Til alle jer der søger den billigste, bedste leje af bil. Undgå for guds skyld at benytte jer af de tilbud Auto Europe finder frem til jer! Fordi konceptet de arbejder ud fra appelerer til virksomhede... Zobacz więcej
Jeg har lejet bil hos dem mange gange, fungeret rigtig fint. Denne gang gik det så galt, jeg havde kun et digitalt kørekort, med og kunne derfor ikke få bilen, jeg forsøgte uden held og annulere aftal... Zobacz więcej
Kommer aldrig til at bruge selskabet igen. Da vi henter bilen får vi en meget mindre bil end bestilt. Vi har tilkøbt automat gear. De har kun manuel gear i den bil vi kan få. Vi kommer til at beta... Zobacz więcej
Vi lejer ofte bil via Auto Europe, som normalt har de bedste tilbud. Eksempelvis har vi netop lejet en bil, som skal hentes hos Playless, - et selskab under Avis. Jeg undersøgte, hvad vi skulle have b... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
O Auto Europe Danmark
Napisane przez firmę
Med over 20.000 lokationer i 180 lande er Auto Europe forpligtet til at gøre dig tilfreds.
Landsbergerstrasse 155, 80687, München, Niemcy
- +49 89 541 9555 8027
- dkres@autoeurope.de
- autoeurope.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Har lejet bil flere gange og er…
Har lejet bil flere gange og er tilfreds med booking af bil i 2 måneder
God overskuelig hjemmeside
I forhold til 2023 havde I ændret tilgangen til jeres hjemmeside, men den var let at følge, og det, jeg savnede i første omgang, kom undervejs i bestillingsforløbet(tilvalg af vejhjælp).
Et minus var dog, at jeg måtte oprette mig på ny med min sekundære e-mailadresse - systemet ville simpelthen ikke godtage mit log in - og jeg havde ikke lyst til at ringe til et udenlandsk nummer for at rette op på dette.
Jeg har tidligere brugt Auto Europe til billeje i USA - har aldrig været skuffet!
Super priser
Nemt og hurtigt
Nemt og hurtigt - nu må jeg se hvor længe der går før jeg får penge tilbage for den annulerede bil ?
Let at booke
Let at booke, også det der er skrevet “ med småt” kan let findes på hjemmesiden - yderligere får man en opfølgningsmail omkring afhentning med korrekt kreditkort.
Det er nok 50 gange i løbet af små 20 år vi har været tilfreds med Auto Europe
Autoeurope er bare bedst og billigst.
Autoeurope er bare bedst og billigst.
Bruger dem næsten altid
Let og overskueligt
Jeg lejede bil igennem jer
Jeg lejede bil igennem jer. Hos Viaggiare rent i Bergamo. Da vi skulle have bilen skulle vi igennem det sædvanlige med ekstra ting de prøvede at sælge os. Trods det vi havde gratis snekæde i vores voucher. Ville de have yderligere 10 euro for de 3 dage. Da vi afviste da det stod på vores, advaret de os mod bøder fra politi osv. Det endte med vi tog kæderne alligevel uden at få dem i sidste ende. Bilen blev afleveret til os efter en vente tid hos udlejer på over en halv time, selvom vi ankom 2 timer senere end det aftalte tidspunkt netop for ikke at vente yderligere. Nok ikke Auto europe skyld så derfor 3 stjerne, dog skummelt udlejnings sted

Odpowiedź od Auto Europe Danmark
Lej aldrig en bil gennem dette selskab
Lej aldrig en bil gennem dette selskab. De skriver, at bilen er i lufthavnen, men du kommer til at stå og vente i 1,5 time sent om aftenen på en minibus, der kører dig et godt stykke væk. Herefter kun dårlig betjening og surt personale. Vi havde, selvforskyldt, ikke fået et kreditkort med, men et debitkort. Vi undskylder og vil opsige den 14 dages kontrakt. Damen ved skranken råber og skriger, vores børn græder og da vi ikke vil skrive under på modtagelse af bilen siger damen, at det gør hun bare selv. Heldigvis bliver vi kørt tilbage til lufthavnen og lejer (med vores kort) en anden bil hos Alamo. Desværre skulle vi betale 14 dages fuld pris plus forsikring til Auto Europe - for en bil vi aldrig så.
Og mange tak til Auto Europe for jeres venlige automatiske svar fra Tyskland. Selvfølgelig har jeg flere gange prøvet at kontakte jeres kundeservicecenter, for kun at blive nedgjort og bekræftet i jeres elendige kundeservice!
Voucher #21675733
Tak for hurtig tilbagemelding. Der er dog nu gået knap et år, og vi hørte aldrig fra jer - flot.

Hurtigt - effektivt - billigt
Hurtigt og effektivt og desuden super billigt
Hurtigt, effektivt og billigt
Hurtigt, effektivt og billigt.
Jeg har brugt AutoEurope gennem 5-6 år til flere forskellige lande og har aldrig oplevet problemer!
Kan varmt anbefales
Nem og gnidningfri booking
Nem og gnidningfri booking. Jeg har brugt Auto Europe flere gange gennem årene, og har aldrig haft problemer.
AutoEurope spekulerer bevidst i snyd og plattenslageri
Jeg lejede en bil igennem AutoEurope til vores ferie i USA i sommers. Da vi skulle have vores bil udleveret af Budget Car i lufthavnen i Orlando fik vi fortalt, at jeg skulle betale et depositum for både Road Toll og Benzin (i tilfælde af, at den blev afleveret med tom tank). Helt ok.
Hos AutoEurope havde vi tilkøbt forsikringer. Jeg fik fortalt hos Budget car, at det ikke var nok men nødvendigt med yderlige forsikringer hos dem. Ok, det måtte jeg jo acceptere.
Efter jeg kom hjem, kunne jeg så erfare, at det var forkerte oplysninger. Jeg blev trukket for både benzin og Road Toll (selvom tanken var 7/8 fuld og vi ikke kørte på veje med vejafgifter) + at de forsikringer jeg fik fortalt, var nødvendige at købe, begge var fuld dækket af de forsikringer, jeg havde købt hos AutoEurope på forhånd. Samlet løb det op i en ekstraudgift på over 300 USD.
Fejl kan ske, men bevidst misinformation fra Budget Car i Orlando på så mange punkter er ikke en fejl. Næsten 4 måneder har det taget med gentagende henvendelser til AutoEurope, før de nu endeligt er vendt tilbage med en meddelelse om, at det ikke er deres problem, og de intet vil gøre for at hjælpe mig.
Så hvis man ønsker at klage, vil AutoEurope intet ansvar tage og arrogant og konsekvent afvise at hjælpe dig (jeg kan se på andre anmeldelser, at det er en generel oplevelse). Næste gang går jeg gerne glip af AutoEuropes rabatter på billeje – det er i sidste ende billigere og man føler sig ikke dårligt behandlet og snydt.

Tilbud var 187 € I virkeligheden blev det 455 €
Auto Europe i Portugal !Tilbud på hjemmesiden var 187 € hertil købte jeg en forsikring på lokation og prisen i virkeligheden blev 455 € Overhovedet ikke ok🤬 alt kommunikation var fint og på engelsk men når man så skal tjekke regning er den kun på portugisisk.
Da jeg skulle betale i skranken skulle jeg godkende beløbet dog uden at jeg må få beløbet at vide før jeg havde godkendt🤐
Kære auto Europe det må I kunne gøre bedre!

Hidden extra fees
Otherwise loyal customer has used Autoeurope for the last time.
By reservation EU-21564465, the company failed to inform me about a mandatory cleaning fee to the car rental company. The car was returned with dust and stains from normal use, but for the first time in my life I was charged a fee for car cleaning. Autoeurope refused to help relieve me from the unexpected extra expenses - stupid choice!

Odpowiedź od Auto Europe Danmark
Som altid nemt at bestille en bil
Som altid nemt at bestille en bil. Gode priser.