Azzurapool.com Recenzje 297

Wynik TrustScore: 4 na 5

3,9

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Commande d’une piscine Intex Graphite 6x3m le 25 février 2026. Malgré plusieurs mails, téléphones et messages Whatsapp, je n’ai à ce jour aucune nouvelle. Cela fait donc bientôt 2mois pour un produi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Nous avions acheté un robot de piscine Wibot chez eux. Il a eu un souci et ne fonctionnait plus (problème de batterie). Nous avons pu le renvoyer et nous l’avons récupéré réparé. Top service ! Merci... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik heb al vaker iets gekocht hier. De eerste keer ging er iets mis met het transport. De communicatie was top. Toen het artikel arriveerde was het stuk. Na een melding gemaakt te hebben is er geli... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fijne uitleg gehad over de warmtepomp, op advies toch een iets zwaarder model genomen. Zodat ik mijn water snel warm kan stoken wanneer ik afreis na Spanje. Er was ook nog eens de mogelijkheid in Span... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Napisane przez firmę

AzzuraPool.com is dé specialist in wellness en zwembaden voor thuis. Wij bieden een zorgvuldig geselecteerd assortiment van hoogwaardige producten, waaronder jacuzzi’s, opzetzwembaden, warmtepompen, filtersystemen, afdekkingen en accessoires. Onze missie is om luxe, ontspanning en gebruiksgemak toegankelijk te maken voor iedereen – of je nu een compacte tuin hebt of een volledige wellnessruimte aanlegt. Wat ons onderscheidt? Snelle levering, scherpe prijzen en een klantenservice die écht meedenkt. Dankzij onze ruime ervaring en technische kennis kunnen we niet alleen het juiste artikel leveren, maar ook ondersteuning bieden waar nodig – van aankoop tot installatie en service. AzzuraPool.com staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een uitstekende klantbeleving.

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Super osmoser

Super osmoser, j'ai maintenant 3 bidon d'eau osmosèe pour 1 bidon d'eau mauvais !! Très performant et rapide, je le conseille à tous!!

6 września 2025

Bonjour,

Merci beaucoup pour votre super avis !

Nous sommes ravis d’apprendre que votre osmoseur fonctionne parfaitement et que vous êtes satisfait de son efficacité et de sa rapidité. Votre recommandation nous fait très plaisir.

N’hésitez pas à nous contacter si vous avez des questions ou besoin d’aide.

Cordialement,

Prima!

goede site, goede prijzen, communicatie liep goed,
spullen waren vrijdag besteld, woensdag binnen
gebeld en vriendelijk geholpen, zelf nog een klein presentje bij de bestelling ontvangen!

24 września 2025

Beste,

Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review!

Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze website, de prijzen en de communicatie. Ook goed dat de levering snel is verlopen en dat u vriendelijk bent geholpen bij uw telefonische contact.

Leuk dat het kleine presentje bij uw bestelling als extra verrassing is ontvangen, daar doen we het graag voor.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen wij u uiteraard graag verder.

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat het bestelde item perfect in orde was. Daar doen we het voor.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Oceniono na 1 z 5

Article neuf plein de tâche

L'article est arrivé avec plusieurs tâches impossibles à nettoyer. J'ai envoyé plusieurs mails à Azzurapool sans réponse de leur part.

11 września 2025

Odpowiedź od Azzurapool.com

Nous sommes une entreprise néerlandaise, la garantie est fournie par le fabricant.

Oceniono na 5 z 5

Goede en snelle levering !!

Goede en snelle levering !!

22 września 2025

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering. Daar doen we het voor.

Onjuiste informatie over voorraad

Op website staat dat product op voorraad is terwijl dit niet zo is. Ipv levering na 1 of 2 dagen uiteindelijk product ontvangen na 22 dagen en 3 x zelf contact te nemen .Product staat op website nog steeds op voorraad...

18 września 2025

Beste,

Hartelijk dank voor uw bericht en uw feedback.

Wij vinden het vervelend dat uw ervaring met de levertijd en voorraadindicatie niet overeenkwam met wat u van ons had verwacht. Onze excuses hiervoor.

Het klopt dat in uitzonderlijke gevallen de voorraadstatus op de website niet volledig actueel kan zijn, waardoor een bestelling later geleverd wordt dan de aangegeven 1–2 werkdagen. In uw geval heeft dit helaas geleid tot een langere levertijd en meerdere contactmomenten, wat uiteraard niet de bedoeling is.

Wij begrijpen dat dit frustrerend is en nemen uw feedback serieus mee om onze voorraadweergave en communicatie hierover verder te verbeteren.

Oceniono na 5 z 5

Zeer tevreden over de service

Zeer tevreden over de service. Kapotte zwembadrobot en een nieuwe gekregen!

16 września 2025

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en dat het probleem met de zwembadrobot snel is opgelost door een vervangend exemplaar. Dat is uiteraard zoals het hoort.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen wij u graag verder.

Oceniono na 3 z 5

verzending is duur

dure webshop

15 września 2025

Odpowiedź od Azzurapool.com

Ongelofelijk, u betsled 1 artikel van 2,95 waarvan de aankoopprijs boven de 3 euro is en u betaald 8,95 verzendkosten terwijl wij nooit winst maken op verzending, beetje onterecht.

Oceniono na 4 z 5

Ging goed

Zonder te melden dat iets niet voorradig was geld retour storten, vreemd toch

Beste Rogier,

Hartelijk dank voor uw bericht en uw terugkoppeling.

Wij vinden het vervelend dat de situatie rondom uw bestelling zo is verlopen en dat u dit als onduidelijk heeft ervaren. Onze excuses hiervoor.

In sommige gevallen kan het helaas voorkomen dat een artikel onverwacht niet meer leverbaar blijkt te zijn. Wanneer dit gebeurt, kiezen wij ervoor om de bestelling direct te annuleren en het bedrag zo snel mogelijk terug te storten, zodat u niet hoeft te wachten.

Wij begrijpen echter dat dit beter vooraf gecommuniceerd had moeten worden en nemen uw feedback hierover serieus mee om dit in de toekomst te verbeteren.

Great product.

Beste,

Hartelijk dank voor uw review!

Fijn om te horen dat u tevreden bent over het product. Daar doen we het voor.

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering. En goed contact via de mail.

8 września 2025

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat de levering snel is verlopen en dat het contact via e-mail goed is geweest. Daar doen we het voor.

Oceniono na 5 z 5

alles netjes en mooi af gehandeld en snel

alles netjes en mooi af gehandeld

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat alles netjes en naar tevredenheid is afgehandeld. Daar doen we het voor.

Oceniono na 4 z 5

Door een leveringsprobleem werd onze…

Door een leveringsprobleem werd onze bestelling geannuleerd en hebben we ons geld netjes terug gekregen.

Beste,

Hartelijk dank voor uw bericht en uw terugkoppeling.

Wij vinden het vervelend dat uw bestelling door een leveringsprobleem geannuleerd moest worden. Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.

Wel goed om te horen dat de terugbetaling correct en netjes is verwerkt.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of opnieuw iets willen bestellen, dan helpen wij u uiteraard graag verder.

Goed !!!!

Goede service alleen jammer dat er geen grond zeil geleverd is.

2 września 2025

Beste,

Hartelijk dank voor uw review en uw terugkoppeling.

Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. Wat betreft het grondzeil: dit is inderdaad niet standaard inbegrepen bij dit type zwembad en maakt geen deel uit van de meegeleverde set.

Wij begrijpen dat dit verwarring kan geven en nemen uw feedback mee om de productinformatie nog duidelijker te maken op onze website.

Oceniono na 5 z 5

Zeer snelle verzending en zeer scherp…

Zeer snelle verzending en zeer scherp geprijsd.

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle verzending en de scherpe prijs. Daar doen we het voor.

Produto confiável

25 sierpnia 2025

Olá,

Muito obrigado pela sua avaliação!

Ficamos muito felizes em saber que considera o produto confiável. A sua satisfação é muito importante para nós.

Se precisar de qualquer ajuda no futuro, estaremos à sua disposição.

Com os melhores cumprimentos,

Oceniono na 5 z 5

Zie mijn persoonlijke terugblik op…

Zie mijn persoonlijke terugblik op afzonderlijke mail

Beste Pam,

Hartelijk dank voor uw bericht en toelichting.

Wij hebben uw oorspronkelijke bestelling die op zondag is geplaatst direct na uw annulering netjes voor u terugbetaald. Daarna begrepen wij dat u alsnog een ander artikel nodig had, waarna u diezelfde dag opnieuw een bestelling heeft geplaatst.

Fijn dat dit zo snel opnieuw kon worden opgepakt en dat alles op die manier alsnog in orde is gekomen.

Mooie producten, snelle levering

Mooie producten, snelle levering.

Beste Albert,

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de producten en de snelle levering. Daar doen we het voor.

Goede kwaliteit

Goed bedrijf met snelle service

29 sierpnia 2025

Beste Kees,

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat u tevreden bent over ons bedrijf en de snelle service. Daar doen we het voor.

Le sérieux du site

Le sérieux du site. Prix compétitifs et bonne communication avec service client.

29 sierpnia 2025

Bonjour,

Merci beaucoup pour votre excellent avis !

Nous sommes ravis d’apprendre que vous appréciez le sérieux de notre site, nos prix compétitifs ainsi que la bonne communication avec notre service client.

N’hésitez pas à nous contacter si vous avez la moindre question.

Cordialement,

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej