oplevelse, god behandling af dyrerne og deres ejer, rent og pænt,vi kommer gerne igen .
Venlig hilsen og tak for hjælpen
Bente
Super
Jeg kan varmt anbefale Bakkely Kattepension, og min kat skal helt sikkert
være der igen næste gang jeg er ude at rejse.
Super fin katte pension.
Dejligt sted for katte. Gode bure med god plads. Super god ide med stort set daglige billeder af kattene på Facebook.
Kattens fremtidige passested
Har idag hentet en glad og veltilfreds kat, så tak for super god pasning af ham - også tak for super service både før og under hans ophold - vi ved i hvert fald hvor han skal passes henne næste gang igen ☺ hilsen Eddie og ejere
Paradis for katte
Vi har brugt Bakkely Kattepension to gange, og det vil også være der vi sender vores tre katte hen næste gang det er nødvendigt. Vi har begge gange fået et stort bur med udgang og kattene har nydt hvert sekund. Når de skulle hjem, var de næsten ikke til at drive ind i transportkasserne igen, og vi har ikke kunne mærke på dem at de har været afsted.
Når vi skal afsted på ferie er det vigtigt for os at kattene kommer et sted hen hvor vi ved de har det godt og der bliver taget hånd om dem. Og det er vi ikke et sekund i tvivl når de er hos Bakkely.
Skønt sted for katte :-)
Bakkely kattepension er det helt rigtig sted, at få sin kat/katte passet.
Her er en dejlig rolig stemning, rene og velholdte bure, og så er ejerne super godt til at nusse og forkæle din kat :-)
Dejlig og tryg
Vi var rigtig glade for Bakkely kattepension.
Rigtig god idé med billeder på facebook. Vi følte os meget trygge ved at have vores kat der.
Dejlige og trygge omgivelser, mange tak
Tryghed betyder ALT
Et helt fantastisk sted med stort HJERTERUM både til dyr og mennesker. Der er stor tillid både mellem ejer og passere og der leveres tryghed fra du træder ind af døren. De varmeste og bedste anbefalinger herfra.
Vælg Bakkely, det eneste rigtige valg.
Nanna har været på et 12 dages ophold. Super sted. Der intet negativt at sige om stedet. Der bliver i høj grad taget hensyn til hver enkelt kats særheder og behov. Tak fra Nannas "mor"
Super - alletiders kattepension
Vi kan varmt anbefale Bakkely Kattepension. Majbritt og Klaus har passet vores lille hittekilling på bare 7 uger, mens vi var en uge på ferie. Den har haft det rigtigt godt, det er vi slet ikke i tvivl om, og Klaus var god til at ligge stemningsbilleder på facebook, så vi kunne se at den legede og var godt tilpas.
Så vi fortryder ikke at vi valgte at køre 160 km.for at få passet lille Piv.
Annie og Ebbe
Dejligt sted for din kat.
God oplevelse. Her er katten i gode hænder.
Dejligt med opdateringer på facebook.
super betryggende.
Dejlig at komme og hente sin kat efter 18 dage. også vil katten ikke med hjem, så ved vi den har haft det godt. tak for en god ferie skulle jeg sige fra Trunte. Vi kommer igen næste år Klaus :-)
God behandling
Jeg har lige haft mine 2 katte afsted. Altid en god behandling og god service
Trygt sted med engagerede ejere
En utrolig positiv oplevelse at sætte Mulle på sommerferie. Flotte lyse bure i størrelser efter ønske og behov. Ejere der tænker på dyrenes behov og nytænker hele tiden. Utrolig dejligt at man kan se billeder af sin kat på Facebook, mens man er på ferie. En varm, dejlig og professionel pension, jeg trygt anbefaler til alle katteejere.
Hilsen Charlotte fra Esbjerg V
Super lækkert sted, med dejlige bure til katten.
Har nu haft min kat i pensionen 3 gange. Bliver altid godt modtaget og burene er gode med mange muligheder for at katten kan hoppe rundt og hygge sig.
Dejligt og roligt sted
Vores kat har aldrig været i kattepension før, men har haft det helt perfekt hos Bakkely kattepension. Vi ankom til en rolig og glad kat, som man kunne mærke havde haft det godt under opholdet. Pensionen har gode bure og der er en rolig/afslappet stemning når man træder ind. Og fedt med billeder af sin kat på Facebook.
Vi vil helt sikkert anbefale og bruge stedet næste gang.
En Super oplevelse
Denne kattepension har vi aldrig prøvet før og da vi var lidt sent ude med pasning af vores kat, prøvede vi nogle forskellige, men alt var optaget, eller alt for dyrt. Bakkely var også optaget da jeg ringede, men 2 minutter efter mit opkald, ringede de tilbage og sagde de havde et afbud, så vi måtte gerne komme. Denne lidt lange tur fra Vejle til Brørup har vi da i høj grad slet ikke fortrudt. En fantastisk positiv oplevelse, med utroligt flotte bure og renlighed / omsorg for dyrene og prisen var absolut også i orden. Der er kun gode anbefalinger herfra. Hilsen Lars Jørgensen, Vejle
Kattene er rolige når man kommer ind
Kattene er rolige når man kommer ind og der er styr på tingene man skal ikke bringe / hente i bestemte tidsrum jeg kan varmt anbefale Bakkely kattepansionen
Bakkely gør din kat glad!
Vi har for første gang haft vores kat på ferie hos Bakkely. Majbritt og Klaus er oprigtigt interesseret i at gøre opholdet så godt som muligt for katten og vi kunne se at Müsli havde haft en tryg og dejlig uge. Det bliver bestemt ikke sidste gang at vi vil benytte Bakkely. Mange tak.
Min største anbefaling.
Tak til Bakkely for en dejlig ferie for mine katte. Skønt sted, meget kattevenlige omgivelser. Misserne kommer helt sikkert igen:)
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.