Oceniono na 1 z 5

Arrogant tone og ansvarsforflygtigelse i sagsbehandlingen Måden Ankestyrelsen og sagsbehandler Charlotte Kirkeby svarer borgerne på, er dybt chokerende. Svarene er præget af en kold, nedladende... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Et lukket system! Ankestyrelsen er den mest Inkompetente styrelse hvor de burde ansætte mennesker med moral - fornuft og Etik. Jeg har aldrig oplevet så dårlig behandling og de overholder ik... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

“Vil du anke vores afgørelse” Ja tak…….. men spild af tid!!!! Ankestyrelsen bruger kommunens afslag til at formidle deres eget afslag. Ingen objektiv handling til trods for beskrivelser fra b... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Forfærdelig instans! Desværre er denne instans så loyal over for kommunen, at selvom kommunen tog fejl, så fortælles det ikke kort og udførligt, efter hvilken lov, hvilken paragraf... men med så valgt... Zobacz więcej

1,3

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

1,3

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 15

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Arrogant tone og ansvarsforflygtigelse…

Arrogant tone og ansvarsforflygtigelse i
sagsbehandlingen
Svarene er præget af en kold, nedladende og bureaukratisk tone, hvor man tydeligvis forsøger at tale ned til borgeren og frasige sig alt ansvar.
Hele denne enorme mængde papirarbejde og
måneders ventetid udelukkende for at få tilbagebetalt 367 kroner, som kommunen uberettiget har opkrævet og nægter at give tilbage! Først oplyser man en absurd lang ventetid på otte mäneder, og derefter fejer man bare problemet under gulvtæppet med en
standardafvisning, så snart der kommer fokus på sagen. Det er uværdigt for en offentlig instans.
Absolut ingen stjerner herfra!

13 września 2026

Et lukket system!

Et lukket system!
Jeg har aldrig oplevet så dårlig behandling og de overholder ikke deres egen sagsbehandlingstid og giver afslag uden juridisk viden om sagen. Jeg kan godt forstå mange af trætte af Ankestyrelsen og Patienterstatningen.
For som det er nu, så er det spild af skatteborgernes penge at have en Inkompetent ankestyrelse og Patienterstatning. (En oplagt sag for Folketingets Ombudsmand).
Danmark er åbenbart en bananrepublik når det kommer til patientens sikkerhed, for der lyttes ikke, afviser næsten alle klager uanset hvad der klages over.
Useriøs sagsbehandling der trækker i lang drag i 25 mdr. for min sag, for så at håbe at folk opgiver.
De gør det kun for at regionen ikke skal betale erstatning.

PS: Pas meget på med at give dem lov til at se journaler for de bruger dem til at lukke sagen med, forstået på den måde de graver langt tilbage for at finde en anden årsag der overhovedet ikke har noget med sagen at gøre. Det er totalt til grin, det er tydeligt at se at ankestyrelsen (myndighed) arbejder sammen med Regionerne, forsikringsselskaber og forbund m.m.

Til sidst er de så frække og skrive, vil du anke vores afgørelse” Hvor dum har man lov at være, Ja tak men spild af tid.

7 września 2026
Oceniono na 1 z 5

Ankestyrelsen arbejder ikke korrekt.

Ankestyrelsen forholdt sig ikke til min klage over kommunens menneskeforagtende arbejdsmetode.
Med afvisningen af min klage efter § 48 finder I det åbenbart ikke vigtigt at undersøge,
at kommunens sagsbehandlere manipulerer med akterne,
at sagsbehandlerne manipulerer børn under deres afhøringer,
at sagsbehandlerne ikke begrunder deres indgreb over for borgeren,
at sagsbehandlerne afpresser den kritisk spørgende borger,
at sagsbehandlerne ikke behøver at fremlægge beviser for deres påstande,
at sagsbehandlerne spreder løgne om borgeren, som derefter står som begrundelse i en domstolsafgørelse (som heller ikke kræver beviser),
at sagsbehandlerne dokumenterer børnenes mange traumer hos den psykisk syge mor og ikke "redder" børnene ud af den stærkt belastende situation,
at børnene på grund af sagsbehandlernes foranstaltninger får de alvorligste psykiske skader for resten af livet.

3 sierpnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Så både Ankestyrelsen og…

Så både Ankestyrelsen og familieretshuset jeg håber økonomisk og administration at de går konkurs og meddelelse om at gå konkurs Det betyder at politikerne og Folketingets regeringen medlemmerne inde i Folketinget for at vide helt præcist at de er elendig til deres service og deres job og deres juridiske Rådgivning alle medarbejdere både i familieretshuset og i Ankestyrelsen er så elendig til deres arbejde deres administrerende direktør og vise direktør og bestyrelse og ledelse og bestyrelsesformanden i begge afdelinger og alle afdelinger er elendig til deres job De vil ikke kunne finde ud af noget som helst når de ikke selv er udviklingshem eller ikke selv har fysisk eller psykisk handicap så der er ingen respekt for dem eller andre medarbejdere i disse organisationer Jeg håber inderligt at de går konkurs og drejer Nøglen om

3 września 2026

Bedrageri

Det er tydeligt, at se at ankestyrelsen (myndighed) arbejder sammen med forsikringsselskaber og forbund mm.

Det samme med AES, en stor kult af systemet, der afspejler alle myndigheder.

12 lutego 2026

Ankestyrelsen bryder Loven bevist

Jeg synes det er noget svineri af Ankestyrelsen, at de godkender en Ulovlig formands beslutning. når vores Datter var i fuld trivsel. og det kan en sundhedsplejerske og sygehuset bekræfte. og At de så godkender en Ulovlige Tvangsadoption på trods at vi som forældre kan fremvise beviser på vi har forældreevne. og her har Ankestyrelsen ikke overholdt (§ 46) i barnets Lov. men de nægter at se vores side af sagen. de vil heller tilfredsstille kommunen. Jeg mener de ikke gør hvad der er bedst for barnet som de påstår. og det mener jeg er bekymrende. nu har de fået kritik af staten. hvor de selv udtaler "at de ikke ved om de fjerner de rigtige børn" men det kræver jo også man gider at læse akterne i sagerne samt dem fra forældrene. og bare sige "vi har læst dem" både Ankestyrelsen i Aalborg og i København. har intet hjerte for forældre der mister et barn til systemet. de har brudt så mange love, at jeg ikke kan tælle det på 2 hænder. Jeg håber virkelig at Ankestyrelsen bliver nedlagt og dem der arbejder med børnesager bliver udlukket helt i at arbejde med det igen. for jeg mener de er helt uden kompetence til at varetage son en stilling. Ankestyrelsen er korrupt. De har ikke styre På loven.

13 maja 2026
Oceniono na 1 z 5

Jeg har fået RIGTIG dårlig behandling…

Jeg har fået RIGTIG dårlig behandling af jer! Jeg har været udsagt for 3 røverier på mit arbejde . De vunderne IKKE det er en arbejdsplads ulykke og har fået ptsd / angst og fået flexjob. En “såkaldt” chef ville ringe til politiet og efterlys mig og måtte selv tag op til Københavns politi og de siger ikke jeg er efterlys . Jeg er SÅ sur over i er ligeglad med mig som menneske !

30 grudnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Efter Vold på opholdsstedet mod barnet…

Efter Vold på opholdsstedet mod barnet som underrettet til Ankestyrelsen,afgørt og i afgørelsen vold det er som " det positiv udvikling for barnet når voksne fra opholsted slår børn"😲. Ankestyrelsen støtter Kommune og "lukke øjnene" for fejl fra Kommunen..

16 listopada 2024

Ankestyrelsen Ålborg

Ankestyrelsen Ålborg Efter som jeg har læst udtagelser her på Siden fra Andre folk må jeg holde med dem og kun udtale jeg håber i selv kan finde på Toilet i tide

1 września 2025
Oceniono na 1 z 5

Der er mange ting at skrive.

Der er mange ting at skrive.
Men jeg kan se meget af det allerede står i de forskellige beskrivelser, så jeg nøjes med at være forarget og vred over, at Ankestyrelsen godkender kommunernes børn og unge damers psykiske vold,
som feks deres hjemmelavet og forkerte psykiske diagnoser, som er alt ødelæggende for mange mennesker, store som små.

Troede kun det var psykiateren der måtte stille sådanne diagnoser, men i følge Ankestyrelsen må kommunerne også, forkerte eller ej 😔
Det er en forfærdelig glidebane.

26 marca 2025
Oceniono na 1 z 5

2 gange der har Albertslund kommune…

2 gange der har Albertslund kommune ikke udbetalt mine penge til nytår de sender mig en besked på digital post d. 25 december om de mangler oplysninger fra november fra min arbejdsgiver ( fleksjob ) og de har selvfølgelig lukket fra d. 23 til 2 januar.

Når jeg så siger til min sagsbehandler jeg gerne vil klage så nægter han at hjælpe på nogen måde, jeg har så luret deres lille show de har kørende det fordi de alle sammen er venner og veninder og de vil ikke sætte hinanden i dårlig lys

Så jeg ringede herind for at høre om det var noget man kunne klage over og der snakkede jeg med en der mumlede helt vildt eller var stiv jeg fattede ihvertfald ikke halvdelen af hvad hun sagde og hun kunne ikke holde sig til emnet så jeg lade bare på.

Man kommer ikke nogen vegne med disse folk, i deres job stilling der kan de dumme dig lige så tosset de vil uden at blive fyret nogensinde

25 grudnia 2024

Er det lovligt???

Ankestyrelsen har opfundet nogle "konkurrende skader" til min anmeldte og anderkendte skulderskade. Skaden i skulderen i er fra 2012 og de skader som kun Ankestyrelsen kender til opstod først i sagen i 2019. Der findes ingen dokumentation for deres påstande og skaderne findes ikke og har aldrig gjort. Hvis andre har oplevet noget lignende, kan jeg kontaktes på 42157315.

15 października 2024

Nedlæg Ankestyrelsen

Nedlæg gerne Ankestyrelsen, da vi alle er bedre tjent uden den. Vi skulle istedet få os en forvaltningsdomstol i Danmark.

Denne Ankestyrelsen tager ofte kommunernes parti, hvorfor de bør nedlægges.

11 sierpnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Føj for den,en modbydelig behandling…

Føj for den,en modbydelig behandling man får ved Ankestyrelsen ! De er så frække i deres mund ,og nedgøre mennesker der har brug for hjælp ! Jeg har haft handicapbil i 18 år ,og pludselig er jeg “rask “. Har en sygdom ,hvor jeg bliver dårligere og dårligere ,og alligevel mener hverken kommunen og dem at jeg har brug for en bil! Jeg er rystet,og ked af det. Det gør jeg må stoppe min træning,som så igen gør,jeg hurtigere bliver mere handicappet,og får brug for personlig hjælp . Jeg var ikke klar over,de var blevet kommunernes nye “arbejdspartner” . De folk der sidder der,har intet tilovers for syge mennesker ! De er bedst til at ødelægge det,for dem der har brug for hjælp . Fyr dem,og ansæt nogle medarbejdere der har hjertet på rette sted . Og det samme gælder kommunerne ! Modbydeligt .

2 lipca 2024

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej